Bra Service, fikk info om alt jeg trengte. Lite lys inn i bod RYE-2241. Dette skulle rettes opp, men det er fremdeles ikke skiftet lysstoffrør. vanskelig å få orden i boden med så dårlig lys.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Er super fornøyd bare at kode ikke funker på heisen på vei ned.
Noe plunder i starten etter at man har bestilt rom, men etter at informasjon rundt tilgang til lager etc var på plass så var opplevelsen meget god. Enkelt å komme til, lett å komme seg fra bil og... Mehr ansehen
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Sandstuveien 70C, 0680, Oslo, Norwegen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to år. Fikk behov for et større lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage på Ryen i litt over to år, og fikk nettopp behov litt mer lagringsplass, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice. Er veldig fornøyd med mitt nye lager.
Hyggelig og hjelpsom betjening som jeg kommer til å savne med det nye digitale systemet deres
Opplevelsen var god fordi selv om det var på en lørdag jeg hadde behov for et lager og det ikke var bemanning der pga. lørdag så var det bra veiledning og forklaring på telefon fra kundeservice slik at jeg kunne sette i gang med å bruke lageret bare noen stunder etter samtalen med dem ... Jeg har jo brukt også samme filial for en del år siden og var veldig fornøyd med både beligenhet, tilgjengelighet og hjelp fra bemanningen den gangen da ... PS. Eneste jeg kan være misfornøyd med er det at man ikke får en betalingsfrist på forhånd (den 25. i måneden, f.eks.) hvor man selv kan betale faktura og ikke bli trukket på kortet ...
Er super fornøyd bare at kode ikke funker på heisen på vei ned.
Bra Service, fikk info om alt jeg trengte.
vanskelig å få orden i boden med så dårlig lys.

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
Enkelt å bestille, veldig enkel adkomst og super lagringsplass. God informasjon både på e-post og SMS:)

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
Imøtekommende og hyggelig. Informativ og grundig forklaring på hva, hvordan og hvor, muntlig og skriftlig. Hjelpsomme om en lurer på noe.

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
Strålende hjelp og info av medarbeidere på telefon. Veldig service innstilt og bra oppfølging.

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
Hyggelig betjening - og hjelpsom. Irriterende mørkt i gangen, ikke alltid lyst kommer på ved passering. Er heller ikke lys i boden, så litt for mørkt.

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
Alt har gått etter forventningene så langt, håper alt går greit videre. Mvh Arvid Olsen

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
Enkelt å bestille på nett. Rent og ryddig på Lørenskog Solheimveien. Var innom City Self-Storage på Ryen for å kjøpe madrasstrekk. Veldig hyggelig og hjelpsom ung gutt som hjalp meg.

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
God service ved bestillin, har ikke lagret noe enda. Skal begynne nå til helgen :-)

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen
Veldig fornøyd med City-self Storage, brukte avd.Ryen, kort avstand hjemmefra, store, fine lagerrom, (kunne kanskje hatt lys?) Oversiktlig og fin info på forhånd 👍😀
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.