Chiclady Bewertungen 96

TrustScore 1 von 5

1,2

Never ever order on this website! Takes more than 1 month to have your order! You can’t get refunded, they asked for pictures of your body get dressed and even after sending that they still asked... Mehr ansehen

Minimaal 1 maand gewacht op mijn bestelling i.p.v. enkele dagen. Zogenaamde winkelwebsite binnen enkele dagen opgedoekt en digitale link vanuit bestelling ging naam Italie. Verzendingsmail kwam dan... Mehr ansehen

Jag annullera min order men fakturan ligger fortfarande kvar hos klarna och det är 2 månader sedan jag annullera min order! Går inte maila till företaget. Om dom inte svarar på varför inte de makule... Mehr ansehen

Grote oplichters!!! Begin april2 jurkjes besteld, vorige week waren ze zogenaamd afgeleverd, NOT!!! honderden keren gemaild, maar hun translator werkt volgens mij niet! Elke keer het zelfde tot ze... Mehr ansehen

1,2

Ungenügend

TrustScore 1 von 5

Det dårligste sted at handle

Det dårligste sted at handle, har hverken fået vare eller penge retur, bestilte 1.maj. De trak penge med det samme, siden har jeg prøvet at kommunikere med dem via mail og messenger, får bare en masse link, jeg ikke kan komme ind på, De burde meldes!!!!

11. Juni 2020

Er så skuffet over kvaliteten på tøjet

Er så skuffet over kvaliteten på tøjet, alt er made in China, mister formen ved vask.
Total lang tid fra bestilling til varene kommer. Pengene (1500,-) hævet dagen efter bestilling den 17 april 2020 dellevering den 21 maj 2020 og mangler stadig noget.

Handler der ALDRIG igen

20. Mai 2020

Kopivarer

For omkring et år siden, købte jeg en bluse på Wish, som CHICLADDY nu sælger for 171 kr.
Jeg gav 36 kr.!
Det er fuldstændig identiske billeder!
Kritik kan de ikke tåle, så bliver man "slettet" i kommentar feltet 🤔🤣

20. Februar 2020

Jeg tjekker altid trust pilot

Jeg tjekker altid trust pilot, hvis det er et firma jeg ikke kender, og jeg kan se at det er samme firma Floryday som bare skifte navn, når det brænder på.
Men flotte billeder, som er manipuleret.

Jeg skal ikke have klinket noget.

31. Dezember 2019

No recomendable

No les recomiendo comprar de chiclady....mas de un mes de espera para un vestido ...y a ver si al final llega...ya les dire que tal esta ....ojala valga la pena tanta espera... Me pidieron el nr de comanda para solucionar el problema........ninguna respuesta, seguramente habra que esperar otro mes mas. Totalmente no recomendable esta pagina ..... esto no es comprar, es regalar dinero sin querrer

16. Dezember 2019

jeg har endnu ikke købt hos Chic Laddy

jeg har endnu ikke købt hos Chic Laddy, men har været på vej, og fortrudt flere gange,,grunden er at jeg i Februar måned 2019 købte hos Ligthin The Box og jeg kan se at det er deres varer der bliver solgt der,nu hvor L.T.B harlukket nogle af deres varer ned,, i Februar -Marts måned købte jeg for ca 600,00 som de trak fra min konto,,de havde ikke oplyst at der kom ekstra porto på,,jeg fik godt nok et brev fra Post Nord at jeg skulle betale et beløb,,men ikke hvor det var fra,
da jeg ikke skyldte noget, ignorerede jeg det,,men jeg har nu skæntes med Ligthin The Box siden om at få de varer jeg har betalt for eller få mine penge tilbage, ingen af delene får jeg,,for ca 3 uger siden fik jeg en mail,som jeg skulle indsende med en klage, men ingentig sker.. pas på det er fup og svindel..

2. November 2019

Pas på dette firma...

Pas på dette firma.... Samme virkelig dårlig kvalitet varer, som pinalia Og floryday... Billederne er manipulerede og slet ikke svarende til den fysiske varr. Totalt spild af penge. Umuligt at returnere varer

6. Juni 2019

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen