City Self-Storage Norge - Ryen Bewertungen 22

4,4

Sandstuveien 70C, 0680 Oslo, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra Service, fikk info om alt jeg trengte. Lite lys inn i bod RYE-2241. Dette skulle rettes opp, men det er fremdeles ikke skiftet lysstoffrør. vanskelig å få orden i boden med så dårlig lys.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er super fornøyd bare at kode ikke funker på heisen på vei ned.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Noe plunder i starten etter at man har bestilt rom, men etter at informasjon rundt tilgang til lager etc var på plass så var opplevelsen meget god. Enkelt å komme til, lett å komme seg fra bil og... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mietlagerräume
  2. Umzugs- und Lagerservice
  3. Lagerraum
  4. Warenlager

Vom Unternehmen geschrieben

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Veldig god kundeservice

Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to år. Fikk behov for et større lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage på Ryen i litt over to år, og fikk nettopp behov litt mer lagringsplass, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice. Er veldig fornøyd med mitt nye lager.

21. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Opplevelsen var god fordi selv om det…

Opplevelsen var god fordi selv om det var på en lørdag jeg hadde behov for et lager og det ikke var bemanning der pga. lørdag så var det bra veiledning og forklaring på telefon fra kundeservice slik at jeg kunne sette i gang med å bruke lageret bare noen stunder etter samtalen med dem ... Jeg har jo brukt også samme filial for en del år siden og var veldig fornøyd med både beligenhet, tilgjengelighet og hjelp fra bemanningen den gangen da ... PS. Eneste jeg kan være misfornøyd med er det at man ikke får en betalingsfrist på forhånd (den 25. i måneden, f.eks.) hvor man selv kan betale faktura og ikke bli trukket på kortet ...

20. April 2024

Nice

Veeeeeeery nice

27. März 2024

Hei. Takk for din tilbakemelding. Vennlig Hilsen Kenneth

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra Service

Bra Service, fikk info om alt jeg trengte.
vanskelig å få orden i boden med så dårlig lys.

13. Dezember 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Finn! Vi ønsker å takke deg for din tilbakemelding. Det er flott å høre at du setter pris på vår service. Jeg har fått tilbakemelding fra vår driftsavdeling om at armaturet nå er utbedret. Det er beklagelig at det tok lenger tid enn forventet. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, veldig enkel adkomst og super lagringsplass. God informasjon både på e-post og SMS:)

28. Juni 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Cecilie! Det er veldig hyggelig å se at du er fornøyd med vårt tilbud og tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Vennlig hilsen Tom Hansen

Fantastisk god service

Fantastisk god service, fine lokaliteter og lett tilgjengelighet

13. Juni 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Rune! Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Håper flyttingen gikk smertefritt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Kan anbefales!

Imøtekommende og hyggelig. Informativ og grundig forklaring på hva, hvordan og hvor, muntlig og skriftlig. Hjelpsomme om en lurer på noe.

9. Mai 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Hide! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å se at du er fornøyd med vårt tilbud. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Anbefales

Super service, lett tilgjengelighet og gode åpningstider.

13. März 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Linda! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strålende hjelp og info av medarbeidere…

Strålende hjelp og info av medarbeidere på telefon. Veldig service innstilt og bra oppfølging.

15. März 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei Terje! Takk for din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig at du setter pris på vår medarbeider, og den kundeservicen som ble gitt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening - og hjelpsom. Irriterende mørkt i gangen, ikke alltid lyst kommer på ved passering. Er heller ikke lys i boden, så litt for mørkt.

13. Februar 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei Anette! Takk for din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig at du setter pris på vår medarbeidere, og den kundeservicen som ble gitt. Jeg gir beskjed videre til avdelingen, slik at vi kan se om det er noe vi kan gjøre i ditt område. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt å bestille på nett

Enkelt å bestille på nett. Rent og ryddig på Lørenskog Solheimveien. Var innom City Self-Storage på Ryen for å kjøpe madrasstrekk. Veldig hyggelig og hjelpsom ung gutt som hjalp meg.

26. Januar 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Karin! Vi setter stor pris på at du har glede av våre tjenester. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

God service ved bestillin

God service ved bestillin, har ikke lagret noe enda. Skal begynne nå til helgen :-)

28. Dezember 2022

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Bjørg! Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Håper flyttingen gikk smertefritt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Hjelpsom og vennlig.

Hjelpsom og vennlig.
Fikk hjelp til å bytte lagerrom.

27. November 2022

Hei, Ellen! Takk for din tilbakemelding. Mvh Tom Hansen

Enkelt og greit!

7. Oktober 2021

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Hei Pål, tusen takk for at du tok deg tid til skrive oss en tilbakemelding.
Hyggelig å lese at du er fornøyd med tjenestene våre.
Ha en fin dag videre!
Hilsen, Aziza
City Self-Storage.

Er fornøyd

Er fornøyd, veldig bra service, er fleksible ved forespørsel : )

4. Februar 2021

Antwort von City Self-Storage Norge - Ryen

Så godt å høre! Takk for topp anmeldelse.
Mvh Emilie.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr