Comfycopenhagen Bewertungen

1.291
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtag en t-shirt med defekt og på trods af jeg ikke opdagede det før den var vasket fik jeg jeg en fantastisk god reklamations service. Jeg kan kun anbefale Comfy Cph for deres service og skønne beha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en forkert farve tilsendt, men beholdt den og bestilte den rigtige farve igen istedet for at sende den retur. Så nu har jeg cardiganen i 2 farver. Zipper buks også. Elsker tøjet. Min ekssvigerin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert tøj, dog er der stor forskel på størrelsen afhængig af tøjet. En t shirt skulle kun have været m og en anden var kun lige stor nok i en str xl. Noget af tøjet skjuler så fint eventuelle mave... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre varer som lever op til navnet. Kvaliteten har aldrig skuffet. Hurtig levering og også hurtig refundering ved returnering af varer. Det har jeg haft brug for et par gange, da jeg har vurder... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1.291)

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig rart at have på

Virkelig rart at have på.
Bestilling og levering var smooth sailing.

Det er lidt irriterende at den brune farve ikke matcher på tværs af leggins og bluser men jeg ved ikke engang om det er muligt når materialerne varierer.

Størrelserne er lidt til den store side. Det er meget rart men også meget rart at vide.

5. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er endnu en gang blevet så skuffet…

Jeg er endnu en gang blevet så skuffet over Comfy størrelses skala! Jeg er xs, og ved af erfaring, at Comfy tøj er KÆMPESTORT ikke svarer til de gængse størrelsesforhold på tøj. Jeg bestilte derfor xxs. Og det viste sig at svare til S/M og var ALT for stort og uformeligt! Comfy er og blive for “Comfy”! Hvorfor matcher I ikke resten af markedets gængse størrelser? Er det for at overvægtige kvinder kan smigre sig selv med, at de “ kun” bruger str. M? Jeg opgiver jer ihvertfald og returnerer med ærgrelse og irritation tøjet!

10. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De lækreste strik trøjer

Jeg var forbi for at bytte en julegave, fik den bedste service af en glad og smilende medarbejder. Har efterhånden 4 forskellige cardigans/trøjer og har 1 mere liggende til afhentning som jeg glæder mig til at hente. Det er de lækreste strik trøjer OG giver kun 4 stjerner for hvis jeg skal sige en enkelt dårlig ting, ville de være at de fnulre meget og skal "barberes" tit 😃 men det overlever jeg nu nok.

10. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ORDER NOOIT BIJ COMFY COPENHAGEN via de…

ORDER NOOIT BIJ COMFY COPENHAGEN via de webshop!!! Ik had voor een thuisbezorging betaald (€15,-). Mijn artikel werd niet bezorgd. Ik ben er achteraan gegaan. Mijn artikel bleek in een locker te zitten van UPS. Ik was hiervan te laat op de hoogte gebracht. Ik ben naar de locker gereden (niet fijn als je kiest voor een thuis aflevering) Ik sta daar, gaat de locker niet open. Ik heb contact gezocht met Comfy Copenhagen en het probleem uitgelegd. Zij leggen het probleem bij mij weg😳. Ik moet het maar regelen met UPS…. Volgens mij is dit de situatie omdraaien. Ik heb geen fout gemaakt. Ik heb alleen een broek besteld. Deze broek wordt niet geleverd en vervolgens gaat er een kluis niet open om de broek in handen te krijgen! Comfy Copenhagen geeft gewoon niet thuis en je moet het maar uitzoeken. Ik bestel hier nooit meer, wat een slechte service. Ze lossen niets op. Ik heb mijn geld teruggevraagd.

29. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været kunde i snart 10 år og kæmpe…

Har været kunde i snart 10 år og kæmpe fan af tøjet, alle giver en fantastisk service uanset om jeg shopper på nettet eller i butik eller tager til Havnsø.

17. Januar 2025

Antwort von Comfycopenhagen

Mange tak for din flotte anmeldelse, Betina❤️ ..

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

helt vild skæve lommer på bluse

helt vild skæve lommer på bluse, den ene sidder på siden og den anden midt på, tror de skulle sidder foran begge lommer, øv oplevelse

24. Januar 2025

Antwort von Comfycopenhagen

Det beklager vi meget, kan du sende os billeder til vores mail på: shop@comfycopenhagen.com, så finder vi selvfølgelig en løsning.

Lækkert tøj

Dejligt lækkert tøj i producerer ❤️

16. Januar 2025

Mange tak for din fine anmeldelse, Edyta ❤️❤️

Lækker som altid

Super lækkert tøj og kvalitet, altid gode tilbud og flotte farver 🤩🤩🤩
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

13. Januar 2025

Antwort von Comfycopenhagen

Tusinde tak for din anmeldelse, Eva ❣️ den sætter vi pris på.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr