Companys Bewertungen 807

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering - varen var alt for stor trods brug af jeres anbefaling så den måtte desværre retur. Dig en hurtig behandling af returnering og ingen tab økonomisk. Rigtig go service 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Companys i Waves har nogle meget venlige og servicemindede ekspedienter. Alle jeg har mødt er smilende og vil rigtig gerne hjælpe, og jeg er hver gang gået fra butikken med et smil på læben. Stor ros... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen hos Companys. Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder og mænd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

807 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

14. Juni 2024

Hej Anna Marie,

Mange tak for din bedømmelse!

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dit køb😊

Returnering

Leveringen var fuldt tilfredsstillende, dog synes jeg at det er skiltet meget dårligt at det koster 50 kr, at returnere.

13. Juni 2024

Hej Kate,

Tak for din bedømmelse, den sætter vi pris på uanset om det er ris eller ros!

Vi beklager selvfølgelig, at du synes det ikke er tydeliggjort nok. Du kan dog læse om det i vores handelsbetingelser punkt "4.3. Click and Collect".

Lækkert kvalitetstøj

12. Juni 2024

Hej Christel,

Mange tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på!

Det gør os glade at høre, at dit køb lever op til dine forventninger😊

Helt ok

Intet at klage over. Perfekt.

11. Juni 2024

Hej Laila,

Mange tak for din bedømmelse!

Dejligt at høre, at alt har levet op til dine forventninger - det betyder meget for os😊

Fin og hurtig service

6. Juni 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din bedømmelse!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse😊

Købte bukser

Købte bukser, som skulle bruges til bestemt lejlighed. Bukserne kom til tiden, men var desværre fejlbehæftede. Jeg tog fotos, sendte til Companys og bad dem hurtigt sende et par nye, som kunne bruges nu 4 dage senere. Firmaet svarede ikke - heller ikke på rykker..
Nu kan jeg så blot returnere og håbe, de i det mindste tilbagebetaler for ubrugelig vare…

25. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smilende og imødekommenhed hilser en velkommen

Utrolig imødekommende, serviceminded og smilende personale.
Et stort udvalg af sortiment - man bliver fristet af de mange varer.

29. April 2024

Hej Bente

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter en uge fra bestillingstidspunktet…

Efter en uge fra bestillingstidspunktet er varen stadig ikke kommet, selv om beløbet er trukket. Har rykket for den hos Companys, som hævder, at den ligger hos Dao, som siger, de ikke har den.

10. April 2024

Hej Vibeke

Tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på uanset om det er ris eller ros.

Det er desværre korrekt at vi er blevet oplyst om en palle som DAO endnu ikke har fundet, vi er i dialog med DAO.

Vi beklager meget situationen.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Stort udvalg

Stort udvalg - kan kun anbefales

8. April 2024

Hej Louise

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb hos os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lang levetingstid

Har efter 5 hverdage stadig ikke modtaget mine bestillinger, men har fået en mail om at de er afsendt, så det med at de skriver 2-3 dages levering holder ikke helt.

2. April 2024

Hej Line

Vi beklager at der desværre har været lidt forsinkelse efter påsken.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg savner levering af min ordre

Jeg savner levering af min ordre, har kontaktet kundeservice uden held.

Tænker det var første og sidste gang jeg handler hos Companys.

18. März 2024

Hej Lars

Jeg beklager meget, men da jeg desværre ikke kan se dit ordrenummer eller mail, da har jeg svært ved at se hvad der er sket.

Du er velkommen tll at sende en mail til cs-dk@companys.com, da kan vi nemmere se hvad det er.

Diana

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr