City Lounge Bewertungen 142

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent venue small place but 100 guest accommodated, can use for Nikki ceremony, birthday party, wedding anniversary. Please book your party. Very friendly atmosphere.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint sted, lidt nederen garderoben kostede 25kr for tasker og yderligere 25kr for jakker, og at man ikke bare måtte have ansvar for sine egne ting. Vil anbefale stedet, hvis man har et stort arrang... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på ingen måde anbefales. Booket og betalt til en efterskole afslutning for 150 elever mellem 15-17 år. Festen var aftalt fra kl 20-01. Til trods for dette blev festen lukket ned og de un... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Veranstaltungsraum

Vom Unternehmen geschrieben

City Lounge driver en række festlokaler fordelt på København og resten af Sjælland. Festlokalerne er velegnede til private fester, arrangementer og lignende, hvor man ønsker at opnå en ægte "natklub stemning", men i et privat festlokale. Lokalerne er veloplagte til: firmafest, fødselsdag, studiefest, afslutningsfest, svendegilde, efterskolefest og lignende. Festerne hos City Lounge afvikles altid i trygge rammer.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

142 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

LÆSE INDEN DI TAGER TIL EN CITY 3 FEST

Jeg var til en city 3 fest. Vagterne stod og valgte hvem måtte kom ind og hvem ikke måtte, selv om de havde betalt for billetter. De har skrevet til os at vores billetter inkludere fri bar, kopper, isterninger, spring køren over, en times pre party og gratis garderobe. Vi komme 10 minutter før pre party starter. Køen er 100m lang, vi kom ind efter 30 minutter af vores 1 times pre party. Når vi kom ind står der det koster 25kr for garderobe. Så siger jeg vi har vip billetter så vi har gratis garderobe hvor medarbejderen snærer “ det gælder ikke her”. Så banker han på broderet for at skynde på mig. Og efter 2 timer går jeg op for at hente en cola hvor de siger det koster 30kr. Og vores fribar gælder kun den første time som vi brugt i køen. Det står INGEN steder nogle af de her ting. Arbejderne står og RÅBER os op i hovde og lyser med lommelygter i folks øjne. Kun tag der hen hvis i ved disse ting

31. Januar 2025

Antwort von City Lounge

Kære Vega. Jeg tror du har forvekslet os med "City3".

Vi er "City Lounge" og tilbyder hverken pre-party, vip eller nogle af de andre ting som du skriver.

Rasmus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fornøjelse med tryghed

Efterskole fest med 100 elever, var intet problem med den fantastiske service personalet leverede. Støttende, vejledende og empatiske overfor vores unge mennesker.

En absolut fornøjelse også for det lille forældrenetværk der supporterede festen.

14. November 2024

Hold jer til sandheden

Hold jer til sandheden! Det vil klæde jeres selskab.

27. Juni 2024

Kære Vibeke

Jeg kan ikke finde dig i vores system. Vil du række ud til mig, så jeg kan opklare dette?

Rasmus

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på ingen måde anbefales

Kan på ingen måde anbefales.
Booket og betalt til en efterskole afslutning for 150 elever mellem 15-17 år.
Festen var aftalt fra kl 20-01.
Til trods for dette blev festen lukket ned og de unde mennesker smidt på gaden en time før aftalt.
Her stod så 150 elever i silende regn midt på gaden i over en time og ventede på forældre fra nord, syd, øst og vest Sjælland.
Efterfølgende er det IKKE muligt at få citylounge i tale, for at høre deres begrundelse for at lukke lokalet en time eller mere før aftalt.
Dårlig dårlig og uprofessionel håndtering af unge mennesker.
Totalt uacceptabelt.

27. Juni 2024

Hej Vibeke

Hvad er dit nummer? Kan ikke se du skulle have hverken ringet eller skrevet til os. Så giver jeg et kald.

Det er første gang i mange år vi har måtte lukke en fest før tid, fordi gæsterne ikke kunne opføre sig ordentligt. Der blev kastet store glasflasker efter vores vagter, samt inde til festen. (tænk hvis en af gæsterne havde fået denne i hovedet) Spejle revet ned af væggen og hærværk.

Intet af personale eller vagter var trygge ved at lade festen fortsætte. Vi har et ansvar og det var ikke trygt at lade festen fortsætte med denne opførsel. Det skal lige siges, at alt personale og vagter var enige i denne beslutning.

Gæster/arrangør blev briefet løbende og kunne godt selv se det var ude af proportioner. Ligesom mange forældre viste forståelse for situationen, når de kom og hentede deres unge.

Snydt af personale

Snydt af personale
Har holdt fester flere gange i lokalet mod betaling.

Til vores sidste fest var vi blevet lovet et beløb for at holde fest deroppe.
Men da festen er ovre dagen efter, skriver vi med personalet som ikke vil give os vores beløb som lovet, da festen ikke gik op til personales forventninger.

Skriver til personalet flere gange uden svar, men kan dog se de har læst og set min besked.

Det synes jeg er rigtig uprofessionelt da vi har lagt meget tid og kræfter i både at sætte gang i en facebook gruppe, designe og redigere et cover billede, og besvare rigtig mange spørgsmål fra gæster, og i det hele taget holde festen for dem, SELVOM ham der lovede os beløb ikke engang selv mødte frem til festen.

Da vi på festens dato finder ud af der ik er kommet specielt mange gæster ber han mig om at invitere folk gratis igennem den facebook gruppe vi havde lavet og lukke dem ind når de kommer frem
Altså igen bruge en aften på mere arbejde end at feste som var planen

Derfor gir jeg en rigtig ringe anmeldelse, og vær opmærksom på dette kan ske, hvis du sku blive tilbudt det samme.

15. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr