Co-Air Klimaatbeheersing Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijk geholpen,personeel werkt snel en netjes en ruimen alle rommel op. Echt harde werkers met hart voor de zaak en klant. De service was super, na plaatsing van de airco , een belletje o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het eerste contact, het schouwen tot aan einde oplevering kunnen we niet anders zeggen; Top! Wat een professioneel team en bedrijf. Denkt proactief mee, geen spinnenweb installatie op de muur o... Mehr ansehen

1. Lieferant von Klimasystemen

Vom Unternehmen geschrieben

Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.

Hervorragend

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Familie Weijn

Echt harde werkers met hart voor de zaak en klant.
De service was super, na plaatsing van de airco , een belletje of alles oké is.

15. August 2026

Communicatie ging voortreffelijk

Communicatie ging voortreffelijk, installatie ging ook voortreffelijk. Wat wil je nog meer? Co-air is een makkelijke aanbeveling. Zo makkelijk zelfs dat ik al een offerte heb gevraagd voor een volgende installatie.

17. August 2026

Top bedrijf

Goede communicatie vooraf, heldere info.
Nette, zeer ervaren monteurs, die flexibel waren en goed hebben meegedacht.
Resultaat is erg mooi
Kortom zeer tevreden!

6. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over Co-Air!

Zeer tevreden over Co-Air!

Bij ons heeft Co-Air drie Mitsubishi-airco’s geplaatst met één buitenunit. Alles is netjes en vakkundig afgewerkt. De mannen hebben heel fijn met ons meegedacht en waren professioneel en prettig in de omgang.

Stephan heeft ons vooraf goed en duidelijk uitleg gegeven en een passende offerte opgesteld. We zijn erg tevreden met het resultaat en de service.

Wij raden Co-Air zeker aan!

11. August 2026

Heel erg tevreden

Erg netjes geholpen in de voorbereiding van het project (8 airco's in ene monumentaal pand). Perfecte communicatie. Aardige monteurs die vakwerk leveren. Heel erg tevreden.

29. Juni 2026

Zeer tevreden

De airco was zeer snel geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Ondanks de hitte die dag is er enorm hard gewerkt. Airco werkt goed, we zitten in een heerlijk koel huis. Prettig contact via de mail.

3. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het eerste contact tot aan oplevering: Top!!

Wat een professioneel team en bedrijf. Denkt proactief mee, geen spinnenweb installatie op de muur of rare constructies, maar strak en netjes. Monteurs zijn top gasten. Mocht je twijfelen, niet doen; zowel services en producten zijn van goede kwaliteit.

5. August 2026

Top van begin tot eind

Vorige maand door Co-air een Mitsubishi airco op zolder laten plaatsen. Top geregeld van komen kijken tot plaatsen was de communicatie perfect en klantgericht. De airco is super stil en koelt fantastisch. Voor volgend jaar komt er ook een airco door hun geplaatst op de begane grond. Dit bedrijf is een regelrechte aanrader in het oerwoud van airco aanbieders waarvan er vele niet goed zijn.

3. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met onze nieuwe aankoop.

Heel erg blij met onze nieuwe airco! Roy heeft de Daikin Stylish bij ons thuis geïnstalleerd, fantastische airco! Deze is door hem vakkundig geplaatst. Er is erg schoon en netjes gewerkt, zowel binnen als buiten. Unit nu bijna een week in gebruik en deze is makkelijk te bedienen via de bijgeleverde afstandsbediening en tevens na het installeren van de app ook met de telefoon. Na het installeren duidelijke uitleg gekregen en nu maar volop genieten tijdens deze warme dagen. Co-air dank je wel voor de fijne en snelle service! 👍

28. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heldere afspraken, goede adviezen, zorgvuldige uitvoering.

Co-air heeft In het voortraject prima de wensen geïnventariseerd en creatief oplossingen aangedragen. De gemaakte afspraken werden helder in de offerte benoemd en uitstekend uitgevoerd.
Wij hebben het apparaat vooral aangeschaft voor verwarming. Nog geen ervaring daarmee. Voor koeling nog maar weinig gebruikt maar de eerste indruk daarmee is prima.

3. Juli 2026

Recent geplaatst

Recent werd er bij een split airconditioning aangesloten. Na eerst duidelijke afspraken gemaakt te hebben wat ik wilde en zij konden adviseren. Dat ik tussentijds een aanpassing wilde was geen probleem. De dag van plaatsing werd ook nog eens vervroegd wat voor mij prettig was. Het plaatsen op zich werd zo netjes, rustig, in overleg en vakkundig uitgevoerd door 2 vriendelijke mannen. Achteraf werd alles opgeruimd dat ik niet eens zag dat ze er waren geweest behalve dat ik een goed product erbij had.

2. Juli 2026

Zeer klant vriendelijk

We werden constant op de hoogte gehouden van het proces. Vanaf het gesprek van de offerte, het intekenen van de plek op de locatie tot de afronding. Verder wordt er door vriendelijke mensen netjes gewerkt.

20. Juli 2026

Fantastische service

Fantastische service; zeer vriendelijk en kundige mensen! Wij hadden een afspraak met Stephan, die altijd goed met ons meedacht en goed bereikbaar was. De monteur Luuk heeft echt geknald, terwijl hij zich niet top voelde. Top en netjes werk afgeleverd in een halve dag, plus netjes achter gelaten. Wij zijn ontzettend blij dat we nu boven en beneden airco hebben hangen! Bedankt voor alles.

Groet,

Wesley & Naomi

9. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr