Deres handelsbetingelser lever ikke op til Dansk lovgivning. De har i handelsbetingelserne frataget kunden rettigheder som er bestemt per lov og ikke kan tages fra kunden. De svarer ikke på mails ved... Mehr ansehen
Købte en kuffert Kufferten klarede ikke en returrejse Hjulene blev revet af Kufferten flækkede Chaochao blev kontaktet som dog ikke svarede min refundering men sendte mig fakturaen. Resten af ma... Mehr ansehen
Super Go oplevelse👍😍Fantastisk Service👏🏻👏🏻 Også på en søndag👍 Havde lidt problemer som hurtigt blev løst, havde næsten lige sendt en mail, så poppede et svar op kort efter 😃 Spændende Diam... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god service hurtig levering

Antwort von Chaochaoshop
pakken var præcis som den skulle være
pakken var præcis som den skulle være, og blev leveret efter 2 dage

Forkerte åbningsteder!
Selvom de skriver på deres hjemmeside, at de har åben fra 11 om søndagen, var der helt og aldeles lukket i dag kl. 12.34.

Jeg havde nogle sprøgsmål
Jeg havde nogle sprøgsmål, omkring nogle squishies. Så jeg skrev ind til dem, og utrolig hurtigt svar. Fantastisk kunde service, og utrolig hurtig leveringstid!
Alt i alt en virkelig god oplevelse!

Antwort von Chaochaoshop
De sælge en masse gode ting.
De sælge en masse gode ting, og de har blandt andet deres egen dikertalle hjemmeside og en butik i den virkelige heden. Deres produkter er også i en god kvalitet, og hvis man shopper på deres hjemmeside kan man regne med hvad der er på billedet og hvad der står under billedet (altså teksten). Kh Mathilde💙 #Giveaway #Chaochaoshop.
Chaochao
Chaochao
Virkelig god hjemmeside Rigtig god levering og til god tid rigtig flot indpakning i god behold. Jeg bestiller stort set kun det var fra. I skal helt klart bestille fra denne side eller fra deres butik. Hilsen H rigtig god levering og god tid rigtig flot indpakning i god behold. Jeg bestiller C kun det var fra. Vi skal helt klart bestille fra denne side eller fra deres butik.
FANTASTISK HJEMMESIDE❤️
FANTASTISK HJEMMESIDE! Super god kundeservice og fantastiske squishy især (kun det jeg køber) De er gode til at opdatere om hvad de har! Deres butikker og hjemmeside har ALT mellem himmel og jord Intet at klage over! Deres priser matcher kvaliteten, så oftes super kvalitet! Leverer altid til tiden og aldrig defekte ting!!

Chao chao 💛💛💛💛💛
Jeg syndes at chao chao er en virkelig spændene butik og man kan altid finde nogen ting til ingen pris og den er nok en butik for alle
Chaochaoshop er en rigtig god side man …
Chaochaoshop er en rigtig god side man kan stole på de har desuden rigtig fede ting til både børn babyer teenager ig voksne
Mega god butik
God butik kan stærk anbefales. De har gode ting. Husk lige at følg deres Instagram. Kh Esse barn
Chao Chao er super!
Chao Chao er en super hjemmeside, hurtig levering og fine produkter !
Kunne ikke levere - trods hjemmesiden meldte at varen var der
Min datter bestilte nogle squishies 16/12 - og vi holdt øje med om der nu skete noget med et trackingnummer. da der d. 27/12 ikke var sket noget skrev vi til dem - og så fik vi en melding om at pengene fik vi retur - uden yderligere forklaring. Vores 11-årige, der ikke tager alt for gode varer ringende selv til dem og fik en forklaring om at der var problemer med leverancerne og udsolgte varer (jeg lyttede med).
Det mærkelige er at de trak pengene torsdag d. 21/12 til trods for at de ikke kunne levere - og vi har så til gode at se at de dukker op på kontoen igen. Synes det er et mærkværdigt forløb - man kunne næsten tro de skulle booste deres likviditet op til årsskiftet?
Jeg kan ikke anbefale dem i første omgang.
Ikke tilfredsstillende oplevelse
Holder ikke annonceret leveringstid.
Desuden indeholdt forsendelsen ikke alle de varer som var bestilt - og betalt.
Lang svartid fra kunde”service”.
Her skal man ikke handle!
Her skal man ikke handle!! 😠 . Jeg bestilte squishys som min datter skulle give til sine veninder i julegave.
Men der manglede flere af dem, da pakken ankom.
Jeg har forsøgt at ringe, men får en telefonsvarer og har lagt besked 2 gange uden at de vender tilbage. Og har derefter sendt en mail, som også bliver ignoreret.
Til gengæld var de lynhurtige til at få trukket alle pengene fra min konto.
Så næste step er at få banken til at tilbageføre alle pengene.😠😠
Uacceptabel kundeservice !!
Bestilte den 13/12 en "Squishy" til mit barnebarn til julegave. 1-2 dages leveringstid står der på hjemmesiden. Jeg modtog pakken 4 dage senere.
"Squishy´en" var defekt. Jeg kontaktede straks firmaet via mail, med et vedhæftet billede af den defekte vare og spurgte om jeg kunne nå at få en ny inden 22/12, hvis jeg returnerede den straks ? Intet svar !!
Har efterfølgende sendt 2 mails til firmaet, men intet svar.
Stakkels barnebarn der nu må få en defekt julegave :-(
Uacceptabel kundeservice !!
Vær opmærksom
Til trods for 1-2 dages levering har jeg 10 dage senere ikke modtaget pakken. Jeg har henvendt mig to gange uden respons...dog har de gjort sig den ulejlighed at trække beløbet på min konto.
Opdatering: jeg er blevet kontaktet telefonisk og omend de ikke kunne levere det bestilte (udsolgt i mellemtiden) har de tilbudt et fint alternativ.
Defekt squishy
Vi havde købt en Squishy derinde som gik i stykker. Vi gik hen og spurgte om vi kunne bytte den og der stod på en bon at de ville give til bage hvis den var defekt. Vi sagde det men de gad ikke give os en ny.!!!:(((
Alt hvad man har - og ikke vidste man havde - brug for!
Altid nye og spændende ting som kan bruges til hverdag, gaveleg, pakkekalender og meget mere - jeg finder altid gode ting når jeg er i Chao chao
Jeg har været super glad for at shoppe …
Jeg har været super glad for at shoppe her, spændende og gode produkter
samt hurtig levering, jeg kommer gerne igen! :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.