Clearsmile Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 8 september bestelling geplaatst maar nog niets ontvangen Ik heb contact gezocht met postnl omdat ik wel een tracknummer had ontvangen. Pakket is blijkbaar in depot blijven hangen maar post... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb enkele dagen geleden een proefpakketje besteld, ik was echt septisch over de verschillende meningen van andere, en wat ik geleerd heb is om gewoon uit te proberen! En ik moet eerlijk zijn, je z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de whitening strips gekocht en ben aangenaam verrast. Na slechts één keer gebruiken zag ik al duidelijk resultaat, zonder gevoelige tanden of andere neveneffecten. Dat had ik eerlijk gezeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste bestelling proef pakketje bleekstrips was zoek geraakt bij post.nl . Contact met Clearsmile gehad , en 2 dagen daarna pakketje netjes ontvangen. De bleekstrips zijn echt super , ik zag na d... Mehr ansehen

1. Zahnaufhellung
  2. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

De Clearsmile © producten zijn speciaal ontworpen om je tanden snel en zonder bijwerkingen witter te maken.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

273 Bewertungen

Super goed

Super goed! Een aanrader

1. April 2026

Super om te horen 😄
Wat leuk dat je het een aanrader vindt, daar doen we het voor

Bedankt voor je review en geniet van je stralende glimlach ✨

Geweldig en werkt ook

3. April 2026

Super om te horen 😄
Fijn dat het zo goed werkt en dat je tevreden bent

Bedankt voor je review en geniet van je stralende glimlach ✨

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sturen het hele verkeerde product op…

Sturen het hele verkeerde product op wat 30€ van waarde is terwijl ik 60€ heb betaald. Reageren vaag en sloom. Niet bestellen hier AUB

31. März 2026

Bedankt voor je review

Wat vervelend om te horen dat je een verkeerd product hebt ontvangen en dat dit niet goed is opgepakt, dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen met je bestelgegevens en eventueel een foto van wat je hebt ontvangen? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Whitening Strips besteld met de…

De Whitening Strips besteld met de Serum. Ik ben super tevreden en gebruik ze verder dagelijks in mijn routine.

29. Januar 2026

Antwort von Clearsmile

Goedemorgen! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze Serum! We wensen je alvast heel veel plezier ermee en tot snel weer!

Zeer slechte service!!!!

Bestel nu voor de 2e keer. We leven vandaag op 2 feb 2026. Ik heb de strips nu voor de 2e keer besteld. Op de site staat voor een bepaalde tijd besteld volgende dag in huis. Ik heb het vorige week besteld om zeker te zijn dat het voor een bruiloft binnen is. Email gestuurd en krijg als reactie door de Black Friday drukte is er vertraging. Het zou binnen moeten zijn volgens Tamara. En als het er niet is dan nog 4 werkdagen wachten. Dit gaat niet ivm bruiloft. En 59 euro betaald. Wat een slechte zeer slechte service en telefonische zijn ze niet bereikbaar!!!!!

Huisnummer ontbrak niet en ik heb geen email gekregen!!!!

2. Februar 2026

Antwort von Clearsmile

Goedemiddag, wat jammer om te lezen dat je pakket niet hebt kunnen ontvangen. De reden dat je bestelling niet verzonden is, is omdat je bent er een huisnummer ontbrak bij je bestelling. Wij hebben inmiddels per email contact opgenomen.

0 communicatie

Update: claimen dat zij hebben gereageerd op mijn e-mail, maar ik heb niks meer gehoord. Ze hebben nooit gereageerd. En “door de sneeuw”…. Was dat 31 december dan? 😅

Weer een update…. Maar waarom stond dit nergens op jullie website? Ik heb bij jullie besteld op 31 december en ik heb mijn pakketje pas op 13 januari kunnen accepteren. Hoe jullie dit ook vormen, er zijn verschillende slordige fouten geweest vanuit clearsmile die nu volledig op de sneeuw word gezet. Ik heb tot op de dag van vandaag geen antwoord op mijn email. Er was namelijk een probleem met de bezorging, zelfs na alle “superheftige” sneeuwval voorbij was, maar daar hebben jullie nooit op gereageerd. Volgens mij heeft dat niks te maken met het weer buiten.

Geen reactie, alleen AI bot. Bestelling zou de volgende dag in huis zijn, maar ik heb 31 december besteld en heb mijn pakketje op 6 januari nog niet. En ik heb geen berichtje gehad over dat mn bestelling vertraagd is ofzo. Heel erg jammer als je iets besteld voor een bepaalde datum.

6. Januar 2026

Antwort von Clearsmile

Wat jammer om te horen dat je pakket niet op tijd is aangekomen. Door de sneeuwval van de afgelopen dagen zijn er helaas veel pakketten vertraagd. Per email hebben wij contact gehad en dit inmiddels opgelost.

Op 31 december en op 1 januari waren wij dicht waardoor bestellingen niet waren gevonden.

Beste

Beste.
Vorige week heb ik en bestelling geplaatst ik heb 2 berichten via jullie site gestuurd en tot op hedden heb ik niets ontvangen.
Ook hadden jullie en aktie van 2+2 en heb ik 100% betaald. Zeer jammer dat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn.

28. Dezember 2025

Slecht

ik wacht al 6 weken op mijn pakket. Ik krijg de heletijd een mail dat mijn pakket is bezorgd maar ik heb hem nogsteeds niet. Ik had clearsmile gemaild en die helpen niet!

28. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zit zelf in tandheelkunde en ben…

Ik zit zelf in tandheelkunde en ben behoorlijk teleurgesteld. Tanden worden helemaal niet wit! Dat is het juist ze willen dat je meer besteld tot het wit wordt. Liever 1x volle pond bij de tandarts en witte tanden voor een aantal jaar.
Jammer ClearSmile had meer verwacht is alleenmaar reklame.

29. November 2025

Goedemiddag,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat de strips bij u niet het gewenste resultaat hebben gegeven — zeker gezien uw achtergrond in de tandheelkunde begrijpen we uw teleurstelling.

Onze producten zijn ontwikkeld om op een veilige en geleidelijke manier te werken. Het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van factoren zoals natuurlijke tandkleur, gevoeligheid en eerdere behandelingen. Het is zeker niet onze bedoeling dat klanten meer moeten bestellen om effect te zien.

We helpen u graag persoonlijk verder om te achterhalen waarom het resultaat bij u is achtergebleven. Zou u ons een bericht kunnen sturen op info@clearsmile.nl? Dan kijken we graag mee naar een passende oplossing.

Nogmaals bedankt voor uw feedback — we nemen dit mee om onze service en producten te blijven verbeteren.

Tamara

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket besteld 16-11 en zou 19-11…

Pakket besteld 16-11 en zou 19-11 geleverd moeten zijn, via de mail krijg ik alleen één gegenereerd bericht terug. Klantenservice reageert helemaal nergens op. Voor 40 euro aan strips besteld en niks ontvangen, slechte service dit!

17. November 2025

Goedemiddag Melissa

Allereerst vinden wij het jammer dat je pakket vertraging opliep. Door de drukte mbt afgelopen Black Friday kan het zijn dat je pakket een dagje later onderweg is.

Wij hebben inmiddels contact gehad via email en hebben de kwestie samen opgelost.

Als je verder nog vragen hebt, dan hoor ik het graag van je!

Tamara

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

best products

19. Oktober 2025

Antwort von Clearsmile

Goedemiddag! Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je bestelling! Hopelijk zien we je snel weer. Groetjes!

^Tamara

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en de strips werken heel…

Goede service en de strips werken heel goed! Je ziet best snel resultaat!

10. Juli 2025

Antwort von Clearsmile

Goedemiddag Myr! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Hopelijk zien we je snel terug!

^Tamara

Top product

Top product

14. Oktober 2025

Goedemorgen!

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling! Hopelijk zien we je snel weer!

Ik ben zeer ontevreden

Ik ben zeer ontevreden. Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling waar ik gewoon voor heb betaald maar ik heb nog steeds niks binnen. Er staat binnen 24 uur een antwoord maar daar is niks van waar.

24. Oktober 2025

Goedemorgen,

Wat jammer om te horen dat je je pakket nog steeds niet hebt ontvangen. We hebben je eerder gemaild dat de reden hiervoor is dat het huisnummer ontbrak bij de adresgegevens.

Zou je ons willen mailen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen?

Groetjes!

Whitening strips

Werkt goed krijg geen gevoelige tanden

15. Oktober 2025

Antwort von Clearsmile

Goedemorgen! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met Clearsmile. We wensen je alvast heel veel plezier met je pakket en tot snel weer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima product

9. Oktober 2025

Antwort von Clearsmile

Goedemorgen Walter! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met je item! We zien je graag snel weer bij Clearsmile!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slecht bedrijf zeg

Wat een slecht bedrijf zeg, ik heb ze deze week een mail gestuurd omdat de strips niet werken voor mij en dan zetten ze erbij dat ze streven naar een reactie binnen 24 uur. Echt heel erg jammer, ik had beter verwacht want alle influencers promoot dit enorm

24. September 2025

Goedemorgen NB,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben je eerder een e-mail gestuurd over je bestelling, omdat het huisnummer ontbrak bij het plaatsen van de bestelling. Als het goed is, heb je inmiddels ook een oplossing van ons ontvangen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bereikbaar en hele slechte service!

Mijn pakketjes is automatisch geretourneerd naar clearsmile. Vanuit post.nl kreeg ik dit te horen. Kreeg een bericht dat hij afgeleverd is, maar niet bij mij!!
Ze zijn onbereikbaar! Meerdere mails gestuurd maar 0 gehoord. Ik raad zeker niemand aan hier iets te bestellen, want zodra er iets misgaat krijg je je pakket helaas niet binnen en krijg je geen contact met ze afgelegd.

15. September 2025

Goedemorgen Coco,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de levering vertraagd is – dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

We hebben inmiddels contact met je opgenomen per e-mail om dit zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je nog vragen hebben of iets missen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Tamara van Clearsmile

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr