Jeg har handlet ved collectibles/hanadacards siden dag 1 og har altid modtaget god service, hurtig levering og stor respekt for håndtering af varende som professionel beskyttelse. Jeg elsker li... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos HanadaCards. Servicen var under al kritik – personalet virkede uinteresserede, og jeg følte mig ikke taget seriøst som kunde. Det tog alt for lang tid at få hj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet af flere omgange og har kun haft rigtig god erfaring med det. Kortene bliver pakket så respektfult ind, at man ikke skal bekymre sig om skader ved fragt. Man mærker tydeligt, at man hand... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
*Edit. Pakken blev fundet efter Alex kontaktede gls. Det var en fejl fra gls side og anmeldelsen her ændres derfor fra 2 til 5 stjerner. Plejer at have stor optur over claims og livestreams på YouT... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk Pokemon-webshop med et stort udvalg af bl.a. de nyeste produkter, gradede PSA kort og vilde box breaks.
Vesterbrogade 208, 1800, Frederiksberg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Altid god service. Man kan regne med, det som bliver købt. Gennemsigtighed og altid mulighed for at kontakte websiden efter behov.

Antwort von HanadaCards.dk
Har handlet der flere gange og det er altid en god oplevelse!
Gode priser
Sjovt udvalg
God indpakning
Og vigtigst af alt! En butik og ejer, der ikke er for "stor" til at tage sig af sine kunder.

Antwort von HanadaCards.dk
Jeg er glad for at kunne dele mine positive oplevelser med HanadaCards.dk og ønsker at anbefale denne butik på det varmeste. Efter adskillige køb har jeg konsekvent oplevet en fremragende service, der afspejler virksomhedens dedikation til kundetilfredshed. Hver gang har personalet overgået mine forventninger, og deres professionalisme skinner igennem i hvert trin af processen.
Produkternes kvalitet på HanadaCards.dk har også været imponerende. Uanset om det er specialdesignede kort eller standardprodukter, har jeg altid modtaget varer af høj kvalitet, der lever op til mine krav. Deres opmærksomhed på detaljer og præcision i udførelsen er bemærkelsesværdig.
Hurtig levering har været en konstant faktor i mine handler med HanadaCards.dk. Jeg har værdsat den effektivitet, hvormed mine ordrer er blevet behandlet og leveret, hvilket har gjort hele købsoplevelsen endnu mere behagelig.
Alexander fortjener også ros for hans venlige og hurtige respons på eventuelle spørgsmål eller bekymringer, jeg måtte have haft. Det er tydeligt, at han værdsætter hans kunder og stræber efter at skabe en positiv forbindelse.
Alt i alt har HanadaCards.dk overbevist mig som en pålidelig og professionel leverandør. Jeg er mere end tilfreds med mine køb og ser frem til at fortsætte mit samarbejde i fremtiden. Hvis du søger en pålidelig online butik med en bred vifte af produkter, fremragende service og hurtig levering, så er HanadaCards.dk det rette valg!

Antwort von HanadaCards.dk
Altid en 5-stjernet oplevelse at handle hos Hanadacards. Mit 3 (og bestemt ikke sidste) køb, og alle gangene har været med hurtig og sikker levering med GLS. Man kan virkelig mærke Alex passion for projektet. Det er skønt! Der er ikke rigtigt noget at sætte en finger på, men hvis det lige skulle være, så ville det være rart, hvis der var flere muligheder for valg af pakkeshops, i stedet for at man er låst til at vælge mellem de 3 tætteste på ens bopæl. Det ville I hvert fald være værdsat! 🙏

Antwort von HanadaCards.dk
Uanset om du har samlet kort i mange år eller lige er startet, så kan du være helt tryg og sikker på en god handel hos Alex fra Hanadacards.dk
Han har en god og overskuelig hjemmeside, som giver dig en god oplevelse, og man fornemmer nemt ildsjælen bag. Kort sagt - vil du handle trygt og sikkert hos en pro med gode priser, så behøver du ikke lede mere.

Antwort von HanadaCards.dk
alt er jo bare godt. og så får man hvad man køber.

Antwort von HanadaCards.dk
Tilbagevendende kunde. Fede breaks på YouTube. Alex gør mange gode ting for Samlermiljøet og udover at drive en god webshop, er han også inspirerende at følge i det arbejde, han gør. En rigtig ildsjæl 💪

Antwort von HanadaCards.dk
God service. Fede breaks på YouTube. Varm anbefaling herfra.

Antwort von HanadaCards.dk
Alex, kører det bare perfekt, hurtig levering godt pakket ind og med en håndskrevet hilsen, bare gode breaks på youtube.

Antwort von HanadaCards.dk
Super hurtig levering og et lækkert udvalg af speciale vare. Kan ikke vente på at købe mere.
Vil helt klart anbefale Collectibles.

Super webshop!
Hurtig levering og super indpakning, så man ikke skal være nervøs over ens købte produkt.
Der fulgte også en personlig hilsen og nogle klistermærker med, som jeg ikke havde regnet med. Altid fedt med lidt ekstra!

Antwort von HanadaCards.dk
Hurtig levering i fin emballage med personlig hilsen. Derudover fin professionel rådgivning. Bedste anbefalinger

Antwort von HanadaCards.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.