Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Limen slipper på stripsen og sidder til til gengæld tilbage på næsen og er svær at fjerne - stripsen er hård og laver trykmærker i næseryggen. Dårligt produkt og kundeservice er tilsyneladende ligeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er faktisk lidt skuffet. Produktet virker lovende, men syntes ikke at de klæber ordentligt - Holder ikke igennem en hel nat på mig - Falder enten halvt eller helt af. Har for god ordens skyld bå... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Clearflow næsestrips er nemme at påfører og meget effektive. Jeg bruger stripsene om natten og til træning, hvor jeg med det samme har oplevet en mærkbar forandring ift. vejrtrækning. Det har øget... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og kompetent service fra stiftere med en tydelig vision. Deres produkt overraskede virkelig! Positivt. Næsestrippen løfter og udvider luftvejen gennem næsen og gør vejrtrækningen lettere og me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  2. Hygienedienste
  3. Sanitätshaus

Vom Unternehmen geschrieben

Clearflow er et dansk sundhedsbrand, der tror på, at alle fortjener et sundt og velbalanceret liv. Vi tilbyder produkter, der hjælper dig med at skabe gode vaner og understøtte din krops naturlige egenskaber. Vores mål er at gøre det enkelt og tilgængeligt for alle at tage ansvar for deres velvære i hverdagen.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

36 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Næsestripsne klister og passer godt på…

Næsestripsne klister og passer godt på næsen. God oplevelse med hurtig levering!

13. März 2025

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse! 🙌

Fantastisk at næsestripsene sidder godt, og at du har haft en god oplevelse - både med produktet og leveringen.

Bedre vejrtrækning !

Jeg var skeptisk til at starte med, men jeg har haft mange problemer med ordentlig vejrtrækning under mine baskettræninger. Men ClearFlow har faktisk hjulpet mig med bedre vejrtrækning, hvilket øger mine evner på banen og giver en generelt bedre oplevelse i en aktiv hverdag.

Hej Oscar,

Tak fordi du gav det et forsøg! 💙

Det er fedt at høre, at Clearflow har gjort en forskel for din vejrtrækning og din præstation på banen. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne trække vejret frit under træning - keep going! 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tit oplevet problemer med…

Jeg har tit oplevet problemer med tilstoppet næse, især når jeg vågner om morgenen. Jeg prøvede at give det et forsøg med næsestrips. Det har har været en rigtig god beslutning. Har gjort det til en vane at bruge nu næsten hver dag.

10. März 2025

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at vores næsestrips har gjort en forskel for dig - især om morgenen, hvor en tilstoppet næse kan være ekstra frustrerende.

Fantastisk at det er blevet en fast del af din rutine! 💙🙏

Hjælper på snorken

Min mand sover nu uden at snorke! Endeligt er godt produkt, som hjælper 😊

Hej Antri,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er simpelthen så glade for, at høre, at din mand ikke længere snorker.. 😊

Tak for din feedback!

Gode oplevelser

Bruger dem både om natten, så jeg ikke snorker og holder konen vågen, og til mine træninger.
De hjælper med vejrtrækningen og føles ikke ubehagelige. Man vænner sig hurtigt til at bruge dem 😊🏃

Hej K. Pedersen,

Tak for din anmeldelse – det sætter vi pris på!

Vi er rigtig glade for, at høre, at næsestrippen har hjulpet både på din snorken og din træning. 😀

Super fine produkter

Super fine produkter, gør lige præcis det de skal.

Jeg bruger en når jeg sover, da jeg følte at jeg havde svært ved at trække vejret om natten. Føler at næsestripsene har gjort en okay forskel, så meget at jeg ihvertfald blive ved med at bruge dem 🤩

23. Februar 2025

Hej Emma,

Fedt at høre, at vores næsestrip hjælper dig til en bedre søvn, og at du fortsat vil bruge dem i fremtiden! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have prøvet flere næsestrips…

Efter at have prøvet flere næsestrips uden effekt, har jeg endelig fundet en løsning der hjælper på min nattesøvn. Min kæreste snorker heller ikke mere.

3. März 2025

Hej Bianca,

Fedt at høre, at din kærestes snorken er forsvundet. Vi stræber efter at have de bedste produkter på markedet og er superglade for, at du har valgt os. 🤟

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Produktet hjælper meget især hvis man i for vejen har problemer med vejrtrækning

6. März 2025

Hej Oscar,

Vi er superglade for at høre, at vi har kunnet hjælpe dig med at trække vejret bedre. 😮‍💨

Tak for din anbefaling – det betyder meget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ClearFlow er blevet mit go-to brand

ClearFlow er blevet mit go-to brand, når det gælder næsestrips. De sidder perfekt og giver mig det boost, jeg har brug for, når jeg skal løbe langt. Jeg planlægger at bruge dem til sommer, når jeg skal løbe et halvmaraton.

Kan varmt anbefales! 😊

Hej Marcus,

Fedt at høre, at vi er dit go-to brand, og at de sidder som de skal.

Super fedt at du skal løbe et halv-marathon til sommer - det klarer du snildt! 😎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en pakke med næsestrips…

Jeg har købt en pakke med næsestrips til at forbedre min søvn. Det har haft en enormt postiv effekt de sidste 2 uger har hjulpet mig med at sove og trække vejret gennem næsen. Helt fair pris og god service

6. März 2025

Hej Asger,

Tak for den superpositive anmeldelse – det sætter vi virkelig pris på.

Vi håber, at prisen matcher produktets kvalitet, og vi er derfor superglade for, at du mener, at vi har en fair pris samt en god service. 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I boksetræning er det vigtigt at kunne…

I boksetræning er det vigtigt at kunne trække vejret rigtigt, især gennem næsen. Med de her næsestrips føles det lettere at holde tempoet oppe, og jeg skal ikke bekymre mig om, at den falder af, når jeg sveder.

Hej Mia,

Fedt at høre, at ClearFlow benyttes af en fighter – og fedt, at produktet hjælper dig med at holde tempoet oppe og forhåbentlig hjælper dig på vej mod et par ekstra knockouts i ringen! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har prøvet flere forskellige næsestrips

Jeg har prøvet flere forskellige næsestrips og Clearflows er helt klart min favorit. Den hjælper på min vejrtrækning og er samtidig hudvenlig. KÆMPE anbefaling.

2. März 2025

Hej Anders,

Rigtig fedt at høre, at ClearFlow's næsestrips er blevet din favorit. Vi håber, at vores produkter gør en reel forskel for vores kunder, og vi er derfor superglade for at høre, at de har hjulpet dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har prøvet ClearFlow på mine…

Jeg har prøvet ClearFlow på mine løbeture, og må sige jeg er positivt overrasket! Jeg kan trække vejret meget lettere, og den bliver siddende hele vejen – selv når jeg sveder. Plus den er næsten usynlig, så jeg glemmer helt, at jeg har den på!

18. Februar 2025

Hej Ditte,

Vi er glade for at høre, at du bruger vores strips på dine løbeture, og at de giver dig en bedre vejrtrækning!

Vi håber og tror, at vores transparente næsestrips er så tæt på usynlige som muligt, og vi er derfor ekstremt glade for din anmeldelse! 🫶

Mere overskud på banen

Med Clearflow er min vejrtrækning blevet bedre, hvilket har betydet mere overskud på banen til at træffe bedre beslutninger.
Kan varmt anbefales

Hej Jasper,

Tak for din anmeldelse, vi er ekstremt glade for at høre, at vores produkter giver dig mere overskud på banen!

Martin

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr