Deres handelsbetingelser lever ikke op til Dansk lovgivning. De har i handelsbetingelserne frataget kunden rettigheder som er bestemt per lov og ikke kan tages fra kunden. De svarer ikke på mails ved... Mehr ansehen
Købte en kuffert Kufferten klarede ikke en returrejse Hjulene blev revet af Kufferten flækkede Chaochao blev kontaktet som dog ikke svarede min refundering men sendte mig fakturaen. Resten af ma... Mehr ansehen
Super Go oplevelse👍😍Fantastisk Service👏🏻👏🏻 Også på en søndag👍 Havde lidt problemer som hurtigt blev løst, havde næsten lige sendt en mail, så poppede et svar op kort efter 😃 Spændende Diam... Mehr ansehen
De sælge en masse gode ting, og de har blandt andet deres egen dikertalle hjemmeside og en butik i den virkelige heden. Deres produkter er også i en god kvalitet, og hvis man shopper på deres hjemmesi... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen problemer :) hurtig levering
Hurtig levering og gratis fragt
Jeg modtog mit diamant billede efter kun 1 dag, og så slap jeg for at betale for fragt da jeg købte for over 299 kr. i modsætning til de fleste andre steder hvor man skal betale ret dyr fragt.
Bemærkelsesværdig venlig service :-)
Hurtig levering af flotte diamond paint billeder. Havde spørgsmål til bilag og fik omgående hjælp. Bemærkelsesværdig venlig service.
Snyd - og dårlig service v. returnering
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefalde at hande på shopen Chao Chao.
Det gik egentligt godt ved første bestilling - jeg betalte selv for portoen. Så en Enhjørning klæd ud kjole til ialt 239,- men den var så for lille, tilbage sendes igen med 69,- i retur porto.( med tracking) Jeg høre ikke noget, så jeg bestiller igen en Enhjørning kjole, den kommer efter 3 dg. igen 239,- Jeg skriver og ringer ufbrudt i nov mdr 2020. ingen svare. Nu har jeg så givet over 500kr for en kjole til 200kr. Jeg har kunne følge retur pakken, og set at de har modtaget den 4 dg efter at jeg sendte den retur.
Super Go oplevelse👍😍Fantastisk…
Super Go oplevelse👍😍Fantastisk Service👏🏻👏🏻 Også på en søndag👍
Spændende Diamond Picture😉Har bestilt endnu en i dag👍
Kan varmt anbefales😃
Mvh Eva
Har bestilt diamond paint et par gange
Har bestilt diamond paint et par gange. Hurtig levering og god kvalitet.
Var uheldig at der manglede en farve i en pakke og fik straks besked om, at et nyt billede ville blive sendt.
Vi klart anbefale denne butik...
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Hurtig levering. Vi fandt senere ud af, at der manglede indhold i en af palliet poserne. Sendte en mail og fik lynhurtig svar og en sms om at varen var afsendt.
Handler der gerne igen. Super super service.
Hurtig levering og alt er i orden
Jeg har købt 3 stk 5D diamond billeder søndag aften. Onsdag morgen blev de leveret. Meget hurtig levering i juleferien og alt er som det skal være.
Kan klart anbefale denne webshop 👍
Tog chancen og bestilte trods en del…
Startede ud med en god oplevelse men da jeg fik åbnet min pakke, var en af tingene i stykker.
Jeg tager kontakt gennem deres hjemmeside men høre ingen ting og har efter følgende skrevet en mail og høre stadig ingen ting.
Det er dårlig service, når man gerne vil reklamere over en vare.
Hurtig og effektiv levering
Bestilte fredag aften, kunne hente pakken om mandagen - alt er godt
God kundeservice
Har handlet hos dem flere gange, og har kun haft gode oplevelser. Købte nogle diamantbilleder hvor der var problemer med fragtfirmaet. Det blev ordnet meget hurtigt, og jeg fik sendt en ny dagen efter. Super kundeservice :)
Modtog en pakke med posten
Modtog en pakke med posten, hvor jeg kunne se dn var brudt op og der manglede to varer i. Jeg skriver en mail og får et svar, hvor der står at de ikke kan forstå at der mangler to varer. Jeg svarer tilbage at det kan jeg da heller ikke, men hvilken løsning de overvejer. Herefter intet svar? har skrevet 4 mails efterfølgende.
vores meget ubehagelige oplevelse i Chao Chao
De var meget uhøflige, deres sprog var utrolig grimt også begyndte de at spørger om vi skulle slås hvilket er helt uacceptabelt. vi havde en meget dårlig oplevelse og især da hun pludselig sagde “f you” og gav os den finger. Vi kunne godt havde tænkt os at havde en bedre oplevelse næste gang, for det her var helt ude af kontrol. det var så Chao Chao på købmagergade. jeg har aldrig været mere overasket af en opførelse. Tak
Den defekte kuffert som jeg for nylig…
Den defekte kuffert som jeg for nylig afleverede i butikken - men aldrig fik penge retur for - er blevet solgt igen som værende en ‘ny vare’. De nye købere opdagede først at den var defekt, da de kom hjem. De kontaktede herefter os, fordi der sad en gammel adresselabel på, og de ville høre om vi havde fået stjålet vores kuffert...
Jeg fik den forkerte varer...
Jeg havde modtaget en pakke hvor der var en forkert ting i. Jeg skrev til dem og fik hurtigt et svar. Jeg kunne bare beholde den forkerte varer og så vil de sende den rigtige.
Det kalder jeg god kundeservice
Kan klart anbefale at handle ved chao chao😁
Fik forkert vare
Fik forkert vare, prøvede at kontakte dem både på mail og telefon, men det lykkedes aldrig at komme igennem til dem. Jeg gav op til sidst.
På trods af at butikken ikke længere…
På trods af at butikken ikke længere sælger squishies, og dermed anerkender, at de er giftige, vil de ikke tage deres varer retur! Det bliver et ciao ciao til chao chao. Jeg sætter aldrig mine ben i jeres butik igen og vil fortælle alle, hvor elendig kundeservice I bedriver. I burde skamme jer i den grad.
være til en svindler butikker aldrig…
være til en svindler butikker aldrig oplevet i mit liv. At man ikke tager en sag med giftig legetøj mere seriøst. Jeg kommer i dag og vil have pengene tilbage for min squishy. Men det kunne jeg ikke da de var to måneder gammel og man kan åbenbart kun få pengene tilbage Efter mere end 14 dage. vi konfronteret dem at det var ulovligt det er de gjorde det var fuldstændig ligeglad og lige pludselig så kunne ingen af dem snakke dansk.. aldrig nogensinde i mit liv vil jeg sætte mit ben i den butik mere og så til andre pas på denne butik... er meget skuffet over en butik kan være sådan når alle andre butikker bare give pengene tilbage..
Chaochao er den eneste forretning i…
Chaochao er den eneste forretning i Danmark som ikke tager ansvar i denne giftsag, som jeg kender til. Wen skriver/snakker og rø... går, der sker intet, udover at De stikker halen imellem benene. Føj siger jeg bare, håber inderligt at Jeres biks går konkurs. Min datter føler i hvert fald, at I har stjålet små 2.000,- af hendes surt tjente penge. Det er klamt og usmageligt af Jer, når I har en svind/tabs konto som alle andre forretninger. TAG ANSVAR......................eller luk og forsvind.
Squishys - Mangel på ansvar!
Skriver til dem for at få returneret og krediteret Squishys købt af dem en uge tidligere end Miljøstyrelsen kommer med deres udmelding.
Her refererer jeg til Miljøstyrelsens citat om at det er forhandleren der har ansvaret for ikke at sælge giftigt legetøj.
Efter en uge får jeg et ubrugeligt standard svar med henvisning til deres normale returbetingelser. Her prøver de at undvige kreditering med henvising til ubrudt emballage, og tager slet ikke Miljøstyrrelsen udmelding i betragtning, andet end 2 testede Squishys!
Skal ALDRIG handle med dem igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.