Banner for Chalet Center - Roeselare

4,2

Brugsesteenweg 387 D, 8800 Roeselare, BE

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel goed geadviseerd door het team uit Roeselare. Er werd goed geluisterd naar onze behoeften en mee gedacht naar de beste oplossing. De plaatsing is ook erg vlot en professioneel verlopen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Anbieter von Gartenhäusern
  2. Gartencenter

Über Chalet Center - Roeselare

Vom Unternehmen geschrieben

Over Chalet Center / À propos de Chalet Center

🇫🇷 Si vous préférez le français — scrollez un peu plus bas pour la version complète en français.

Chalet Center is dé Belgische specialist in blokhutten, tuinhuizen, garages, carports en poolhouses. Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij onze constructies in eigen atelier in België, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Dankzij onze 11 toonzalen verspreid over heel België kunnen klanten onze modellen in het echt bekijken en professioneel advies krijgen op maat van hun tuin en wensen.

Bij Chalet Center staat een persoonlijke aanpak centraal. Van ontwerp tot levering en eventuele plaatsing: wij begeleiden onze klanten in elke stap van hun project.

Onze toonzaal‑locaties

• Gembloux
  • Quaregnon
  • Liège

Showrooms Tuinhuizen & blokhutten Garages & carports

Waarom kiezen voor Chalet Center?

• Eigen productie in België
  • Groot aanbod: van kleine tuinhuisjes tot luxe poolhouses en garages
  • Persoonlijk advies en begeleiding op maat
  • Toonzaal in je buurt
  • Transparante prijs‑kwaliteitverhouding

Version française

Chalet Center est le spécialiste belge des chalets, abris de jardin, garages, carports et poolhouses. Depuis plus de 30 ans, nous concevons et produisons nos constructions dans notre propre atelier en Belgique, avec un souci permanent de qualité et durabilité.

Grâce à nos 11 showrooms répartis dans toute la Belgique, vous pouvez découvrir nos modèles en réel et bénéficier d’un conseil professionnel adapté à votre jardin et vos besoins.

Chez Chalet Center, une approche personnalisée est au cœur de notre démarche. De la conception à la livraison, et l’installation si nécessaire, nous vous accompagnons à chaque étape de votre projet.

Nos showrooms

• Gembloux
  • Quaregnon
  • Liège

Nos showrooms Abris de jardin & chalets Garages & carports

Nous sommes prêts à concrétiser votre projet — contactez‑nous pour en savoir plus !

Wij zetten in op kwaliteit en service

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Chalet Center geloven we dat een houten bijgebouw meer is dan een constructie — het is een persoonlijke investering in comfort, uitstraling en levenskwaliteit. Daarom zetten we in op een aanpak die even degelijk is als onze producten. Heldere communicatie vormt het fundament van elk klantcontact: transparante informatie, eerlijke prijzen en duidelijke afspraken. Van het eerste bezoek aan één van onze 11 toonzalen tot de oplevering van het project, staat ons team klaar met advies op maat, technische kennis en praktische ondersteuning. Onze tuinconstructies worden ontworpen en geproduceerd in eigen atelier in Elversele, wat ons toelaat om elk detail op te volgen en snel in te spelen op specifieke wensen. Klanten krijgen dus niet zomaar een standaardproduct, maar een oplossing die perfect aansluit op hun tuin, stijl en verwachtingen. Of het nu gaat om een compact tuinhuis of een luxueus poolhouse met maatwerkopties: wij begeleiden onze klanten stap voor stap in hun project. Geen keuzestress, geen verrassingen — wel een duidelijke planning, betrouwbare service en een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Onze kwaliteitsgarantie

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap
Bij Chalet Center gaan we veel verder dan enkel het aanbieden van een mooi tuinhuis of poolhouse. Wij bieden onze klanten de zekerheid dat hun constructie met vakmanschap en zorg is gemaakt — volledig in België. Daarom ontvangt elke klant bij aankoop een officieel Chalet Center authenticiteitscertificaat. Dit certificaat bevestigt dat je constructie ontworpen én geproduceerd is in ons eigen atelier in Elversele, volgens de strenge kwaliteitsnormen van het Force Plus-label. Dat betekent: duurzame houtselectie, robuuste verbindingstechnieken, een nauwkeurige afwerking en een productieproces dat tot in de puntjes wordt opgevolgd. We maken er bewust een punt van om geen gebruik te maken van goedkope Oost-Europese import. Alles wat je bij ons koopt is door onze eigen mensen gemaakt, onder ons toezicht, met materialen die we zelf selecteren. Zo garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook eerlijkheid en transparantie. Het Chalet Center-certificaat is jouw bewijs van authentiek Belgisch vakmanschap — een garantie die je nergens anders vindt.

Kom langs in één van onze 11 showrooms

Tuinhuizen, garages en poolhouses, rechtstreeks van de fabrikant

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

1 Stern

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes afgeleverd en pakket was…

Netjes afgeleverd en pakket was zorgvuldig samengesteld. Alle panelen van goede kwaliteit.

28. April 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat alles netjes en zorgvuldig verlopen is en dat u tevreden bent over de kwaliteit van het geheel.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor het vertrouwen in Chalet Center.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens verliep en dat u tevreden bent over zowel de prijs als de uitvoering. Daar doen we het voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlot, vriendelijk, correct en betrouwbaar

Van bij het begin tot het einde een vriendelijke ontvangst en begeleiding. Alles verliep vlot en correct. Eveneens een goede opvolging en ook betrouwbaar!

13. Oktober 2025

Beste,

Hartelijk dank voor deze zeer fijne review. Wat mooi om te horen dat u zich van bij het begin tot het einde vriendelijk en correct begeleid voelde en dat alles vlot is verlopen. Ook uw vertrouwen en de waardering voor onze opvolging doen ons veel plezier.

Bedankt voor uw vertrouwen en deze warme woorden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Degelijk tuinhuis voor zijn prijs

Het tuinhuis werd op tijd geleverd en gemonteerd. Het is goed afgewerkt. Het enige wat ik minder vind is de dakbedekking. Er zijn al tweemaal singels losgekomen, die we hebben moeten terugplaatsen. Verder alles in orde.

16. September 2025

Beste,

Dank u wel voor uw feedback en de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de levering en plaatsing vlot verliepen en dat u tevreden bent over de afwerking. Uw opmerking nemen we zeker ter harte, want zulke aandachtspunten helpen ons om onze producten en afwerking verder te blijven verbeteren. We zijn alvast blij dat alles verder in orde is.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke afspraken en degelijk materiaal.

Duidelijke afspraken. Degelijk materiaal.

15. Juni 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback. Wat fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. We stellen uw vertrouwen erg op prijs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzonder tevreden over het team uit Roeselare.

De plaatsing is ook erg vlot en professioneel verlopen.

31. Dezember 2024

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij Chalet Center. We zijn blij dat u zich goed begeleid voelde en dat alles vlot en professioneel is verlopen. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons team.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk
Behulpzaam
Service na verkoop ook top
We konden zo nog info vragen bij opbouw

20. März 2025

Beste,

Bedankt voor uw mooie reactie.
Fijn dat u niet alleen tevreden bent over onze service tijdens de aankoop, maar ook nadien nog goed geholpen werd bij de opbouw. Daar doen we het voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was tip top in orde

10. Dezember 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles tiptop in orde was. We zijn blij dat alles volledig naar wens verliep.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bonne description des différents…

Bonne description des différents chalets, bons conseils, le kit est complet, pas de defaults.

30. Mai 2025

Cher,

Merci beaucoup pour votre retour positif. Nous sommes ravis que les informations, les conseils et la qualité du kit aient répondu à vos attentes. C’est un plaisir de savoir que tout s’est déroulé comme prévu.

Cordialement,
L’équipe Chalet Center

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

alles mooi uitgelegd niets op aan te…

alles mooi uitgelegd niets op aan te merken

18. September 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback!
Het doet ons plezier te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd en naar wens verliep.
We staan steeds voor u klaar bij toekomstige vragen of projecten.

Het Chalet Center team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr