Jeg kan se mange giver dårlige anmeldelser. Hvad forventer I når prisen er lav? Ja maskiner er slidte og skal virke. Men hvor får man liveshow og cirkus til den pris? Vi er kommet der i ni å... Mehr ansehen
Det var som at træde ind i et spøgelseforlystelsespark. Meget få og slidte forlystelse. Mange af forlystelserne virkede ikke, og dem der kørte var meget slidte, ødelagte sæder, strips, lø... Mehr ansehen
Sikkerheden er bestemt nedprioteret i denne mennesketomme forlystelses park. Alt ser slidt og forfaldent ud. Der var store revner i den forreste vogn i drage rutchebanen så jeg under den eneste tur i... Mehr ansehen
De to stjerner går udelukkende til shows. Vi gav 626 kr for at komme ind, to voksne og to børn. Halvdelen af forlystelserne kørte slet ikke den dag, den ene forlystelse ungerne prøvede udenfor lød so... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Nedslidt sted
Puha 179kr pr person ja det er så hvad det er - men når man kommer ind til så nedslidt halv forladt sted så det absolut ikk 179kr værd.
3 forlystelser virkede ikk - de lukker kl 16 eller dvs de lukker så allerede for forlystelser kl 15.15 så her kan man vælge at kører hjem
Eller se deres cirkus show - men det slut med at prøve flere forlystelser.
Inde i hallen er der simpelthen så mørkt og koldt så der ikk særlig hyggeligt at være.
Deres klovn Michael var om ikk andet med til at løfte stemningen han var energifyldt og sjov og ikke den typiske klovn med store fødder.
Har idag været i cirkusland
Har idag været i cirkusland, sikke dog en skuffelse , mange af forlystelserne var lukket. Idet hele taget virker det nedslidt og trist, mere som pengemaskiner. Dette var sidste gang vi var her.
Nu har jeg besøgt cirkusland to gange i…
Nu har jeg besøgt cirkusland to gange i alt, første gang sidste år, hvor vi havde en virkelig god oplevelse, medarbejderne smilede og havde tid til at snakke, hvilket gjorde at jeg var helt sikker på at min familie og jeg skulle afsted igen i år, hvilket vi har været, her var det en fin oplevelse og jeg hyggede mig utrolig meget med min kære familie, men her oplevede jeg desværre ikke den samme imødekommenhed. Virkede som dem som var ansatte der ude havde mere travl med at snakke med hinanden, men min børn havde der sjovt og ellers vare det en fin oplevelse :)
Føj!
Vi var 4 personer, der var ude at høre Lars Lilhols d. 29/6.
Koncerten var der absolut intet at sætte en finger på.
Desværre valgt vi, og efter flere drøftelser med "dørmanden" om hvor vidt man måtte inspicere buffeten inden, man sagde ja tak, at sige tak til buffet til 249,00/pr pers.
Og hold da op en gang elendigt gang mad!
Tror næsten ikke at, jeg nogensinde har fået så dårlig mad
Broccolisalaten smagte ganske forfærdeligt. Tror ikke, at dem i køkkenet har smagt på det eller har begreb om, hvordan det skal smage.
Bortset fra pomme frites, bearnaise og flæskesvær, altså dem der var sprødstegte, salatbaren, hvilket ikke kan gå galt, var det en slatten omgang.
Aldrig om jeg kommer til at spise i Cirkusland igen eller anbefale maden. Føj
Det var usselt med usselt på.
Cirkusland skal virkelig oppe sig!
Forfærdeligt!
Føj.
For det første er der skimmelsvamp i legelandet, hvor børnene render og tumler rundt (jeg så det).. der er ihverfald ikke gjort rent længe. Tænk at man byder børn det…
For det andet kørte kun omtrent halvdelen af forlystelserne, eftersom I vælger at prioritere at lave ødelagte maskiner i åbningstiden, i stedet for at lade de forlystelser der virker køre istedet - og så lave de ødelagte uden for åbningstiden. De virker i dårlig stand og ikke særlig up-to-date. Sikkerheden var skrøbelig og dem som står ved forlystelserne, fatter ikke et pip dansk.. dejligt betryggende jo…
For det tredje var jeres mad, det dårligste mad vi længe har fået. Og som har resulteret i madforgiftning. Fy føj.
Jeres tørre flæskestegssandwich kunne i ikke engang lave rigtigt.. så vi fik 3 flæskestegssandwich, som alle var forkerte. Efter at vi havde tjekket dem (pillet i dem), tog i dem tilbage for at lave dem rigtigt. Den ene var bestående af to top burgerboller…?
Som ikke engang 1 minut efter, røg retur ud til en anden kunde som ventede på mad.
Altså han fik MIN flæskestegssandwich, som jeg lige havde stået og rodet og raget i. (Den som var bestående af to top burgerboller) ad!!
Og vi fik 3 nye, som alle var knas tørre og dårligt noget dressing i. Oven i det, var alt jeres mad kold og kedelig.
Min nevø fik nuggets og pommes (som han elsker), men ville ikke engang spise det.
Pommes var kedelige og halvfærdige, nuggets’ne var vitterligt det klammeste jeg længe har smagt. Føj de smagte afskyeligt.
Man skulle næsten tro det var gamle nuggets som havde stået på bordet og så var varmet igen.. føj!!
Og oven i det, tager i fand*** 69kr for flæskestegssandwich som ikke engang er friske, 49kr for kedelige og klamme nuggets og pommes. 35kr for et almindeligt glas sodavand, 25kr for en vand!?!? og 50kr for et helt almindeligt glas øl. Det er fand*** det rene tyveri.
Nå ja, og 20kr for et ballondyr.. så for allerede ét ballondyr, kan i købe en hel pose balloner igen.. fand*** tyveri, når man tænker på at cirkusset er til for børnene.
Her kommer vi ihverfald aldrig igen.
Varieret cirkus
Jeg havde en skøn dag i Cirkusland. Det gode ved Cirkusland er, at showene varierer, så man kan bruge hele dagen der. Der er noget for en hver smag. Det interaktive show med Max, Dut og Dino har masser af publikumsinddragelse, hvilket gør det underholdende at være en del af. David Hammarberg imponerer med sine vilde gymnastiske tricks. Mr. Tik Tak er så god til at interargere med gæsterne, at han endda er oppe at prøve forlystelserne sammen med gæsterne.
Cirkusland er en oplevelse værd.
Vinterferie
Vi var afsted i dag. Hvilket skulle være hyggeligt at gøre i vinterferien.
Alt er så forfaldent så man er er i tvivl om det holder. De tænger helt klart til at få gået alt igennem, sikkerheden virker ikke til at have en betydning.
Det meste er bare i dårlig stand.
Alt er så dyrt, maden er kold og ikke det værd.
Det eneste som simpelthen bare var godt og gennemført, som fortjener 5 stjerner er showet med Max, Dut og dino. Det var genialt og mega fedt både for børn og voksne!😅😊
Men alt andet var godt nok skuffende.
70 kr for kold og tør mad
70 kr for en kold og tør og undskyld sproget ulækker flæskestegs sandwich. 35 kr for 1 glas normal 1.5ltr cola.. og 20 kr for et ballon dyr er sgu at tage numsen på folket. Alt i alt en skuffelse.
Vinterferie i Cirkusland
Det var gode shows med gode artister - og det var sjovt at være i cirkusskole. Husk at tage godt med tøj på, da der er køligt i “hallerne” (uge 7)
(Victor og Marius, 9 år)
Man kan godt se at Cirkusland har nogle år på bagen / men det er hyggeligt at tilbringe familietid i Cirkusland
Nu kan jeg bedre forstå at der ikke var…
Nu kan jeg bedre forstå at der ikke var fuldt booket. Cirkus Arena Halloween det er en ommer ! Dårlig musik, ringe lyd, ingen uhygge, varmt i teltet, flad sodavand og bare en fornemmelse af at blive taget godt bag i. 900kr fattigere og aldrig igen..
Til trods vind,kulde
Til trods vind,kulde, regn og meget meget få mennesker havde vi en hyggelig dag men.. det der virkelig reddede vores dag var shows med Susanne Berdino og hendes dejligste dyr. ♥️Specielt da min datter deltog i det ene show! Spot on!!! 👌👌Men vi savnede flere forlystelser ville kører og varme. Og måske en ide at få flere varer med jeres logo på, fx en kaffekop, madkasser, skoleartikler, håndklæder osv man kunne købe i jeres lille bod. Men ellers en hyggelig dag og smukke artitster♥️
Efter en fantastisk dag i Cirkusland…
Efter en fantastisk dag i Cirkusland lørdag 22/7 med mit barnebarn skulle vi afslutningsvis have en tur i Dragen. Det blev den værste tur, aldrig har jeg oplevet noget lignende. Forlystelsen startede med at køre frem og tilbage 3 gange inden den tog hele vejen rundt på nogle ramlende og skramlende skinner. Vognene rystede så vildt at jeg endte ud med blå mærker og ømme overarme af at holde fast på både mig selv og mit barnebarn. Efter turen blev vi spændt op og medarbejderen der løftede bøjlen fik ikke sat den fast med det resultat ar jeg fik den for fuld kraft oven i hovedet. Det gav en meget stor bule og en hovedpine der ødelagde cirkusforestillingen, resten af lørdagen og dagen i dag søndag.
Gudskelov var det mig der rejste mig først ellers havde mit 5 årrige barnebarn taget slaget. Det tør jeg ikke tænke på.
Jeg har skrevet mail med billeder af et enormt blåt mærke d. 23/7-23 uden resultat og jeg har ringet også uden resultat.
Usselt cirkusland
Jeg vidste ikke at der fandtes så dårligt et cirkusland i Danmark. Det var forfærdeligt og usselt. Jeg kan ikke anbefale det. Det er beskidt, dårligt show, legeland på MCDONALD'S er 100 gange bedre.
Vi havde en rigtig god eftermiddag i…
Vi havde en rigtig god eftermiddag i Cirkus land. Der var masser at prøve ,legeområder, show og afslutning med en cirkusforestilling. Den eneste grund at vi ikke giver 5 stjerner , er at det hele var lidt slidt og personalet kunne ikke komme hurtigt nok hjem. Men som sagt det var nok mere os voksne som bemærkede det og ikke børnene som havde en fantastisk dag.
Queen Machine koncert og fyrværkeri
Vi var til Queen Machine koncert, en helt igennem fin oplevelse.
Fin parkerings plads.
Vi købte flæskestegssandwich og pomfritter, kødet var mørt og det smagte godt.
Queen Machine var helt i top, selv om det ikke bliver så stemningsfuldt, når man må ha stole med. Og dermed er mere spredt.
Til slut det mest fantastiske fyrværkeri jeg nogensinde har set.
Det var helt vildt.
Vi kommet i Cirkus Land i gennem flere…
Vi kommet i Cirkus Land i gennem flere år, og hvert år bliver det bedre. Som far er der intet bedre end at se mine børn have det sjovt og være glade. Forestillingerne er mere gode og sjove. , forlystelserne bliver beder selvom de "kniker" nogle gange men det gør det på næste Alle andre karruseller i Danmark.
Det er vores årlige tradition, og vi elsker det!
Har lige spist en rigtig god…
Har lige spist en rigtig god koncertbuffet, og nu glæder vi os til Queen Machine. Buffeten var rigtig god og varieret mad til enhver smag. Godt oksekød, flæskesteg med sprød svær, og en god og saftig kylling. Tilbehøret var varieret, og smagte godt, og var hverken overkogt eller smagløst.
Hyggeligt lille sted med fornuftige…
Hyggeligt lille sted med fornuftige priser på mad og drikke. Ungerne hyggede sig hele dagen
Vi kom dertil i dag den 20/7-2023.
Vi kom dertil i dag den 20/7-2023.
Vi nåede at være der en times tid, før vi tog hjem. Mine børn og mand prøvede “danger”, kort tid efter start lød der et højt knald og så knirkede den mere end den gjorde før, lidt efter lød endnu et knald og en stor kæde røg ud gennem jernet, som skulle holde på den. Først der trykkes der på nødstop.
Forlystelsen stod opklodset på træstykker…
Det undre mig i dén grad at eksterne tilsyn ikke har lukket ned for stedet.
I dragen var flere af de jernstænger som holder den bukkede!
I en anden forlystelse spurgte vi om der var en vægtgrænse, det var personalet usikre på men mente ikke der var.
Jeg troede at anmeldelserne herinde var lidt overdrevne, derfor gav vi stedet en chance da vi før har besøgt det uden klager.. men(!) anmeldelserne er IKKE overdrevne.
Det er et spørgsmål om tid før der sker alvorlige uheld.
En meget utilfredsstillende oplevelse i…
En meget utilfredsstillende oplevelse i et middelmådigt forsøg på at skabe økonomi på aflagte forlystelser.
Slidte, rustne og udtjente forlystelser og karruseller som er bedst tjent til skrot. Jeg kan undre mig over om Force Technology har godkendt alle forlystelserne.
Personligt synes jeg at forholdet mellem pris og vare, ikke hænger sammen.
- Slidte, rustne mooncars med enten flade dæk eller dæk uden noget som helst mønster tilbage.
- Uengageret personale.
- 5 magre pony heste der snapper
- Beskidt legeland.
- Forlystelser med synlige rustne søm og skruer
- Ingen kontrol med gæster om man har betalt eller ej - du kan sagtens bare vade ind.
- Dårlig skiltning.
- Karruseller med dyr/biler/figurer uden vedhæftning til gulvet.
- Bungee-trampoliner uden fjedre - der bliver brugt cykel-elastikker i stedet.
- Generel mangel på sikkerhed omkring forlystelser.
Vi talte sågar med ham som betjente radiobilerne. Han var mødt ind 10 minutter før vi kom til hans første vagt, uden nogen form for oplæring og følte sig meget usikker. Han vidste f.eks ikke hvordan sikkerhedsselerne i radiobilerne fungerede. Meget utrygt.
Min konklusion: en kirkegård for Tivoli forlystelser fra hele Europa som ingen andre gider ha. Forståeligt - men ikke pengene eller tiden værd. Lad vær med at tá dertil.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.