City Self-Storage Norge - Moss Bewertungen 36

3,2

Nøkkeveien 13, 1534 Moss, Viken, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Krever at kunder som har egen forsikring som dekker eksternt lager allikevel må tegne forsikring via selskapet. Når man bestiller får man "mulighet" til å bestille noe som ser ut til å koste kr. 29... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt er bra, utenom inn og ut i U- etasje ( DØDSBAKKEN). Det Skulle vært heis fra bakkeplan og ned. Det er bra vi er forsikret, jeg fikk tralla i benet falt stykt, var av lene og kom meg nesten ikke o... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

fordi heisen ofte ikke virker i plan 2 . Jeg mener ofte at dette har oppstått

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk litt dårlig start, da vi fikk tildelt feil lager nr. Kjempe service på kundeservice selv på lørdag. De ordnet opp på strak arm. Er ellers kjempefornøyd

Unternehmensdetails

1. Mietlagerräume
  2. Umzugs- und Lagerservice
  3. Lagerraum
  4. Warenlager

Vom Unternehmen geschrieben

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

Kontaktinformationen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig sjult prisøkning...

Når man bestiller får man "mulighet" til å bestille noe som ser ut til å koste kr. 29,- /mnd. men som i realiteten er 99,-/mnd.

29. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De løste min utfordring raskt og effektivt

De løste min utfordring med å bytte fra en stor lagerstørrelse til en mindre på en rask og effektivt måte.

2. November 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Rune! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Med vennlig hilsen Tom Hansen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

fordi heisen ofte ikke virker i plan 2…

fordi heisen ofte ikke virker i plan 2 . Jeg mener ofte at dette har oppstått

10. Juli 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Takk for din tilbakemelding. Det er nyttig for oss, slik at vi kan forbedre våre tjenester.

Vi hadde beklageligvis en stans på heisen den 11.juli, men vi er ikke kjent med at det har oppstått andre hendelser med heisen i nyere tid.

Ved avdelingen i Moss er vi faktisk i prosess med å etablere en ny og tilrettelagt inngang til etasje 2, som vil fungere i kombinasjon med heisen. Dette kommer på plass en av de nærmeste ukene.

Enkel løsning

Enkel løsning. Lett å nå hjelp på telefon. Nært sentrum.

11. April 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Kirsti! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Fikk litt dårlig start

31. März 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei Torill! Det er veldig fint at du gav beskjed om feilen slik at vi fikk mulighet til å rette opp i det. Det er godt å høre at du ble fornøyd med kundeservicen som ble gitt. Vennlig hilsen Tom Hansen

Ukomplisert leieforhold.

Fungerer greit å komme inn og ut. Liker at man kan låne trillevogn.
Flott at man kan leie henger for en rimelig penge.

1. März 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Pia! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fingerte fra første stund + at…

Alt fingerte fra første stund + at lageret var rent og ryddig. Meget bra service på telelefonen også

6. Februar 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Ingar! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

supert 👍👍👍

22. Januar 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Ensio! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig og sømløst overlevering av…

Smidig og sømløst overlevering av lager. Rent og pent. Enkel tilgang. Veldig bra!!

21. Januar 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Kristin! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been using it since a few months…

I have been using it since a few months now and there is nothing wrong that i could tell about the service.
it is just perfect

29. November 2022

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hi Michael. Thank you for your feedback. This is something we greatly appreciate. Have a niced day. Best regards Tom Hansen

Bra organisert

Bra organisert, proft og ryddig.

14. Januar 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Lisbeth! Takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snakket med kundeservice om å løse en…

Snakket med kundeservice om å løse en ting, og de gjorde det. Så full pott til de.

6. Januar 2023

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei Stein! Takk for din tilbakemelding. Det er godt å høre at du fikk den hjelpen du trengte. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Enkel og grei bestilling

Enkel og grei bestilling! Låsesystemet virker veldig bra.

7. Oktober 2022

Takk! for hyggelig tilbakemelding. Mvh Tom

Strålende!

Rent og pent. Gode traller og teknisk gode løsninger. Lite behov for bæring.

8. Oktober 2022

Takk! for hyggelig tilbakemelding. Mvh Tom

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det meste er bra måtte bytte bod pga av…

Det meste er bra måtte bytte bod pga av størrelse da fikk jeg trekk på konto på begge bodene. Det var ikke bra men ellers hyggelig kutter på kundesenter.

1. Oktober 2022

Antwort von City Self-Storage Norge - Moss

Hei, Torgeir! Takk for tilbakemelding, dette skal selvfølgelig ikke skje. Godt å høre at det løste seg raskt, og at du er fornøyd med vårt kundesenter. Ha en fin dag videre. Mvh Tom

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr