Comfortdreaming Bewertungen 7

TrustScore 4 von 5

4,2

1. Bettwarenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Comfort Dreaming biedt een uniek hoofdkussen genaamd, Trizone pillow dat ontworpen is om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Met aandacht voor ergonomie, comfort en hoogwaardige materialen zorgt ons kussen voor optimale ondersteuning tijdens de nacht, zodat je uitgerust en vol energie wakker wordt. Bij Comfort Dreaming geloven we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom richten wij ons op het leveren van een product dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, ondersteund door een klantgerichte service met snelle levering en een eenvoudig retourbeleid. Kies voor Comfort Dreaming en ervaar hoe een goed hoofdkussen het verschil kan maken. Sleep comfortably, live optimally!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

7 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Neem de tijd om te wennen. Het is even zoeken naar de juiste hoeveelheid vulling die voor jou goed voelt. Heeft bij mij wel 3 nachten geduurd. Maar nu het eenmaal goed is, ligt het zalig!

Duidelijke uitleg over het kussen. Snelle levering en mooi verpakt. Het feit dat je het een maand mag uitproberen en gratis terug mag sturen gaf voor mij de doorslag dat ik het wilde proberen.

26. April 2025

Hey Ellis,
Wij worden er altijd enthousiast van wanneer we horen dat iemand goed slaapt op ons hoofdkussen!

Het is uiteraard belangrijk dat je de tijd neemt om de juiste dikte te vinden en zo is het jou gelukt na 3 nachten.

Wij wensen je veel plezier en een goede nachtrust toe met onze Trizone pillow!

Topkussen!!

Na een lange dag werken verheug ik me bijna om te gaan slapen op het Comfortdreaming kussen, vooral de verkoelende werking vind ik fijn. Het was even een gepuzzel om hem aan te passen naar mijn wensen maar nu wil ik niks anders meer!

27. Mai 2025

Antwort von Comfortdreaming

Hey Viktor, wij bij Comfort Dreaming kijken er net zo naar uit om op onze Trizone pillow te slapen als jij!

Het is inderdaad belangrijk om de tijd te nemen en te ontdekken welke dikte bij je past, zo merk je vanzelf dat je uiteindelijk perfect slaapt!

Veel plezier met je Trizone pillow! Mvg, Fleur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijn kussen, geld waard

Ik was zó enthousiast dat ik er meteen nog eentje heb besteld voor m’n vriendin en ook zij is inmiddels helemaal om. Wat dit kussen extra bijzonder maakt, is dat je het perfect kunt afstellen op je schouder en nek. Zelf heb ik na een zwaar motorcrossongeluk vaak last van m’n schouder, maar met dit kussen kan ik precies de juiste hoogte en zachtheid instellen. Echt, als je op zoek bent naar een betere nachtrust en een kussen dat écht lekker ligt, dan moet je deze proberen. Voor mij is dit vanaf nu de standaard. Gr Sem

23. Mai 2025

Antwort von Comfortdreaming

Hey Sem, wat heftig dat je een motorcross ongeluk hebt moeten meemaken en dit pijn in je schouder heeft veroorzaakt. Wij vinden het geweldig om te horen dat onze Trizone pillow jou en je vriendin hierbij mag helpen. Dank voor je mooie woorden! Mvg, Fleur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik slaap nu een aantal weken op de…

Ik slaap nu een aantal weken op de trizone pillow en het heeft echt mijn nekpijn verlicht! Je kan het kussen helemaal aanpassen naar hoe jij het fijn vindt. Ik zou het kussen iedereen aanraden!! Je gaat er geen spijt van krijgen.

24. Mai 2025

Hey Valerie,
Heel erg fijn om te horen dat het kussen jou helpt met het verlichten van nekklachten!

Wij wensen je vele fijne nachten toe! Mvg, Fleur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitgerust en pijn vrij wakker worden!!

Eindelijk een kussen gevonden waardoor ik mijn nek/rug klachten heb opgelost.
Kunt het naar eigen idee vullen.
Heerlijk als je uitgerust en pijnvrij wakker wordt. Ik ben heel blij hiermee!!

23. April 2025

Hey Kim,
Super fijn om te horen dat je weer comfortabel kunt slapen en je lichamelijke klachten verholpen zijn. Hier doen we het voor!

Veel plezier met de Trizone pillow en nog een fijne dag verder! Mvg, Fleur

Frisse en koele nachtrust

Dankzij de trizone pillow blijf ik de hele nacht koel. Geen zwetende nachten meer! Het ademende materiaal werkt perfect en voelt heerlijk zacht aan.

16. Januar 2025

Antwort von Comfortdreaming

Hey Yvonne, geweldig om te horen dat je nu beter slaapt met ons kussen! Klop het dagelijks even op en laat het luchten voor optimaal comfort. Zo geniet je elke nacht opnieuw van een heerlijke, rustgevende slaap. Mvg, Fleur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topkwaliteit en super service!

Niet alleen de trizone pillow is fantastisch, maar de klantenservice ook. Ze hielpen me snel en vriendelijk toen ik vragen had over hoe ik het kussen het beste kon instellen.

4. Januar 2025

Antwort von Comfortdreaming

Hey Maxime, fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en tevreden bent. Geniet van het heerlijke kussen! Mvg, Fleur

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr