ClassicGolf Bewertungen 220

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jens Julsø fra ClassicGolf arrangerede et fantastisk Longstay ophold til os i Spanien. Var ikke helt enige i starten, men Jens formåede at imødekomme alle vores ønsker, og havde bekræftede aftaler i h... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ona Valle Romano / Estepona Slidt og småsnavset lejlighed hvor en del af køkkenudstyret manglede. Alt virker billigt og gammelt, og elevatorerne var stort set ude af drift i 4 uger. Gammelt tv med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Classic golf har endnu engang givet og en 5 stjernet oplevelse. Vi havde selv bestil en togtur på Rovos Rail i sydafrika og ville gerne kombinere det med en tur på Mauritius Classic golf arranger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super luksus oplevelse på vores første men ikke sidste tur med Classic Golf. Boede på Castillo Hotel Son Vida på kombineret golf og luksus ophold. Super service fra Classic Golf så vi fik ønsket være... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseanbieter
  2. Golfclub

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ClassicGolf tilbyder golfrejser til markedets bedste priser og service. Vi er eksperter i både long- og short stay rejser og har et populært udvalg af golf destinationer. ClassicGolf is a Danish tour operator providing customised golf get-aways to many popular destinations. We pride ourselves in creating the best golf travel experience for our customers and offer both long and short stay travel.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige hjemkommet fra syvende golfrejse…

Lige hjemkommet fra syvende golfrejse arrangeret af Classic Golf. Som altid en fantastisk oplevelse at samarbejde med Classic Golf. Vi har allerede bestilt vores næste golfrejse hos dem - det siger hvis det hele

14. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi stod i en akut situation og havde…

Vi stod i en akut situation og havde fået vores golf ferie aflyst, men på meget kort tid fik Marc skruet en perfekt tur sammen til os! Fantastisk service hele vejen igennem .
Vi ses næste år

7. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var 7 golfspillere der skulle til…

Vi var 7 golfspillere der skulle til Belek. Rejsen kunne ikke gennemføres. Løbende blev vi orienteret om udsigten til tilbagebetaling af vores rejse. Med forståelig men kort ventetid kom alle vore penge retur. Vi rejser gerne med Classic Golf næste gang, og takker for den gode service under hele forløbet. Vi er imponerede over hvor flot i har håndteret krisen.

10. Juli 2020

ClasseGolf!

Vi er fire, der fik aflyst en rejse til Algarve i marts, en uge før alt blev lukket. ClassicGolfs håndtering af denne umulige situation lader intet tilbage at ønske - ClasseGolf 😉

16. Juni 2020

Flot indsats i forbindelse med Covid-19

ClassicGolf’s indsats for deres gæster i forbindelse med Covid-19 udbruddet har været aldeles fremragende. Hvis det overhovedet bliver muligt at rejse igen, vil vi ikke tøve med at anvende dem igen!

21. März 2020

Golfrejse i topklasse

Er hjemvendt fra rejse til Marokko, alt fungerede i top fra modtagelsen i lufthavnen, til ophold, golf bookinger og transport. ClassicGolf var desuden dygtige til st informere ang. Corona, så vi følte os støttet i en usædvanlig tid, alt var i top, så stor tak til ClassicGolf

21. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netop hjemvendt fra en rejse til…

Netop hjemvendt fra en rejse til cornelia deluxe kan jeg kun rose classic golf. Alt var super luksus lige fra modtagelse i lufthavnen til indkvartering på hotellet og afrejse hjem. Det er ikke sidste gang jeg rejser med classic golf.

2. März 2020

Fremragende golfferie i Marrakech

En gruppe på otte golfere var i uge 7 på en Classic Golf-rejse til Marrakech. Alt fungerede perfekt, og Classic Golf viste fleksibilitet og gehør, da der umiddelbart før afrejse viste sig en udfordring på golf-resort'et, som blev håndteret flot til alles tilfredshed.

16. Februar 2020

Antwort von ClassicGolf

Mange tak for de fine ord Agnete. Vi står til rådighed en anden god gang. Mvh Marc

Ros til Classic golf

Vi er 2 par på longstay og bor på 3 uge på Villacana som er et pragtfuld sted der mere end lever op til vore forventninger. Desværre var Dona Julia en skuffelse med uvenlige ansatte men Knud fra classic løste det hurtigt så vi spiller resten på El Paraiso golf - stor ros herfra . Vi har rejst på longstay 6 gange med Classic golf og gør det helt sikkert igen 🏌️🤙

19. Oktober 2019

Tak for jeres fine anmeldelse Leif . Den sætter vi pris på. Mvh Marc

Super tur til Sueno Golf Hotel

Super tur til Sueno Golf Hotel, Belek.
Er netop kommet hjem fra en fantastisk golf tur. Alt - simpelt hen alt klappede - fly, transport fra lufthavn i Vip bus, golf, ophold m.v. på et fantastisk hotel.
Det bliver ikke sidste gang.
Per Larsen

9. September 2019

Mange tak for de fine ord Per. Mvh Marc

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4 ugers mareridt i Estepona måske invalid resten af livet :-(

Pakkerejse med fly, bil, lejlighed og fri golf.
Måtte af personlige årsager udsætte afrejse 2 dage, det kostede 2.800, for at de ændrede, og sørgede for, " ALT ÆNDRET "
Malagacar kendte INTET til vores reservation, vi måtte ligge på knæ og albuer en time midt om natten for at leje en bil.
Kørselsvejledning omhandlede ikke eksisterende vej, så efter 2 timer nåede vi Fuerte Apartments Estepona. De kendte INTET til vores reservation. Endnu en times udmarvende forhandling ! Vi blev så med fuld bagage slæbt rundt i buldrende mørke til 4 forskellige lejligheder, alle 4 uden elektricitet ! ( hver gang tilbage til reservation og starte forfra ) På en af turene på skæve fliser i buldrende mørke vrikler min kone om på foden, kan ikke spille golf på hele turen, vi må på hospital, og hun har stadig store smerter nu 3 måneder efter, og kan stadig ikke spille golf.
Da det er ved at være morgen insisterer vi på en seng at sove i, det får vi. Næste middag får vi en lejlighed med strøm, men ingen varme eller varmt vand - det tager 2 døgn at få repareret. Til gengæld overfaldes lejligheden totalt af myrer, der ødelægger vores proviant til 4 uger.
Efter en uge låses min kone inde på badeværelset, og må reddes ud af et vindue. Det tager også 2 døgn ( uden adgang til vores toiletartikler ) at etablere adgang til badeværelset.
Forsøg på bare rimelig erstatning fra ClassicGolf er totalt umulig.
Skal I have 4 ugers ferie totalt ødelagt og måske være invalid resten af livet, så rejs med ClassicGolf !

21. Mai 2019

Antwort von ClassicGolf

Tak for dit indlæg Jan. Det er korrekt at hverken biludlejningsselskab og lejlighedskompleks ikke kunne se jeres booking da den ændring vi havde foretaget, ikke var kommet frem til dem i tide. Det er meget beklageligt. Også korrekt at i havde problemer med lås til badeværelse samt varme i lejligheden. Det er klart at sådanne ting skal fungere. Desværre er det ikke lykkedes os at blive enige om en passende kompensation til jer - endnu. Mvh Marc fra ClassicGolf.

SÅ SKETE DET IGEN.

SÅ SKETE DET IGEN.
Vi - 8 personer - er netop kommet hjem fra en rigtig dejlig tur til Belek og boede på det kæmpestore Titanic Hotel. Selvom det er et stort hotel fungerede alt upåklageligt. Det samme gjorde sig gældende ved bestilling både af rejse og tidsbestillinger på banerne. Operatøren på stedet Matriks klarede også opgaven perrfekt - igen:-)
Så det skete igen - en fejlfri tur.

16. April 2019

Antwort von ClassicGolf

Mange tak for jeres hilsen - Belek er blevet utroligt populær så det er dejligt, at høre det hele fungerede også her.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Singletur til Belek over Nytår…

Singletur til Belek over Nytår 2018/2019, var en super god oplevelse. Et par dage med rigtig meget regn kunne ikke ødelægge rejsen. Vi boede på Cornelia De Luxe. Der var en super god betjening og gode restauranter. Vi spillede på banerne Faldo samt Titanic. Flotte baner begge to. Jeg vælger ClassicGolf igen.

11. Februar 2019

Antwort von ClassicGolf

Hej Jette - hvor er det skønt at høre, tak fordi du deler med os og alle andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til ClassicGolf for en fantastisk…

Tak til ClassicGolf for en fantastisk dejlig golf ferie til Sueno/Belek, fra den 18.-25.11.2018.
Vi oplevede en superservice på alle fronter fra første kontakt, og selve turen overgik vores forventninger, alt passede til det der blev beskrevet.
Vi glæder os allerede til næste golfferie med ClassicGolf

De bedste hilsner
Jan & Tove, Skibby

21. Dezember 2018

Kære Tove & Jan,
Tusind tak for tilbagemeldingen, hvor skønt at I har haft sådan en dejlig ferie - vi bliver så glade. Mange hilsner fra hele ClassicGolf holdet

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr