Åbenhed og dygtig. Jeg har haft 2x ansigtbehandling hos ReNEW, og har gået derfra begge gange fuldt tilfreds. Medarbejderen har været åben, dygtig, og faligt stærk til at kunne vejlede hvad angå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik lavede minne læber for et par måneder siden her. Utrolig sødt personale, som hjalp mig med det jeg havde ønsket. De havde meget fokus på at undgå infektioner, og bivirkninger. Jeg fik resulta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min varmeste og bedste anbefaling til Clinic ReNew. Omgivelserne er lækre og følelsen af at blive forkælet starter så snart man træder indenfor klinikken. Kristina er meget dygtig sygeplejersk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedste skønhedsklinik jeg har fået fornøjelsen af at være kunde hos.. Plejede at tage til nogle klinikker i indre by, men her tager de skridtet videre.. De har et afslappende miljø, PROFESSIONELLE mas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Clinic ReNEW er en kosmetisk speciallægeklinik med speciale i naturlige æstetiske resultater hvor kunden er i centrum. Vi har stor erfaring og viden indenfor kosmetiske behandlinger og vores faglighed gør, at vi har alle forudsætninger for at kunne vælge den rigtige behandling. I klinikken tilbydes der rynkebehandling, filler, SkinPen, permanent hårfjerning og ansigtsbehandlinger. Der forhandles med IS Clinical, Neostrata, Beauté Pacifique Clinical og Heliocare hudplejeprodukter.
Langes Gård 26, 4200, Slagelse, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Min varmeste anbefaling til Clinic ReNew.
Sükran er meget kompetent og dygtig sygeplejerske. Hun tager enormt godt imod en ved konsultationerne, dygtig og troværdig behandler, der opfylder kundens ønske i forhold til hvad der er realistisk.
Der er en god stemning i den flotte klinik og man kan roligt føle sig tryg hos Sükran.
Sükran er ærlig og super professionel.
Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg kommer her forbi❤️

Antwort von ReNEW
Meget tilfreds med min botox behandling, både af den modtagelse man fik fra læge og udførelsen af den dygtige og søde sygeplejerske Sükran.
Dejlig atmosfære, og virkelig smuk klinik! Klart et besøg værd - kvaliteten er i top.

Antwort von ReNEW
Wow, altså jeg er så glad for at have valgt Sükran. Hun er dygtig, og super sød. Hun tog sig godt af mig. Hun forklarede hele vejen hvad der skulle ske, hun svarede på alle mine mange spørgsmål. Hun gjorder så jeg følte mig tryg. Det var min første gang, og bestemt ikke min sidste gang jeg kommer der. Hun har mine varmeste anbefalinger. Lokation er perfekt, og skønne, rene omgivelser.

Antwort von ReNEW
Jeg skrev til Sükran allerede inden jeg bookede en behandling, da jeg var lidt usikker. Hun svarede med det samme og gav mig den vejledning jeg havde behov for.
Sükran er yderst professionel og tager godt imod en fra man træder ind i klinikken og ud igen. Hun fortæller step by step hvad hun gør under hele behandlingen, så man kan følge med i hvad der sker.
Behandlingen var virkelig rar og behagelig, og jeg følte mig helt fornyet, da jeg kom ud.
Ps. klinikken er virkelig lækker og placeret godt i Slagelse :-)
Hvis man søger yderst professionel behandling, skal man forbi clinic ReNew

Antwort von ReNEW
Fantastisk oplevelse. Professionelt og behageligt. Der bliver virkelig taget hånd om præcis hvilken ønsker man har. Har fået de flotteste læber, som ser så naturligt ud <3

Antwort von ReNEW
Fantastisk oplevelse lige fra man træder ind af døren.
Yderst professionel og meget dygtig.
God vejledning, rimelig priser, en god behandlingsplan med det naturlige i centrum

Antwort von ReNEW
Den bedste kosmetiske sygeplejerske! Hun er så dygtig og grundig i alt hvad hun laver. Jeg har altid ønsket mig lidt mere fylde i mine læber, da jeg ingen læber havde. Men jeg har altid været rigtig bange for at få “ande” læber og for at få blå mærker så har aldrig turdet at få det lavet, indtil jeg fik en snak med Sükran og jeg følte mig rigtig tryg efter samtalen og endte med at få filler i læberne. Jeg er SÅ glad for mine læber, de er blevet så naturlige og smukke. Og fik ingen blå mærker. Kæmpe anbefaling herfra !

Antwort von ReNEW
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.