Charma Bewertungen 396

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En smidig och professionell upplevelse från början till slut. Processen var enkel, tydlig och effektiv, och allt fungerade precis som utlovat. Uppskattades verkligen av mottagarna och gjorde det lätt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi på RWS Sweden har, när det kommer till julgåvor till våra anställda, använt oss av Charma i ett par år nu och våra anställda älskar dessa gåvokort! De tycker om att det finns så mycket att välja me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ibland får man riktigt bra idéer, men så brukar det antingen bli alldeles för dyrt eller så hinner man inte lösa det i tid. Vi fick en bra idé som en företagspresent, dock med väldigt kort varsel.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringer alltid upp och påminner när det är dags för beställning, skickar ut länk så man kan se vad som ingår. Bra varor att välja på och perfekt gåva till anställda som kan välja efter behov. Trevlig b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Werbegeschenken
  2. Werbeartikelanbieter

Über Charma

Vom Unternehmen geschrieben

Charma hjälper företag att sprida glädje!
Det ska vara roligt och enkelt att visa uppskattning till sina medarbetare, samarbetspartners och kunder! Hos Charma är en gåva alltid synonymt med kvalitet, något du med stolthet kan ge bort till medarbetare och kunder, och som är lika lätt att beställa som att distribuera. Läs mer..

Marknadens största gåvoutbud
Gåvokort för alla tillfällen, profilprodukter, julgåva, påskgåvor, sommargåva, födelsedagspresent, avtackningsgåva, digitala gåvor eller något helt annat. Med marknadens största utbud av gåvor hjälper Charma dig att visa uppskattning till medarbetare och kunder.

Fler än 4000 företag har valt Charma
Vår snabba och personliga service har gett oss många nöjda kunder och några exempel på detta hittar du här.

Sveriges charmigaste gåvokort
Charmas gåvokort är en perfekt gåva till medarbetare, kunder och samarbetspartners. Med ett gåvokort i handen får mottagaren välja sin gåva på egen hand ur vårt stora sortiment med högkvalitativa produkter från välkända varumärken såsom Rörstrand, Le Creuset, Skeppshult, Solstickan, Rituals, SF Anytime, Vargen & Thor, Orrefors, Kosta Boda, Global, Lily & Rose, Fiskars mfl. Läs mer..

Kontakta oss

Trevligt bemötande

Bra tydlig information

26. September 2024

Antwort von Charma

Hej och stort tack för ditt omdöme!

Vi jobbar hårt för att göra det enkelt och roligt att beställa gåvor från oss så det gläder oss att du gillar både vårt bemötande och hjälpande information.

Ha en riktigt härlig dag!
Hälsningar från Karin på Charma

Trevlig och bra kontak!

Trevlig och bra kontak!
Snabb leverans!
Stor utbud!
Rekommenderas!

16. September 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både vår service och vårt utbud. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Ha en härlig torsdag, hälsningar Karin på Charma.

Toppen på alla sätt!

11. September 2024

Tack för ditt omdöme!

Det gör oss verkligen glada när vi läser så fina ord 😊

Ha nu en riktigt härlig dag!

PS. Vilket snyggt namn du har 😉

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkter som stämmer med…

Bra produkter som stämmer med beskrivningen. Snabb leverans.
Hade det inte varit att webbsidan r grymt långsam och seg hade jag gett full pott

26. August 2024

Antwort von Charma

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter och leveranstiden. Vi arbetar just nu aktivt på att förbättra hastigheten på vår hemsida och kommer snart kunna erbjuda en smidigare upplevelse för dig och alla våra kunder. Allt för att få en fullpott från dig nästa gång du handlar hos oss 😉

Tack för att du uppmärksammade detta – din feedback hjälper oss att bli bättre!

Ha en fortsatt härlig dag, hälsningar Karin på Charma.

Snabb leverans.
🤗

25. August 2024

Stort tack för ditt omdöme!

Det värmer våra Charma-hjärtan att göra dig och andra kunder nöjda.

Ha en fortsatt fin dag!

Snabb smidig leverans

19. August 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi jobbar hårt för att det ska vara just smidigt och gå snabbt att beställa från oss, så vi blir glada av att höra om din upplevelse.

Ha nu en riktigt go onsdag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skitdåligt att fraktkostnad är högre än…

Skitdåligt att fraktkostnad är högre än summan för köpta produkter/ Gunilla

9. August 2024

Hej Gunilla,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Jag förstår att fraktkostnaden kan verka hög i förhållande till dina köpta produkter, och jag beklagar att det har lett till en mindre positiv upplevelse för dig.

Jag vill gärna förtydliga att vår fraktkostnad är fastställd till 129 kronor för företagsleverans, oavsett storleken på beställningen. Detta innebär att även om du skulle beställa en större mängd produkter, till exempel flera pallar, så förblir fraktkostnaden densamma. Vi strävar efter att hålla våra fraktkostnader konkurrenskraftiga och transparenta, och denna fasta kostnad är en del av vårt försök att göra leveranserna så smidiga och prisvärda som möjligt.

Vi uppskattar din förståelse, och om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi vill gärna säkerställa att du är nöjd med ditt köp och din upplevelse hos oss.

Tack för att du valde att handla hos oss!
hej@charma.io
013-461 09 30

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så glädjande att hittat ett färgglatt…

Så glädjande att hittat ett färgglatt paraply som föll mig i smaken. Och att det fanns möjlighet att handla mot faktura

4. August 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du hittat ett färgglatt paraply som du tycker om.

Tack för att du valde oss, och vi hoppas att du får mycket glädje av ditt nya paraply!

Ha en fin dag, hälsningar Karin på Charma.

Bra kontakt

Bra bemötande och snabba lösningar på våra önskemål. Viktigt med en personlig kontakt när man har en massa frågeställningar kring produktförlag osv och det fick vi här. VI har inte fått produkterna ännu så kan inte uttala mig om dem.

17. Juli 2024

Tack för ditt omdöme!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och de snabba lösningarna vi erbjuder. Att ge personlig kontakt och stöd när våra kunder har frågor är väldigt viktigt för oss. Vi ser fram emot att höra vad du tycker om produkterna när du har fått dem.

Ha en riktigt fin måndag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har beställt en bärbar högtalare fatazz…

Har beställt en bärbar högtalare fatazz tror jag den hette.
Har laddat den och den startar inte.
Pissdåligt

15. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Johan,

Det var tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med din högtalare. "Fatazz" är dock inte ett varumärke som finns i vårt sortiment, vilket gör mig osäker på om din beställning verkligen är gjord hos oss på Charma.

Om högtalaren är av ett annat varumärke och är från oss, vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna med en reklamation och ser till att hitta en lösning som gör dig nöjd.

Marcus

Snabb Leverans, top kvalite

Snabb, och bra tryck på flaskorna perfekt för oss på happyhydrate.

28. Juni 2024

Antwort von Charma

Tusen tack för ditt fina omdöme och vad härligt att ni blev nöjda med era flaskor.

Vi strävar alltid efter att leverera bra kvalitet snabbt och effektivt, så det gläder mig att höra!

Glad sommar,
Marcus på Charma

Hög servicenivå

Snabbt och lätt att ordna med ett extra presentkort!

27. Juni 2024

Stort tack för ditt omdöme!

Visst ska det vara enkelt och gå snabbt att fixa gåvor? Det tycker vi i alla fall och det gläder oss att det var din upplevelse av Charma.

Tack för att du väljer oss!

Ha nu en riktigt go sommar, hälsningar Karin på Charma.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb återkoppling bra utbud och snabb…

Snabb återkoppling bra utbud och snabb leverans

10. Juni 2024

Antwort von Charma

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi jobbar stenhårt för att alltid leverera snabb och personlig service till våra kunder så dina ord värmer verkligen!

Vi hoppas att vi får fortsätta hjälpa er i framtiden.

Ha nu en riktigt härlig och solig sommar, hälsningar Karin på Charma.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snabb leverans av kort men många av de…

Snabb leverans av kort men många av de valbara gåvorna motsvarar inte värdet av summan på gåvokortet. Googlade priser på ett 10-tal gåvor och i 9 fall fanns gåvan att köpa till ett mycket lägre pris (ordinarie priser) i olika butiker.
Sen verkar man försöka bli av med varor som inte gick åt under julen eller varför finns det flera påslakan med julmotiv som alternativ?

5. Juni 2024

Antwort von Charma

Tack för att du hörde av dig och för ditt omdöme.

Det kan hända att vissa produkter ibland finns till lägre priser på andra ställen. Vi ser dock ständigt över vårt utbud och våra priser för att säkerställa att vi erbjuder konkurrenskraftiga och attraktiva produkter i förhållande till värdet på gåvokortet. Att det skulle röra sig om många produkter stämmer inte överens med vår bild av sortimentet, så om du har tid och lust hade vi varit väldigt tacksamma om du kunde återkomma med vilka artiklar det gäller.

När det gäller julmotiv på vissa produkter, förstår vi att det kan kännas lite oväntat. Vi har dock valt att ge våra kunder möjligheten att välja dessa oavsett säsong. Vi har fått feedback från andra kunder när vi tidigare valt att ta bort säsongsbetonade produkter, vilket är anledningen till att vi inkluderar både sommar- och vinterartiklar året runt.

Vi hoppas att detta klargör våra intentioner och att du fortsatt vill handla hos oss. Om du har fler frågor eller synpunkter, tveka inte att höra av dig.

Önskar dig en glad midsommar!
Från Karin på Charma.

Snabb och professionell bemötande

Snabb och professionell bemötande.

18. Juni 2024

Stort tack för ditt omdöme!

Det värmer i våra Charma-hjärtan när vi läser om din upplevelse, just för att det är så viktigt för oss att leverera personlig och snabb service till våra kunder.

Tack för att ni valde oss och vi hoppas att vi får fortsätta hjälpa er i framtiden!

Ha en riktigt fin midsommarhelg, när det blir dags för det.

Personlig kontakt

Personlig kontakt, snabb leverans. Bra urval, till bra priser. Stor skillnad mot vissa andra bolag.

31. Mai 2024

Antwort von Charma

Wow! Tack för ditt fina omdöme!

Vi jobbar stenhårt på att alltid leverera snabb och personlig service till våra kunder, så vi blir väldigt glada av att läsa dina ord.

Tack för att ni valde Charma och vi ser fram emot att hjälpa er i framtiden!

Ha nu en riktigt härlig och solig midsommarhelg,
hälsningar Karin på Charma.

Snabb och fin service

Snabb och fin service. Bemötandet var perfekt!

13. Juni 2024

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi jobbar stenhårt för att alltid leverera snabb och personlig service, så vi blir verkligen glada när vi läser dina ord om din upplevelse. Tack för att du väljer Charma!

Ha en riktigt härlig fredag, hälsningar Karin på Charma.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snabb återkoppling och trevlig…

Snabb återkoppling och trevlig kundtjänst men tyvärr höll de ej leveranstiden.

5. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Charma

Vi är mycket ledsna över att höra att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Vårt mål är alltid att leverera produkter av högsta kvalitet och att överträffa våra kunders förväntningar. Tyvärr verkar vi inte ha lyckats med detta i ditt fall, och för det ber vi om ursäkt.

Vad jag kan se var den angivna adressen en privatadress, vilket jag misstänker orsakade lite frågetecken hos vår fraktleverantör. Med det sagt är försenade leveranser är aldrig acceptabelt, och ansvaret för detta ligger helt på oss.

Jag ser att du redan varit i kontakt med vår kundtjänst och fått hjälp av dem. Tack för att du delar med dig av din feedback! Vi hoppas att få hjälpa dig i framtiden.

Karin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ibland får man riktigt bra idéer

Vi fick en bra idé som en företagspresent, dock med väldigt kort varsel.
Charma lyckades dock lösa 80 st vakuumisolerade flaskor med vårt egna motiv på utsatt tid till en väldigt bra kostnad.
Vi är supernöjda och glada!

8. Mai 2024

Antwort von Charma

Tack för ditt fina omdöme!

Vi älskar att förverkliga alla typer av gåvoidéer och när vi dessutom får utmanas när det kommer till deadline och pris så blir vi extra taggade ;) Vi gör ju allt vi kan för att ni ska bli nöjda, så dina ord värmer verkligen i våra Charma-hjärtan! Tack för att du delar med dig!

Ha nu en riktigt go fredag, hälsningar Karin på Charma.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

När jag beställde så kunde jag inte se att mottagaren kommer få ett mail och eftersom det är helg så går det troligtvis inte att beställa direkt mail till mottagaren under helg

När jag beställde så kunde jag endast fylla i en mall som jag måste ladda upp för skriva in mottagare och då jag vile skicka en gåva på mors dag idag som är mors dag. Så jag misstänker att mailet kommer inte fram förrän någon har manuellt tittat på den uppladdade mottagarlistan som är till en person min mor. Det borde finnas på hemsidan att fylla i till vilka personer mail skall skickas till så det skickas direkt enligt det datum och tid jag fyllt i. Först försökte jag hitta andra leverantörer som gogift men det är krångliga för en pensionär att först välja presentkort och sen handla. Så då tog jag reda på vilka butiker som finns där min mor bor i Sveg och hittade en AC på Byggmax i Sveg när jag tittade och försökte beställa den till henne så hon skulle få åka och hämta den på Byggmax i Sveg men det var inte möjligt för då måste hon visa min legitimation. Då tänkte jag att jag beställer en matkasse som hon kan komma och hämta på ICA i Sveg men då måste jag bestämma en tidpunkt då hon vill hämta kassen och hur ska jag veta om hon är hemma vid den tidpunkten. Så det blev till slut charma som jag brukar få gåvokort till från min arbetsgivare och jag har handlat tidigare från och har skrivit in mottagar adress till personer tidigare men er hemsida verkar vara ändrad för denna gång kunde jag inte välja mottagare och fylla i utan var tvungen att ladda upp ett Excelark där jag inte vet när någon ser till att mail skickas till den som ska erhålla gåvan. Så jag ändrade inte namnet på Excelarket och lät ...(1).xls stå för att det eventuellt skulle skickas automatiskt till mottagarens mailadress men det misstänger jag inte sker. Så mer information med mottagaren och möjlighet då beställningen är färdig för betalning så man kan se att det blir rätt.

Tackar
Fredrik Bryttmar

26. Mai 2024

Hej Fredrik,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde problem med din beställning. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och din input är såklart värdefull för oss. Vi förstår att det kan vara frustrerande när tekniska detaljer inte fungerar som förväntat, särskilt vid viktiga tillfällen och när tiden är knapp.

Vad jag kan se ska dock ditt digitala gåvokort ha levererats som det ska, alltså under samma dag som du lade beställningen och enligt önskemål vid orderläggandet.

Ha en fortsatt fin dag och hör gärna av dig om du har några funderingar!

Varma hälsningar, Marcus på Charma

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr