Jeg fik god kundeservice fra start, samt da jeg ville ud af aftalen før tid fik jeg den hjælp der var behov for, så jeg kunne komme ud af aftalen mest økonomisk samt hurtigt. De er med hele vejen.
Christian har leveret biler til mig - både leasing og salg. Dialogen har altid være uformel men tillidsfuld. Christian leverer varen - og han rådgiver og skaber dig det bedste tilbud og bedste pris. S... Mehr ansehen
Super sortiment med mange lækre biler. Skøn service, når man møder dem derude. Trods den unge alder på indehaveren viste han stor professionalisme og kan skræddersy en leasingkontrakt, så den imødekom... Mehr ansehen
Da dette marked er meget ny for mig, var der en masse ukendte faktorer. Christian og Jonas tog mig i hånden og satte mig ind i reglerne og ikke mindst udgifterne der medfølger. Selvom det ikke blev ti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
CL Leasing er etableret ud fra en stor passion og interesse for biler. Vi vægter kvalitet og service, samt at kunden får den bedste oplevelse. Kunden skal være tryg under hele forløbet, udvælgelse, levering, perioden, tilbage levering.
Lyngvej 1c, 9000, Aalborg, Dänemark
- CL Leasing ApS
- clleasing.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super god betjening
Super god betjening, venlige samt imødekommende, så rigtig god anbefaling fra mig.
Har leaset bil ved Christian for første…
Har leaset bil ved Christian for første gang men ihverfald ikke sidste gang.
Christian hjalp mig med og finde min drømme bil. Er helt vild med den service at Christian satte sig ned med mig og forklarede mig hele min kontrakt og det gode ved leasing så jeg ikke var i tvivl om noget og ikke skulle være bange for en stor efter regning som jeg dsv har prøvet før ved MB group…
Jeg blev ikke kunde...
Jeg bad om tilbud på leasingaftale som skulle fornyes, og fik en pris som var noget dyrere end andre tilbud jeg havde indhentet. Jeg gav et modbud og fik så at vide at de ville have tilsendt tilbud fra anden udbyder, for at de kunne "lave noget godt"
JA det er ingen sag hvis man kan se modspillerens kort... så det blev et nej tak herfra

Antwort von Clleasing
Jeg havde for nylig en yderst positiv…
Jeg havde for nylig en yderst positiv oplevelse med CL Leasing, og jeg vil gerne takke Mathias for hans fremragende service.
Hele processen med at lease en bil hos CL Leasing blev gjort utrolig let og problemfri, takket være Mathias kompetente og imødekommende assistance.
Mathias viste en dybdegående viden om leasingmuligheder og hjalp mig med at finde den rette bil, der passede til mine behov og budget.
Han var tålmodig og besvarede alle mine spørgsmål med professionalisme og venlighed.
Hans evne til at vejlede mig igennem hele leasingprocessen gjorde det hele utroligt nemt og bekvemt.
Det er sjældent, at man oplever sådan en høj grad af kundeservice, og jeg vil ikke tøve med at anbefale CL Leasing og Mathias til andre, der overvejer at lease en bil. Jeg har fuld tillid til, at de vil levere en lignende førsteklasses service til alle deres kunder.
Jeg giver CL Leasing og Mathias mine varmeste anbefalinger og tildeler dem 5 stjerner. Tak for den fremragende oplevelse!
Super god service :-)
Super god service :-)
Nemme at snakke med, og rigtig gode priser:-)
Imødekommende og kompetente…
Imødekommende og kompetente medarbejder.
Tak for en fantastisk service!
Kan varmt anbefales!
Tak Glerup
Mvh en glad og tilfreds kunde.
Super Service!
Super Service!
Ville bare sige tak for fantastisk service hos CL Leasing, især tak til Mathias for hans hjælp og venlighed. Virkelig imponeret!
Jeg fik et uforpligtende tilbud
Jeg fik et uforpligtende tilbud. Super god service og altid glad og smilende personale!
Man føler sig altid velkommen!
Personligt ville jeg aldrig vælge andre leasing selskaber.
Verdensklasse firma👌🏻
Verdensklasse firma👌🏻
Super god service, vanvittig god pris🤩
Er der også efter du har købt bilen👏🏻
Jeg leaser igen her🚘
Super service og viden :) top klasse!
God rådgivning
Kanon oplevelse og rådgivning ved CL Leasing! Personalet var super venligt og hjælpsomt. En rigtig positiv oplevelse herfra 👍
Havde en rigtig god snak med Mathias…
Havde en rigtig god snak med Mathias omkring leasing af en ny bil!
Han guidede mig og hjalp mig hele vejen igennem og besvarede alle mine spørgsmål.
Følte mig godt behandlet og tryg ved at lease bil hos ham.
Helt fantastisk fyr og super service!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg laser bil hos ham.
5 ud af 5 stjerner herfra!
Er rigtig glad for den service jeg har…
Er rigtig glad for den service jeg har fået hos CL leasing. Skarpe priser!
Super venlige og hjælpsomme
Ærlighed, høj service niveau og bare mega dygtig!
Fra første opkald til Christian, var jeg ikke i tvivl om min første bil i den lidt sjovere prisklasse, skulle hentes hos ham. Han er kompetent, høflig og nem at snakke med og giver 100% gennemsigtighed i aftalens vilkår.
Selv når bilen er i hus, og aftalen indgået, kan du til enhver tid ringe og han får løst evt. udfordringer man står med. Verdensklasse!
Luksus i Højeste Klasse: En Fantastisk Leasingoplevelse hos Clleasing
Jeg vil gerne fremhæve den fremragende oplevelse, jeg havde med CL Leasing, specifikt takket være Mathias. Hans professionalisme, venlighed og engagement gjorde hele processen utroligt behagelig.
Fra start til slut var Mathias en uvurderlig ressource. Han forstod mine behov og fandt den perfekte løsning, der matchede mine ønsker og budget. Hans ekspertise og indsigt gjorde hele leasingprocessen enkel og gennemsigtig.
Samlet set har min oplevelse med CL Leasing været fantastisk, og Mathias har virkelig været en uvurderlig ressource i hele processen. Jeg kan varmt anbefale CL Leasing og specielt Mathias til alle, der leder efter en luksusbil i topklasse.
Super godt!
Vanvittig service med et smil og god…
Vanvittig service med et smil og god energi.
ingen beklagelser herfra, ville anbefale højt!
Bedste Leasing selskab
Mega god kundeservice og tingene spiller bare 100%
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.