Jeg har netop overtaget en lejlighed på Østerbro. Det har været en overraskende god og behagelig proces. Ved spørgsmål har der været ligetil og nem adgang. Samtidig har der været virkelig god indfly... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med City Apartment i forbindelse med min boligsøgning. De har været utrolig hjælpsomme og støttende gennem hele processen, og kommunikationen har været både hurt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var en sjælden god oplevelse at blive håndbårret af Alexander fra City Appartments i vores søgen efter vores nye hjem. Vi oplevede at vores behov blev tilgodeset efter alle kunstens regler og nu b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi tilbyder leje af moderne lejligheder og nyttige erhvervslokaler i København og omegn.
Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Nemme at komme i kontakt med - de har gode mennesker ansat!! Hurtigt og effektivt

Antwort von City Apartment
Hej jeg havde en virkelig god oplevelse allerede da jeg fik nøglen sat han mig ind i alle de ting der skal vide og tog billeder af det der var i lejligheden hvis der var noget jeg synes ikke var i orden men alt var i orden så var jeg over og handle og kom tilbage så stod der en anden mand som jeg skulle have den vaske brik af hans startede med at sætte navn på postkassen og gik ned i vaskekælderen sammen med mig og hjalp mig med at kode ind så jeg kan bruge vaskemaskinen så alt i alt kun positive ting fra mig

Antwort von City Apartment
Det er en velfungerende ejendom, på Danmarks smukkeste placering.

Antwort von City Apartment
AVOID, they will take your whole deposit for completely unjustified renovations, make false assurances, and overall just scam you for works they will never do.
En dyr og ubehagelig oplevelse
De tager hele depositum og opkræver yderligere, selvom man overleverer en lejlighed som er rengjort og god stand efter kun at have boet der få måneder... Føles som SCAM. Forstår ikke at firmaet stadig eksisterer??
City apartments gebyrer ved fraflytning er horrible. Vær opmærksom på det fulde indskud + mere - bliver faktureret ved fraflytning. Til trods for 100%rengjort lejlighed og fin stand på lejligheden uden nogen skader - tager de Max beløb til istandsættelse. Jeg har nu hørt fra 4 tidligere fraflyttere om samme behandling. Lejligheden er fin og alt fungerer - men vær opmærksom på fraflytning er ekstremt dyrt.
Kunne desværre ikke give 0 stjerner

Antwort von City Apartment
Fin lejlighed og god beliggenhed, MEN desværre møg beskidt. Især ovnen og under køkkenvasken, plus køkkenvasken var stoppet, dette problem kunne dog hurtig løses med en svupper. Pander & gryder var ikke ordentligt rengjorte. På badeværelset var vaskemaskinen fyldt med våde hånderklæder & linned, samt der stod tom emballage fra shampoo, osv.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med City Apartments. Hele processen var både effektiv og gennemsigtig – fra første kontakt til indflytning. Kommunikation var klar, og alt gik hurtigt og problemfrit. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og servicen var både professionel og imødekommende. Kan varmt anbefales!
Super flexible og en god lejlighed til en fornuftig pris.
My family and I are moving into one of their apartments in 2 weeks. From the first day, Alexander has been taking care of our questions, going the “extra mile” to guarantee our satisfaction with the agreement, being punctual in our meetings and replying our messages straight away.
We are extremely satisfied with City Apartment’s way to do business and with Alexander’s way to take care of his clients.
I highly recommend City Apartment
Alt gik super professionelt og de er super flinke at snakke med
Fik en god lejlighed via city apartment til en god pris.
god kommunikation og hjælp er let at hente.
Tak!
Alt gik fint og effektivt.Lejligheden så fin ud, og det hele så ud til at være i orden.
Der er blevet taget hånd om vores behov. Alt er godt.
Meget professionelt og imødekommende personale. Overtagelsen er gået godt uden komplikationer.
Min oplevelse af City Apartment har generelt været rigtig god!
Super venlige og følger hurtig op hvis man har spørgsmål eller der er fejl og mangler der skal udbedres
Var svære at få lavet aftaler med 2. gang til fremvisning af bolig. Der blev oplyst forskellige ting som ikke holder stik. Bl.a. at ens græs bliver slået for én, hvilket ikke passer. Det skal man selv gøre. At man måtte sætte læ-hegn op på altan og ved terrassen, hvilket heller ikke er sandt.

Antwort von City Apartment
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.