Clearsmile Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 8 september bestelling geplaatst maar nog niets ontvangen Ik heb contact gezocht met postnl omdat ik wel een tracknummer had ontvangen. Pakket is blijkbaar in depot blijven hangen maar post... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb enkele dagen geleden een proefpakketje besteld, ik was echt septisch over de verschillende meningen van andere, en wat ik geleerd heb is om gewoon uit te proberen! En ik moet eerlijk zijn, je z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de whitening strips gekocht en ben aangenaam verrast. Na slechts één keer gebruiken zag ik al duidelijk resultaat, zonder gevoelige tanden of andere neveneffecten. Dat had ik eerlijk gezeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste bestelling proef pakketje bleekstrips was zoek geraakt bij post.nl . Contact met Clearsmile gehad , en 2 dagen daarna pakketje netjes ontvangen. De bleekstrips zijn echt super , ik zag na d... Mehr ansehen

1. Zahnaufhellung
  2. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

De Clearsmile © producten zijn speciaal ontworpen om je tanden snel en zonder bijwerkingen witter te maken.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

272 Bewertungen

5-1 toothbrush

Great product!

10. August 2026

Dear Samira,
Thank you so much for your lovely review! We’re so happy to hear that you like our 5-in-1 Toothbrush.
Kind regards,
Team Clearsmile

Top Product.

Snelle levering, makkelijk in gebruik en je ziet zeer snel resultaat. Ik ga zeker nog bestellen.

Beste Natasja,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, het gebruiksgemak en het resultaat. Bedankt voor je vertrouwen — we kijken ernaar uit je weer te mogen helpen!
Groetjes,
Team Clearsmile

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle producten wat ik tot nu toe heb…

Alle producten wat ik tot nu toe heb gebruikt van clearsmile zeer tevreden over dit is al mijn 4 bestelling tandpasta is niet normaal goed en de strips zijn ook goed super tevreden

8. August 2026

Antwort von Clearsmile

Goedemorgen Ceren! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor je review.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Product is goed te gebruiken en blijft…

Product is goed te gebruiken en blijft goed zitten. Zag na 1 keer gebruik al resultaat.

5. August 2026

Antwort von Clearsmile

Goedemorgen Rebekka! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor je review.

TOP product

TOP product, heel blij mee!

6. August 2026

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je mooie review, Safa! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met het product. Veel plezier ermee! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

zij helpen je meteen als je een mail…

zij helpen je meteen als je een mail stuurt en dat vind ik top hieraan.

25. Mai 2026

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je fijne review, Nadeen! Goed om te horen dat ons team je snel heeft kunnen helpen. Daar doen we het voor! 😊

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden met 5 in 1 tandenborstel. Echt een aanrader.

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de 5-in-1-tandenborstel en deze aanbeveelt. Veel poetsplezier! 😊

Goede hulp bij fout en snelle verzending

Goede hulp bij fout en snelle verzending

30. Juli 2026

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je mooie review, Sas! Fijn dat we je snel konden helpen en dat je bestelling vlot is verzonden. Veel plezier ermee! 😊

Super handig

Super handig! Inmiddels gebruik ik de whitening strips drie maanden. Eerst ging ik altijd naar de tandenbleker, maar daar betaalde ik me blauw aan.

5. August 2026

Antwort von Clearsmile

Hoi Ricky! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling! Bedankt voor je review!

Amazing product

Amazing product! My teeth were definitely more white because of the strips! Definitely reccomend!!

Antwort von Clearsmile

Hoi Lisa! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling! Bedankt voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was altijd al erg onzeker of de tint…

Ik was altijd al erg onzeker of de tint van mijn tanden, ik heb veel andere "grotere" merken al getest maar ik merkte dat dat resultaat vaak tijdelijk was. Ik ben zo enorm positief verrast door Clearsmile, ik ga nooit meer bij ander merk bestellen... ik ben zo enorm blij met het resultaat! !

Goedemiddag Onur,

Wat een fantastisch compliment, dank je wel!

We zijn zo blij om te horen dat je zó tevreden bent met je resultaat met Clearsmile! Het betekent veel voor ons dat je na het testen van andere merken voor ons hebt gekozen en dat je eindelijk het duurzame resultaat hebt gevonden dat je zocht.

Jouw enthousiasme motiveert ons nog meer om het beste product te blijven leveren. We hopen je nog veel plezier te geven met Clearsmile!

Dank je dat je ons product aanbeveelt en veel sterkte met je mooie glimlach!

Met vriendelijke groet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht al meer dan week op mijn…

Ik wacht al meer dan week op mijn bestelling is dit normaal ben van België ?

Goedemiddag Sarah,

Dank je dat je je bezorgdheid deelt. Het is niet normaal dat je meer dan een week op je bestelling wacht, vooral vanuit België. We willen dit graag snel oplossen!

Zou je ons alsjeblieft een email kunnen sturen naar info@clearsmile.nl met je ordernummer en bestelgegevens? We reageren meteen en zoeken naar een oplossing voor je.

We stellen je geduld echt op prijs en willen dit zo snel mogelijk rechtzetten!

Met vriendelijke groet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben al meer dan jaar klant

Ben al meer dan jaar klant, nooit last gehad en mijn tanden zijn structureel witter geworden. Het gebeurt niet indd maar een keer maar na herhaaldelijk te gebruiken

Goedemiddag!

Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je trouwe klantschap!

We zijn erg blij dat je al meer dan een jaar tevreden klant bent en dat je ziet dat je tanden structureel witter zijn geworden. Je hebt helemaal gelijk — het gebeurt niet van de ene dag op de ander, maar met regelmatig gebruik zie je echt verschil!

Dit motiveert ons nog meer om het beste product voor je te blijven leveren. Dank je dat je loyaal bij ons blijft en geniet van je mooie tanden!

Super gewoon

Super gewoon. Doet wat moet

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je review, Laila! Super om te horen dat het product doet wat het moet doen. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handig om bij je te hebben lekkere…

Handig om bij je te hebben lekkere smaak ook

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je review, Omur! Fijn dat je het product handig vindt om bij je te hebben en dat de smaak bevalt. Veel plezier ermee!

Fijn product

De travel tandenborsteltjes zijn makkelijk te gebruiken.
Snelle bezorging.

1. August 2026

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je review, Nisa! Fijn dat de travel-tandenborsteltjes makkelijk in gebruik zijn en je bestelling snel werd bezorgd. Veel plezier ermee!

Top top toppers

Antwort von Clearsmile

Dankjewel voor je enthousiaste review, Assia! Wat leuk om te lezen. We waarderen je vijf sterren enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Clearsmile. En ik ben super blij met het resultaat en zou het zeker aanbevelen aan anderen

2. August 2026

Antwort von Clearsmile

Bedankt voor je mooie review, Sara! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met het resultaat en Clearsmile aan anderen zou aanbevelen. Dat waarderen we enorm!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr