The Commerce Club Bewertungen 6

TrustScore 4 von 5

4,0

1. Coaching-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Een community en trainingsprogramma opgericht door Joey Bruggeman die ondernemers helpt een e-commerce brand op te starten en schalen of bestaande webshopeigenaren helpt het volgende niveau te bereiken.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisch!

Zoals velen ben ik in het algoritme beland van dropshippen en e-commerce. Dagelijks kwam ik verschillende advertenties tegen van Nederlanders die grote winsten beloven en hoe je snel geld kan verdienen, toen ik plots Joey tegenkwam. Een Belg tussen alle Nederlanders.

Joey wekte onmiddellijk enorm veel vertrouwen en ik boekte direct een kennismakingsgesprek. Het werd al snel duidelijk dat Joey straight to the point was en geen ordinaire dropshippingcursus aanbiedt, maar een cursus waarbij je jouw eigen merk kan opbouwen waar je op lange termijn wat aan hebt.

Ik ben dan ook zonder aarzelen een 1-op-1 cursus gestart. Joey biedt een cursus aan die duidelijk is en gemaakt is voor zowel beginners als mensen met ervaring. Ikzelf had 0,0 ervaring en kon alle stappen makkelijk volgen via de zeer duidelijke videos. Indien iets niet duidelijk is kan je steeds met je vragen terecht bij Joey. Van het maken van je website, je creatives, ... tot het lanceren van advertenties. Alles wordt duidelijk uitgelegd in de cursus.

Begin deze maand (november 2024) had ik een winnend product te pakken. Joey heeft me het gehele traject bijgestaan en stuurt bij waar nodig. Joey heeft dagelijks tips die je ook effectief verder vooruit helpen. Na het testen en lanceren van de eerste campagnes heb ik na 3 weken, op één dag een omzet bereikt van 1.500 euro waarvan 650 euro winst.

Waar het bij velen stopt begint het pas bij Joey. Joey helpt je hierna met alles om je shop consistent en autonoom te laten draaien. Van fulfilment tot klantenservice alles leert Joey je om een eigen brand op te starten.

Ik ben Joey enorm dankbaar voor de kans die ik gekregen heb en raad iedereen aan om de stap te nemen!

27. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Branded Dropshipping cursus van de hoogste klasse!

Twee maanden geleden ben ik begonnen met mijn online store, en ik had nooit gedacht dat ik nu al zo ver zou staan.

Alles in de cursus wordt superduidelijk uitgelegd, echt van A tot Z. Geen vaag gedoe, maar gewoon to the point en vol met tips die je direct kan toepassen. Door zijn ervaring met het opschalen van grote brands krijg je bruikbare en hoogwaardige info voor je eigen store. Van hoe je je advertenties opzet tot het optimaliseren van je landingspagina – alles zit erin. De waarde die je uit deze cursus haalt is insane, echt next level.

Wat ik het beste vind, is dat het niet draait om snel geld verdienen en weer doorgaan, maar juist om een brand bouwen en een business neerzetten waar je op lange termijn wat aan hebt.

Dus als je op zoek bent naar een cursus die je echt op weg helpt en je tools geeft om het goed aan te pakken, dan zit je bij The Commerce Club helemaal goed. Geen spijt van gehad!

21. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Coaching met Joey

Ben een een geleden met de cursus begonnen en het was al meteen duidelijk dat hij zeer gedreven is en naar resultaten toe werkt. Hij blijft je motiveren en helpt je zoveel mogelijk om er een echte branded shop van te maken.
Helaas is het me na een jaar niet gelukt om een winnend product te vinden. Na enkele duizende euro's en heel wat tijd heb ik besloten er mee te stoppen. Het kan voor jou mischien werken maar zorg dan dat je massaal veel tijd hebt om er in te steken en finantieel genoeg hebt om er heel wat geld in te steken.

19. November 2024

1:1 Traject bij Joey

Sinds Maart 2024 ben ik begonnen bij The Commerce Club en volg ik een 1:1 traject samen met Joey. De 1:1 gesprekken zijn echt echt fijn en duidelijk en je merkt gewoon dat hij echt wilt dat je stappen maakt en dat je alles goed begrijpt. Joey heeft veel kennis en inzicht in branded dropshipping en brengt dit over op een manier dat je het echt begrijpt en makkelijk te volgen is.

Door zijn begeleiding heb ik ook echt het idee dat ik serieuze stappen maak en weet ik dat ik het ga bereiken.

Ook in de community zelf zitten veel mensen die het willen laten lukken en zo kunnen we elkaar motiveren en helpen.

18. November 2024

Top!

Joey's expertise in e-commerce kwam direct tot uiting in de cijfers en resultaten die mijn webshop behaalde. Als coach toont hij duidelijk ervaring en inzicht in de strategieën die nodig zijn om de prestaties van een webshop aanzienlijk te verbeteren. Bovendien biedt hij een top accountability! Echt een aanrader.

22. Januar 2024

Aanrader!

Ik ben vorige maand een coachingstraject beginnen volgen bij Joey.
Ik volgde hem al een tijdje op instagram en zag dat hij mooie resultaten behaalde met zijn studenten en eigen projecten.
Ook zijn posts op instagram vond ik steeds heel waardevol.

Ik heb toen een call gehad met joey om mijn doelen en zijn werkwijze te bespreken en ik was meteen overtuigd dat dit de stap was die ik op dit moment moest maken.
Ik haalde niet veel voldoening uit mijn eigen job en zag dit als de uitgelezen kans om met iets anders te beginnen.

Als marketeer had ik zelf al wat ervaring in e-commerce, maar niet zo in detail en uitgebreid als wat joey me geleerd heeft.
Zijn framework is zo opgesteld dat je steeds resultaten behaald, mits dat je zelf hard werkt want niets komt vanzelf natuurlijk.

Tijdens onze wekelijkse call overlopen we de resultaten en krijg ik feedback waar ik mee aan de slag kan.
Ook tussendoor is Joey steeds beschikbaar om te helpen met vragen.

Binnen de week had ik dan mijn eigen webshop opgezet.
Na 1 maand had ik al ruim 10k omzet gedraaid met slechts 1 product.

Nu gaan we samen bekijken hoe we dit kunnen opschalen om nog meer omzet en meer winst te behalen.

Joey's coachingprogramma heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik ben hem zeer dankbaar voor de begeleiding die ik heb ontvangen.
Als je overweegt een eigen winstgevende webshop op te zetten, kan ik Joey's programma zeker aanbevelen!

17. Januar 2024
The Commerce Club-Logo

Antwort von The Commerce Club

Bedankt voor deze lovende woorden Thomas! Jouw harde werk is 90% van het resultaat. Nice work! 💪

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr