Greie lokaler. Fin ordning med koder og nøkler. Dårlig med traller/vogner til å transportere ting med inn i bygget. Har opplevd flere ganger å vente på traller. En gang var jeg nr 4 i køen og det va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
The storage is centraly (at least for us) on Forus. and the storages are new clean and well ventilated. The price we got was fair so we did not feel the pain and also were able to use it accordily t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skummel ytterdør, sensor på innsiden fungerer ikke, så når man skal ut med tralle så kan man risikere å bli klemt. Heisene lukker seg også ekstremt kjapt, stressende innflytting
Unternehmen hat geantwortet
Ryddige og rene lokaler. Gir profesjonelt og tillitvekkende inntrykk. Systemer og prosedyrer fungerte stort sett, bortsett fra åpning av ytterport med app som ikke fungerte. (Men kode på tastatur fu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Petroleumsveien 8, 4033, Stavanger, Rogaland, Norwegen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Det har vært innbrudd i Petroleumsveien, og vår bod er ramponert pluss at bodene ved siden av oss også har hatt ubudne gjester. Lageret tar ikke dette seriøst og har ikke informert kundene sine om at det har vært innbrudd!

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Stemmer godt med beskrivelsen over nettet, stor plass i heisen og veldig enkelt å sette igang med å bruke et lager.
Selve lagerhuset så også enormt bra ut og er bra ivaretatt.
Ser skikkelig nytt ut og håper det forblir sånn.
Enkelt og greit å få etablert avtalen, greit å få tilgang
Rene og gode lagerlokaler. Tørt og god temperatur. Enkelt å etablere avtale. Adgang til lager er enkel

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Behjelpelig med alle spørsmål. Lett tilgang m hensyn til parkering, særlig når det regner er det greit å parkere rett utenfor. Og ikke minst, det er rent.

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Jeg fikk all nødvendig informasjon i god tid før leieavtalen startet. Og ble positivt overrasket over hvordan det så ut, rent, pent og ordentlig. I tillegg er det god pris de første to månedene. Foreløpig har jeg bare vært der èn gang. Og det inntrykket jeg fikk, er at dette kan jeg anbefale til mine venner.

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Greie lokaler. Fin ordning med koder og nøkler.
En gang var jeg nr 4 i køen og det var bare en handlevogn og en trilleplate. Det gadd jeg ikke vente på å dro hjem .

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Utrolig bra løsning både med hensyn til bestilling og selve lagerlokalet.

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Veldig bra service, rask tilbakemelding og adgang til boksene.
Hadde en boks inngang A, 4. etasje. Veldig fint. God plass, romslig heis.
Hadde behov for en boks til. Fikk inngang D 2.etasje. Litt trangere forhold, mindre heis. Men stort sett bra.

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Likte godt hvor enkelt alt var med registrering, koder osv
Selve lageret var også bra. Ble kontaktet i etterkant som var veldig fint. Fikk diskutert noen småting som var greit å få avklart.
Meget god kundeservice og tydelig fokus på å legge til rette så godt som mulig

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
It’s very convenient location near to where I live & very good support

Antwort von City Self-Storage Norge - Forus
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.