Har svær slidgigt i det ene knæ og protese der giver problemer i det andet. Selvom knæene føles trætte om morgenen og usikre hjælper Cold nordic bedre end andre knæbind. Og jeg har prøvet rigtig man... Mehr ansehen
Jeg anbefaler gerne disse knæstøtter. De virker godt for mig fordi de er tilpas lange, pæne, ikke glider ned, giver god støtte og varmer ømme knæ i bevægelse. Desuden en fantastisk kommunikationsstil... Mehr ansehen
Har længe været på jagt efter specielle strømper pga smerter i knæene Flere knæbandager blev købt uden virkning og ofte forkert størrelse Så kom Cold Nordic på banen og købte et sæt , det kom... Mehr ansehen
Hurtig ekspedition. Produktet svarer til billeder og beskrivelse. Endnu for tidligt at vurdere hvor meget de hjælper på min artrose, men jeg fornemmer en vis lindring. Måske skulle I overveje også at... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Er umiddelbart tilfreds med produktet
Meget behageligt knæbind
Hurtig levering.
Meget behageligt knæbind som støtter godt.
Service og kvalitet i top
Hurtig ekspedition, kvalitetsprodukter og usædvanlig fin service. Fik refunderet et sæt knæbind, som viste sig at være for store - og jeg skulle ikke ‘ha’ besværet med at returnere dem’, som det blev sagt. Jeg er meget glad for knæbindene i den mindre størrelse.
Virkelig behageligt knæbind
Virkelig behageligt knæbind, der støtter og ikke ryger ned under brug. Jeg har slidgigt i knæet og allerede efter få dages brug lindrende det at bruge knæbindet. Når jeg kommer til fys vil jeg fortælle om bindet og er spændt på hans reaktion.
Fremragende Knæbind.
Hurtig ekspedition.
Og meget tilfreds med knæbindene.
Super service langt over forventet
Hurtig respons på mit problem og kanon…
Hurtig respons på mit problem og kanon kundeservice.
Hurtig levering, og så er knæbindet overraskende behageligt at have på.
Har slidgigt i begge knæ
Har slidgigt i begge knæ. Tog en chance og købte knæbindene til skitur. Har lige kørt første dag, hvor de har fungeret perfekt. (Har ikke engang haft isposer på, efter jeg er kommet ind.)
Kundeservice ud over det sædvanlige
Kundeservice ud over det sædvanlige. Har aldrig oplevet tilsvarende. Min varmeste anbefaling.
…. Nåre ja, produktet, det fungerer også perfekt! Bedste kvalitet knæbind. Kæmpe anbefaling også af dem.
Fin hjemmeside hurtig levering
Fin hjemmeside hurtig levering
Falsk markedsføring
Køb ikke her! Firmaet snyder bevidst kunderne med falsk markedsføring! De reklamerer med 20% rabat - uden nogle særlige betingelser tilknyttet. Men det er vildledende. For hvis man prøver at købe én knæstøtte viser rabatten sig at være 0,04 kr svarende til 0,013%.
Hvis man putter to knæstøtter i kurven er rabatten 99,99 svarende til 16,67%.
Det samme gælder, hvis man køber tre knæstøtter. Den lovede rabat er vildledende og på intet tidspunkt svarende til de 20% de reklamerer med.
De kører i øvrigt også med tilbud/rabat nonstop, hvilket er i strid med lovgivningen. Og betyder at der ikke reelt er tale om et tilbud eller en besparelse.
Så hvis et firma snyder så meget med prisen, giver det ikke mig lyst til at købe produktet og se hvad de ellers snyder med?!?
Hurtig ekspedition, ærligt produkt
Måske skulle I overveje også at producere dem i hudfarvet, så man kan ha dem på under luse bukser eller nederdel.
Behagelige
Knæbindet gav effekt straks jeg tog det på og er meget behageligt at gå med
God oplevelse
Jeg mærker en positiv indstilling
Jeg mærker en positiv indstilling lige fra købet, videre til levering og sidst, men ikke mindst, også når produktet skulle byttes til anden størrelse.
Min allerbedste anbefaling!
Fik nye sendt i korrekt størrelse og de…
Fik nye sendt i korrekt størrelse og de er virkelig gode i pasform. Nu er jeg klar på ski
Fin vare og hurtig levering.
Fin vare og hurtig levering.
En oplevelse. Har længe været på jagt efter specielle….
Har længe været på jagt efter specielle strømper pga smerter i knæene
Flere knæbandager blev købt uden virkning og ofte forkert størrelse
Så kom Cold Nordic på banen og købte et sæt , det kom hurtigt og selvfølgelig havde jeg ikke målt den rette størrelse
Skrev og ville vide hvordan returneringen skulle ske .
De svarede et nyt sæt var på vej
Utroligt. .. var målløs. De tiføjede jeg ikke skulle bøvle med returneringen
Tak til Cold Nordicn
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.