ComFoo Bewertungen 176

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremt dålig service. Jag gjorde min beställning för åtta dagar sen men har inte ens fått ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en beställning några dagar... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Svarar inte på mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla här mer. 👎 Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursäkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlände... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reformhaus
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Geschäft für Sportlerernährung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi vet att en strävan efter ett lyckligt liv gynnas av bekväma måltider som innehåller allt din kropp mår bra av och behöver. Med Comfoo får du allt detta – och lite till. Välkommen till det bekväma livet.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

176 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Extremt dålig service

Min man gjorde en beställning några dagar senare än mig och fick sitt levererat. Varför de varken skickar mitt eller svarar på mina mail vet jag inte.
Jag ville testa Comfoo då jag använt Huel länge. Men detta företag var under all kritik. Kommer aldrig beställa där ifrån igen. Tur att jag använde Klarna.

4. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magiskt bra produkt, men...

Magiskt bra produkt.

Men, har nu legat ute med 1600+kr med över en månads försening, utan ett ljud.

NOLL svar från någon kanal:
* Hemsidans formulär
* Direkt mail till hello@ (där autosvaret säger att de hör av sig oftast inom 12h....en månad senare inget svar...)
* Direkt mail till bolagets VD, som de skriver ut mailen för och ber än att maila vid brådskande ärende. Ingenting där heller.

Att inte ens kunna reklamera/avbryta etc och få sina pengar tillbaka för det inte verkar finns ngn support alls är helt j**la fel och tiden detta pågått är närmre brottsligt och kan säkerligen anmälas.

Jäkligt synd på så god och bra produkt.

1. November 2025

Svarar inte på mejl

Uppdatering 2/10 - 2025.

Fick ett mejl med en ursäkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlände igår. 🙂🙏🏾 Därför ändras betyget från 1 till 4, med förhoppningen att nästa beställning kommer landa i att Comfoo får en 5a igen.

14. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God smak

God smak och fantastisk näringssammansättning. Dock är den omöjlig att äta för magen blir helt uppblåst och man får sota ett par dagar efter intag, synd för konceptet är bra om man kunde ha mindre fibrer.

24. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Finally the right meal replacement

ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with a very slight hint of chocolate (or your flavor of choice), protein and some oats. Would probably mix well with banana, berries or milk. Healthy, fast, and you can buy bags as needed or subscribe. I'll be using this for a long time to come.

25. Juni 2025

Grymma produkter!

Grymma produkter!
Jag tar en skopa vanilj och en skopa choklad. Detta kör jag med en stavmixer och slänger i en banan och en dl blåbär.
En till frukost och en till lunch på arbetsdagar.
Detta blir billigare än att äta lunch ute på jobbet och jag mår bättre!

3. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Genomtänkt innehåll och bra mättnadskänsla

Tycker produkten och innehållet är bra! Väldigt lättblandat till skillnad från konkurrenterna som jag också testat, druckit liknande produkter i 8 år men bytte till Comfoo i början av 2025. Havret är lite större så mot slutet av shaken så blir det lätt en liten gröt kvar, men skakar man shaken lite då å då medan man dricker så undviker man det. Bra mättnadskänsla, fungerar som mellis men även ersätta tex en lunch. Bra att inga krossade linfrön finns med så produkten är riktigt genomtänkt, chokladen smakar bra!

Det som behöver förbättras är hemsidan, hur man beställer och alternativen för frakten, jag vill kunna välja utlämningsställe, nu hamnar det 2 mil åt helt fel håll. Trots detta varit trogen tre beställningar än så länge!

3. Juni 2025

Riktigt god ersättning

Riktigt god ersättning, choklad, som inte var för söt vilket är väldigt uppskattat🙏höll mig mätt i över fyra timmar💪

12. April 2025

Nya comfoo sport

Nya comfoo sport, nu med en riktigt lyckad smak, äppelpaj och vaniljsås. Kanonbra, samma lyckade mix av ingredienser, snäll mot magen

24. März 2025

Smaken hallon är fantastisk

Jag älskar Comfoos måltidsersättning med hallonsmak! Väldigt god och mättar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig så lätt heller. Älskar att det är veganskt och svenskproducerat! Choklad och mocca-smaken var tyvärr inte helt min melodi, så kommer köra på hallon framöver! Den får 10/10 😁

Leveransen var snabb och smidig också. Rekommenderar verkligen att köpa från comfoo!

24. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Produkten i sig är bra och överträffade…

Produkten i sig är bra och överträffade mina förväntningar, däremot är förpackningen undermålig. Den gick sönder efter bara två öppningar. Zip-funktionen lossnade i limningen. Detta gör att jag fått flytta över pulvret till en annan förpackning så att den behåller sig fräsch.

10. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr