Chickennchicken Bewertungen 31

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skulle da lige prøve det nye sted i Horsens, altså kyllingen kom direkte ud af et varmeskab så de var langt fra sprøde og saftige, alt i alt en tam oplevelse, smagen var vel okay men ikke værd a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kom på åbningsdagen. Plejede at komme her, da det var KFC, så vi så meget frem til denne åbning. Vi skulle have en bucket. Kyllingen smagte af intet. Altså slet intet. Pomfritterne havde heller ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi starter lige med det positive. De kom til tiden det var det. 1: Sodavandene var Varme 2: alt maden var koldere ind sodavandene. 3: Kyllingen var blød og på ingen måder sprød 4: pomfritte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Honestly I don’t understand the bad reviews. We got wraps and chicken burger, everything was delicious, the fries were crispy and nice, the chicken is not deep fried which came as an amazing surpr... Mehr ansehen

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

“Taste is a passion”…

“Taste is a passion”…. ØH HVOR!?

Smagløst, kedeligt, våd sjasket salat… Ja, ved ikke engang hvad jeg skal sige..
Vi bestilte drumsticks, der smagte af gammel friture olie… Burgere der alle indeholdt våd, sjasket salat der gjorde hele burger bollen våd og ubehagelig… Deres sides (chili cheese tops, friturestegt camambert og nogen creme cheese tops) var det eneste der var nogenlunde, men så alligevel ikke…

Safe to say, det hele blev desværre smidt ud.. Første og SIDSTE gang, vi kommer dér.. Øv øv øv.. 418,- ud af vinduet…

Havde man kunne give 0 stjerner, var det den score de ville få..

31. Mai 2025

Manglende mad

Jeg bestilte mad til take away. 2 kyllinge burgere. Den ene manglede overholde og der var næsten ikke noget mayo i så det var en tør oplevelse. Pomfritterne blev taget fra skabet og var kolde. De 2 sunday is der var de ene kun 1/4 fuld det var ikke de mange penge værd

15. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gør dig selv den tjeneste og spis et andet sted.

Virkelig ulækker mad. Dårlig ikke dansk talende service. Selv drikkevarerne smagte dårligt, smagte ihvertfald ikke af Faxe kondi som jeg havde bestilt. Min veninde og jeg tog hver en bid af en “taco”, kiggede på hinanden og sagde føj og smed resten ud.
Inden da, var jeg i waves hvor vi havde brug for en vagt, det kunne de heller ikke formå at kontakte. Meget mærkeligt sted.

4. Januar 2025

Gå en stor bue udenom 😅

Waaauw hvor dårligt - århundrets pris for ringeste madoplevelse går uden nogle konkurrenter til Chicken N Chicken! Vi bestilte to kyllingeburgere, en Texas og en mega et eller andet to-go. Det er ikke til at beskrive hvilken var værst. Vi var de eneste kunder (burde vi nok have taget som et tegn), og alligevel formåede de at begge burgere var kolde? Kyllingen smagte besynderligt, tør og lidt at det friturestegte kylling man får i en kinesisk buffet. Vi skulle betale 4 kr. for en papirspose til burgerne, og fik ingen servietter. Ekspedienten kunne ikke et ord dansk. Jeg har absolut intet pænt at sige om denne fast food “restaurant”.

10. Dezember 2024

Rå mad

Engelsktalende. Ingen service. Kold mad. Fritter rå. Tør kylling. Det eneste der kunne bruges.var sodavanden. 300 kr ud i skraldespanden. Vi kommer ihvertfald ikke igen.
Brugte den i Waves. Kan ikke anbefales

3. Dezember 2024

ADRIG KØB HER

Pommes fritterne og kyllingen var tøre, der var ingen dressing til pommes eller i burgeren. Er mega skuffet det er ikke vær for det det koster. Damen bag disken snakkede ikke dansk. Vi bestilte takeaway og fik ikke noget log med.

3. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

chicken special menu til 77 kr.

Bestilte en chicken special menu til 77 kr. Det skulle være en burger med frisk kyllingefilet, med pommes og lille sodavand.
Der manglede ikke dressing i burgeren dog, og pommes fritterne var gode nok men... kyllingen var 2 små stykker rest kylling, som var så tørt at det var umuligt at spise. Det var sener i stykkerne, og det smagte ikke godt.
Skriver normalt ikke anmeldelser, men 77 kr. for en lille uspiselig burger med pommes fritter, og en lille cola...så hellere ligge pengene et andet sted.

26. November 2024

Dårlig takeaway service

Købte i går mad til 4 personer takeaway. Valgte da vi selv havde et net med ikke at tilkøbe en pose til 4 kr. Da personalet registrerede dette, blev de meget uforskammet. Udleverede alle 4 menuer på bakker uindpakket og hvem i alverden kan bære 4 colaer (uden holder), 2 wraps, 2 burgere og 4 portioner pommes fritter uden indpakning? Efter stor diskussion puttede de en lille papirspose over pommesfritterne så vi ikke skulle transportere dem hjem helt åbne. Den papirspose de havde sat frem (som man normalt får udleveret sin mad i ved takeaway i andre fastfood kæder) blev i arrigskab smidt på gulvet - hvem mon får udleveret sin mad i denne efter at vi var gået?

18. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr