Jeg har efterhånden arbejdet i cm realations i et godt stykke tid hvor der altid har været god stemning og massere mulighed for at blive bedre.
Jeg har arbejdet i CM realations engang og jeg må sige det er top klasse! Har også fået EL til hjemmet og det er fantastisk 5/5 stjerner herfra
CM relations har igennem flere år leveret en solid og stabil præstation. Deres dygtige folk har skabt en 2-cifret milion omsætning til min virksomhed igennem årene hvilket jeg kun kan være takne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
CM Relations har lavet vores hjemmeside hvilket vi er meget tilfredse med, lige fra starten var de meget lydhør over for vores behov. Emil er vores kontaktperson og virker meget kompetent til sin opg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
CM Relations er en marketings-virksomhed beliggende i hjertet af København. Vi er specialiseret i skræddersyede ydelser, og vi arbejder altid udfra et 360 graders perspektiv. Vi leverer følgende ydelser. Field Marketing: Salg Promovering Events Mysteri shopping Tele Marketing: Salg Kundeservice Leadoptimering
Sankt Annæ plads 7 kld,, 1250, København K, Dänemark
- info@cmrelations.dk
- cmrelations.dk
Jeg har haft en god oplevelse med at…
Jeg har haft en god oplevelse med at arbejde i dette callcenter. Arbejdsmiljøet er venligt og professionelt, og ledelsen er støttende og hjælpsom. Oplæringen er grundig, så man føler sig godt forberedt, og der er gode muligheder for at udvikle sine kompetencer.
Kollegaerne er imødekommende, og der er en god teamånd. Alt i alt et godt sted at arbejde, især hvis man vil udvikle sig inden for kundeservice.
Jeg har arbejdet i CM realations engang…
CM Relations har givet mega meget…
CM Relations har givet mega meget erfaring på blot kort tid. Top klasse!
Jeg har efterhånden arbejdet i cm…
Jeg har været virkelig glad for min tid…
Jeg har været virkelig glad for min tid hos CM Relations. Jeg har udviklet mig meget, især inden for salg.
Der er god energi og et stærkt sammenhold, og hvis man selv vil det, kan man virkelig rykke sig.
Bedste arbejdsplads
Virkelig en arbejdsplads for folk med ambitioner.
Vi har stort fokus på den individuelle udvikling, og man bliver konstant udfordret til at blive bedre. Det er meget performance-baseret, hvilket jeg personligt synes er fedt, fordi man selv har indflydelse på sine resultater og indtjening.
Sindsygt god arbejdsplads
Jeg har arbejdet der i 1 måned nu og kan allerede mærke en massiv forskel i min kommunikative evner, samt det er et stærkt team man arbejder sammen med.
Bedste anbefalinger herfra🤩
Fantastisk arbejdsplads med ungt team.
CM Relation er en super fed arbejdsplads og vil klart anbefale dem til dig som overvejer at starte inde for salg eller allerede har erfaring!
Bedste Arbejdsplads
Cm Relations er helt igennem en skøn arbejdsplads.
Alle løfter i flok med hinanden, sørger for at alle får en god dag på kontoret.
En Fantastisk chef der tager hånd om sine medarbejder, og Generalt gør det til en fantastisk arbejdsplads.
Stor anbefaling
CM Relations, har fantastiske muligheder for at udvikle sig og begå sig ud på det næste skridt i sin karriere. Ansættelses forholdene giver mulighed for fleksibilitet og belønning når man har ydet den ekstra indsats.
Stor anbefaling herfra
Anbefaling
Fantastisk arbejdplads, hvor der bliver taget høje for medarbejdernes ønsker og behov.
En god chef, der tænker på at alle når deres mål, og ikke går hjem på en dårlig dag
Solid virksomhed
Jeg vil gerne fremhæve CM Relations som en yderst pålidelig og professionel virksomhed med de helt rette værdier. Uanset opgavens størrelse, går teamet hos CM Relations altid helhjertet ind i arbejdet. De leverer skræddersyede løsninger, der er tilpasset kundens specifikke behov, og fungerer som en professionel sparringspartner med et godt overblik. Har du brug for nogen til at varetage dine opkald, kan du altid regne med, at CM Relations leverer et gennemført stykke arbejde!
En fantastisk samarbejdspartner
Uanset om opgaven er stor eller lille, går folkene fra cm relations hårdt til værks. De skræddersyer løsningen til kundens behov, og fungerer som en sparringspartner med et forkromet overblik. Uanset om du har brug for en hjemmeside, eller nogen til at ringe ud for dig, så er de garant for en veludført opgave!
CM Relations har lavet vores hjemmeside…
CM Relations har lavet vores hjemmeside hvilket vi er meget tilfredse med, lige fra starten var de meget lydhør over for vores behov. Emil er vores kontaktperson og virker meget kompetent til sin opgave.
Vores forespørgsler er steget hvilket vi vægter meget højt. Vi kan bestemt anbefale CM Relations. Hilsen kim. KilTech ApS

Pålidelig virksomhed og medarbejdere
Serviceminded virksomhed, som uden tvivl lever op til kundernes behov og ønsker!
God og saglig/faglig samtale.
En pålidelig partner der levere flotte resultater.
CM relations har igennem flere år leveret en solid og stabil præstation.
Deres dygtige folk har skabt en 2-cifret milion omsætning til min virksomhed igennem årene hvilket jeg kun kan være taknemlig for.
Kan varmt anbefale dem til alle der søger en seriøs samarbejdspartner inden for B2C/B2B mødebooking og salg.

Mødebooking kræver dedikation
Mødebooking kræver dedikation, og i den forbindelse har vi brugt CM Relation til at booke møder i et svært marked, som krævede en stålsat indsats og gode kommunikative evner. I den tid vi arbejdede med mødebooking, var CM relations det eneste firma (og vi havde mange forskellige udbydere), som leverede den aftalte kvalitet, og samtidigt gik proaktivt til opgaven. Når der skal findes en samarbejdspartner til telefonisk kommunikation, kan jeg varm anbefale CM Relations.

Antwort von CM Relations
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.