眼影色号错版,拒绝处理
我三月份在香缇卡美国官网购买了一些犀牛眼影,其中有24个眼影是错版的,犀牛的外壳装着大象的颜色,买的犀牛眼影拿到手居然我的大象颜色一模一样,客服拒绝处理,简直是诈骗公司,千万不要到这个网站下单,第一次见这么不要脸的公司。订单号 #399288 #399711 #399979 #400279 #400566 #400676 #400825#401105一共1152usd
The absolute worst customer service I have EVER experienced! I held off purchasing for ages as their products are expensive, finally bought a cream, it never arrived and I’ve had over 40 emails, 2 months, a DPD investigation, filled out a legal form they requested that I never received it, and STILL no refund. And it’s only £70, but it’s the principle! You have to send 5 chaser emails to get 1 back. They never respond. AWFUL. Has put me off the brand for life. Avoid, spend your money on a company with good customer service.