Cheapassbikes Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super goede ervaring, mooi fiets, snelle en vriendelijke levering. Echter stond op de site dat de fiets geen versnellingen had, en dat is wel zo. Ik wilde expliciet geen versnellingen omdat die snel k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Julie hadden mij de verkeerde fietstassen gestuurd. Ik had een duurdere ge ordered dus had ik een klein berichtje gestuurd om dat even te vertellen en ik kreeg mijn geld terug. En ik mob de fietstas d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede manier om 2e hands fiets te kopen. De website geeft ruime keuze, en omdat je ook via WhatsApp kan communiceren, en snel antwoord krijgt, gaat de informatieverstrekking heel gemakkelijk. Onze oud... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg tevreden met de fiets die ik heb ontvangen. Ik had per ongeluk de verkeerde besteld, maar de klantenservice heeft deze heel vriendelijk omgeruild, waarvoor mijn dank. Helaas ging er vlak vo... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrrad-Großhändler
  3. Geschäft für Fahrradzubehör
  4. Second-Hand-Fahrradladen

Vom Unternehmen geschrieben

Goedkope fiets kopen? Cheapassbikes.nl geeft tweedehands fietsen een nieuw leven, lekker duurzaam! Onze fietsen zijn opgeknapt en gecontroleerd door ervaren fietsenmakers en zijn 100% technisch in orde en klaar voor gebruik. Wij bieden een ruime keuze aan allerlei soorten fietsen, van omafietsen tot elektrische fietsen. Voor ieder wat wils! Daarbij monteren wij accessoires zoals een fietsmand of een kinderzitje geheel gratis. En het beste: GRATIS thuisbezorging binnen 2 werkdagen!

Hervorragend

Alle Bewertungen

122 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast delivery and well-refurbished bike

Recently, I purchased a bike from Cheapassbikes. I was quite desperate to find a bike, as the second-hand bikes in the specialized shops in my area didn't fit my height (189cm).
So I decided to try my luck in this webshop. I ordered my bike on Thursday evening, and on Sunday, I received a WhatsApp message about the expected delivery date (I live outside of Rotterdam, so that was expected).
The bike I received is in perfect condition, much better than I expected. So far, there have been no issues.

3. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichting? Onbekwaam?

Blauw is geen zwart. Algemene staat bedenkelijk. Nazicht? Nieuwe trappers monteren is geen Nazicht. Men verwacht meer dan 1 keer met de fiets te kunnen rijden. Communicatie:zero. Je denkt een mooi project te steunen maar eigenlijk zijn het een bende oplichters of totaal onbekwaam. Nog nooit meegemaakt.

28. Juli 2024

Beste Johan,

Op 7 augustus hebben wij je per whatsapp gevraagd of je een foto of video van je klacht kon sturen maar helaas hebben we daar geen reactie op gekregen. Na je review hebben we je ook 3 maal opgebeld maar hebben we je niet kunnen bereiken. Het enige wat klopt aan jouw verhaal is dat de communicatie inderdaad zero is.

Met vriendelijke groeten, Cheapassbikes.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online 2e hands fiets gekocht.

Online 2e hands fiets gekocht.
Zeer tevreden.
Mischien hadden ze hem hem nog even kunnen poetsen voor afleveren, maar dan was de prijs ook weer hoger geweest. Prima ervaring

18. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Goede ervaring

Goede ervaring, snel geleverd! Bezorging was wel een dingetje, geen melding gekregen dat de fiets voor het huis stond.

28. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wel wat rompslomp omdat de fiets in…

Wel wat rompslomp omdat de fiets in eerste instantie gebreken vertoonde. Lijkt nu goed opgelost na meerdere telefoontjes en terugzending fiets. Goeie communicatie om problemen te verhelpen. Fietsen moeten wel beter gecontroleerd worden voordat ze worden verzonden om deze rompslomp te vermijden.

18. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fiets werd de volgende dag conform…

Fiets werd de volgende dag conform belofte aan huis geleverd. De fiets was rijklaar en alle bestelde accesoires waren gemonteerd. Een goede optie voor wie een solide fiets zoekt, maar ook een duurzame oplossing wil.

10. Juli 2024

Lichtelijk teleurgesteld

Goed bedrijf. Ook bij onenigheid kreeg ik een redelijke oplossing.
Betrouwbaar en klantgericht

10. Juli 2024

Beste Edwin,

Bedankt voor je feedback. En fijn dat je openstond voor een gezamenlijke oplossing!

Met vriendelijke groeten,

Cheapassbikes.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

me binnen band en buiten band gewoon…

me binnen band en buiten band gewoon helemaal versleten ik ben nu al weer 74 euro kwijt voor de achter band en nu moet ik voor het zelfde bedrag voor doen

30. Juni 2024

Beste Michael,
Heel vervelend dat de banden zijn versleten. Uiteraard kun je hierbij beroep doen op de garantie. We vernemen graag van je. Met vriendelijke groeten, Cheapassbikes.nl

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een beetje teleurstellend

Prijs/kwaliteit verhouding niet optimaal. Stuur van de fiets ziet er niet uit (overgeschilderd?), bel en slot ontbreken en voorlamp doet het niet. Prijs voor de fiets was € 295.

30. Juni 2024

Antwort von Cheapassbikes

Wat vervelend dat de fiets tegenvalt. Wij proberen altijd duidelijke foto's te maken van de fietsen die je kunt inzoomen om een goed beeld te krijgen van de uiterlijke conditie. Bij lakschade spuiten we er soms inderdaad nieuwe lak overheen, dit staat in onze algemene voorwaarden.

Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice m.b.t. de garantie voor de voorlamp en onze lopende actie voor een gratis ringslot? Dan kunnen we met je meekijken waar het mis is gegaan!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr