CHANGE IT Bewertungen 14

4,5

1. Schulungszentrum
  2. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Herstel van angst en paniek, chronische vermoeidheidssyndroom, chronische pijn, fibromyalgie, long-covid, maag- en darmklachten en andere klachten! Je brein kan je lichaam genezen! Met een wetenschappelijke, actieve en integratieve aanpak, bied ik begeleiding via drie pijlers: training, coaching & counseling (optioneel) en neurofeedback (optioneel). De training is het fundament en vaak al voldoende om volledig te herstellen. In mijn training leer je zelf in vijf stappen je gezondheid en leven terug te claimen. Je krijgt alle benodigde kennis, tools en begeleiding.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Professioneel

Ik lees al een aantal mooie resultaten in de reviews. Daarom zal ik een ander punt aansnijden. De enorme professionaliteit van Willem. Enorm goed voorbereid waardoor je binnen het gesprek sneller tot de kern komt.

Bepaalde onderdelen zijn echt bijzonder om mee te maken en al snel na het gesprek merk je dat je iets bijzonders ontdekt hebt waar je écht mee verder kan.

17. April 2026

Grip terug gekregen

Al vanaf de eerste dag van de training voelde ik verandering. Na een lange periode van ‘wachten tot het beter ging’ kon ik eindelijk overgaan tot actie. Ik leerde hoe ik mijn klachten kon gebruiken om beter te worden, in plaats van ze te vermijden. Deze training leerde mij een grote levensles: hoe ik duurzaam kan omgaan met stress en angst, en bijbehorende lichamelijke reacties. Ik zou Willem omschrijven als een bijzonder intelligente, empathische en deskundige trainer. Absoluut een aanrader.

18. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plotseling was ik stil gezet.

Plotseling was ik stil gezet.
Zowel mijn lichaam als mijn geest waren volledig van de kaart. Ik kon de hoek van de straat niet halen terwijl ik daarvoor 70km per dag had gefietst nadat ik hersteld was van de chemo en immuuntherapie. De behandeling had goed aangeslagen.

Door geheel andere oorzaken was ik vast gelopen.
Ik kreeg last van hartkloppingen ,maag en darmklachten en stond voortdurend aan. Ik sliep slecht ,kon niet ontspannen, angst voor geluiden ik heb van alles geprobeerd om van mijn klachten af te komen. Via een goede vriendin ben ik bij Willem terecht gekomen. Hij heeft mij als het ware aan de hand genomen en ik heb alle stappen doorlopen met de daarbij behorende uitleg. Willem wist de ingewikkelde materie op een duidelijke manier uit te leggen. Daarnaast kon ik altijd een beroep op hem doen. Dat gaf hoop en vertrouwen. Het proces was niet gemakkelijk maar heeft wel voor herstel gezorgd. Ik kan weer wandelen en sporten moet dit wel opbouwen, maar sta weer blijmoedig in het leven.
Ik gun dit programma aan een ieder die op welke manier of oorzaak dan ook is vastgelopen. De kracht zit hem ook in het feit dat je zelf de regie blijft houden.

11. Dezember 2025

Cadeau

Ik kan eerlijk zeggen dat er een voor Willem is en een na. Willem hielp me door een van de donkerste periodes in mijn leven en hielp me om dat donker als een cadeau te zien; een mogelijkheid om er sterker, lichter en vrolijker weer uit te komen. Waar ik doorheen ging was moeilijk om te vangen in of op te lossen met woorden, ik begreep het zelf eigenlijk niet. Willem werkt in de wereld van het onderbewuste en van de dromen. Hij hielp me om gevoelens en spookbeelden die onmogelijk te vangen zijn in woorden, naar voren te halen, een plek te geven en zo bewoog ik langzaam weer terug naar licht. Onze sessies voelden als een groot cadeau en ze hadden al heel vlug invloed op mijn realiteit. Ik begon eraan omdat ik in een moeilijke periode zat, maar uiteindelijk leerden ze me allemaal nieuwe dingen over het leven zelf. Ik kan het iedereen aanraden.

31. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De training is heel waardevol, maar ook heel zorgzaam en menselijk…

De training is een hele waardevolle combinatie van vakkennis en op maat gemaakte oefeningen. Wat ik erg bijzonder vond, is dat er altijd uitleg wordt gegeven over waarom je iets doet. In veel therapieën ontbreekt dat stuk, maar hier krijg je juist de kennis die helpt om echt te begrijpen wat je aan het doen bent.

Daarnaast is er veel flexibiliteit om oefeningen aan te passen aan je eigen situatie, wat het heel persoonlijk maakt. Ik kwam er aan met veel paniekaanvallen, vermoeidheid en fysieke symptomen die ik nog helemaal niet wist te plaatsen. De sessies die ook heel compact zijn hebben mij geholpen om bij mezelf terug te keren en mijn klachten te begrijpen en te verwerken.

Wat mij het meest geraakt heeft, is de combinatie van "cure" en "care". Dat wordt in de reguliere zorg vaak los van elkaar gezien, maar hier komen ze samen. Het traject voelde daardoor niet alleen professioneel, maar ook heel zorgzaam en menselijk. Willem brengt zijn vakkennis op een warme, betrokken manier en dat maakt dat de ervaring echt dichtbij de ziel van de mens blijft. Ik heb alleen complimenten en ben enorm dankbaar voor dit traject!

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb zeer fijne ervaring met Willem

Ik heb zeer fijne ervaring met Willem. Hij heeft heel veel kennis en weet je heel goed te reflecteren. Mede ook dankzij zijn eigen ervaring begrijpt hij heel goed welke processen je doormaakt. Ik kan hem iedereen heel erg aanbevelen.

17. Juli 2025

Willem is een professional

Willem is een professional in zijn vakgebied en ervaringsdeskundige, deze combinatie zorgt dat het project extra effectief is.
Hij begrijpt waar je doorheen gaat en tegelijkertijd kan hij je uitstekend begeleiden in je proces met zijn kennis over het brein en zenuwstelsel, maar ook zijn vaardigheden als integratief counselor waarbij hij je zowel kan helpen met bewuste en onbewuste blokkades.
Zelf heb ik een lange periode met Long Covid gekampt. Ik zou willen dat ik Willem eerder had gevonden dan had ik niet zo lang gezocht naar verschillende oplossingen. Ik had sneller de hoop gehad dat verandering wel degelijk kan. Ik hoop dat meerdere mensen Willem zullen vinden en dat ze hun proces niet alleen hoeven te doen.

13. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was al enige tijd op zoek naar een…

Ik was al enige tijd op zoek naar een geschikte therapie om oude patronen te doorbreken en angsten te overwinnen. Toen ik op de website can ‘change it’ terecht kwam, leek dit aan te sluiten bij wat ik nodig had. Na een intake was ik enorm enthousiast om met Willem aan de slag te gaan en ik kan zeggen dat dat de beste keuze is geweest. Echt een kado voor jezelf!
Wat ik enorm waardeer aan Willem is dat ik mij direct enorm veilig voelde bij hem en echt gehoord en begrepen voelde. Ook heeft Willem een heldere en duidelijke manier van uitleggen wat enorm fijn is in ene periode dat veel al snel te veel is. Niet alleen tijdens de sessies maar ook daarnaast is hij altijd beschikbaar en dat voelt ook enorm veilig. Na elke sessie merk je direct resultaat en de sessies werken ook echt door!
Mocht je ergens tegen aanlopen in je leven, meer inzicht willen krijgen en handvatten willen die direct toepasbaar zijn in je dagelijks leven dan kan ik Willem zeker aanbevelen!
Ik ben enorm dankbaar voor de sessies bij Willem. Het is een belangrijke stap geweest in mijn leven ♥️

8. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Review van een Dr. in de klinische neuropsychologie

In deze training worden inzichten uit o.a. de klinische neuropsychologie en neurowetenschappen op een toegankelijke en overzichtelijke manier samengebracht. De training is zorgvuldig opgebouwd, evidence-informed en evidence-based. Het verklaringsmodel, het herkennen en in kaart brengen van (geconditioneerde) reactiepatronen, brainretraining en het stapsgewijs oefenen met nieuwe responsen, sluit nauw aan bij wat we weten over neuroplasticiteit en neurale banen. Cliënten leren niet alleen begrijpen wat er gebeurt in hun brein en zenuwstelsel bij klachten maar krijgen ook concrete handvatten om hier invloed op uit te oefenen. Als klinisch neuropsycholoog kan ik deze training van harte aanbevelen, Niet alleen aan mensen met chronische klachten maar ook aan professionals die werken met deze doelgroep. Ik heb verschillende mensen met uiteenlopende klachten zien herstellen dankzij de training van CHANGE IT.

1. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb mijn leven terug!

Ik had ernstige Long-covid, leefde van dutje naar dutje en had, door de extreme vermoeidheid, geen sociaal leven meer. Mijn baan ben ik kwijt geraakt en ik ben volledig afgekeurd. Ik heb diverse revalidatie trajecten doorlopen zonder resultaat. Ik twijfelde tussen de training bij Change It of een andere behandeling. Zijn advies, 'doe wat goed voelt, je kan altijd later nog bij mij terecht'. Dat gaf rust en vertrouwen. Uiteindelijk koos ik toch voor de training bij Change It. In korte tijd maakte ik grote stappen! Mijn energie kwam al snel terug en ik kan geluid weer verdragen! Ik kreeg altijd heel snel (en uitgebreid) feedback op vragen. Verandering is wél mogelijk en ik heb meer zelf in de hand dan ik dacht. Je brein heeft veel invloed op je gezondheid! Ik ben heel bij met de stappen die ik in zo een korte tijd heb gemaakt! Doordat Willem Kok ook ervaringsdeskundige is, begrijpt hij vaak precies wat ik bedoel! Ik zie mijn toekomst weer positief in! Ik kan al zo veel meer dan voor de training! Ik verwijs iedereen met soort gelijke klachten naar Change It door!

5. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen Chronische Hoofdpijn meer!

Met behulp van Willem van mijn chronische hoofdpijnklachten afgekomen. Willem combineert wetenschappelijke kennis over het brein met zijn eigen ervaringen. Van niets anders dan liggen naar mijn eigen onderneming. Het leven lacht weer.

1. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na jaren ziek te zijn geweest van het…

Na jaren ziek te zijn geweest van het chronische vermoeidheidsyndroom (ME/CVS) vond ik eindelijk verlichting dankzij de training van CHANGE IT. Ik had al van alles geprobeerd en was heel erg wanhopig. De training en persoonlijk begeleiding hebben mijn zienswijze en leven compleet veranderd. Ik ben niet meer bedgebonden, heb een druk sociaal leven en werk weer fulltime. Ik leef weer! Ik en mijn gezin zijn je heel erg dankbaar Willem! Ik laat aan iedereen weten met chronische klachten dat JIJ er bent!

26. Juni 2025

Ervaring, compassie & kennis

De training heeft mijn vertrouwen in herstel van chronisch vermoeidheidssyndroom en pijn (me/cvs) vergroot en handvatten gegeven om dit te bereiken. Ik heb verschillende (brain re-) trainingen gedaan maar deze vind ik het meest volledig en helder! Eerlijk gezegd zou ik het niet van iemand aannemen die niet zelf is hersteld, dus dat was voor mij essentieel. Willem biedt ervaring, compassie en kennis. Ik vond het heel waardevol dat Willem me op weg heeft geholpen naar herstel. Het is een hele fijne vent, en ik raad zijn coaching van harte aan.

2. Juli 2025

DOEN!

Lieve mensen, ik heb na mijn sessies met Willem eindelijk mijn eigen leven weer terug. Ik doe nu weer dingen die voor mij een jaar geleden onmogelijk waren. Nu is iedereen anders en ook de bijbehorende symptomen (en zo dacht ik er ook over) maar je zult zien dat veel problemen en oorzaken dichtbij elkaar liggen en zo is dat met de oplossing! Je wordt goed en persoonlijk begeleid, alles in jouw tijd en tempo. Ik heb veel artsen en ziekhuizen bezocht maar na twee sessies kwam ik achter de oorzaak. Nu ben ik niet volledig van al mijn klachten af (en dat ligt aan mezelf) maar ik kan er naar handelen en kan het een plek geven. Blijf vooral aangehaakt bij je arts of dokter, maar toen die het antwoord niet kunnen geven was Willem die mij het antwoord wel kon geven. Nogmaals dank Willem!

2. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr