Produkter i dårlig kvalitet. Fik to halskæder som begge var fuldstændig viklet sammen og umuligt at få fikset uden af ødelægge dem. Forsendelsen var hurtig og til tiden. All in all ville jeg aldrig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte to halskæder og et armbånd herfra og alle tre varer gik ud over mine forventninger. Levering var enkelt, hurtig og uden problemer. 100% en anbefaling herfra, hvis man søger lækre produ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har bestilt et armbånd. Jeg bestilte et armbånd fra chainclub, og fik det allerede leveret til døren dagen efter. En oplevelse i verdensklasse, og en kvalitet af samme kaliber. Alt i alt en super... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Levering hurtig fint tilbud med 2 for 1, men at man skal betale 62 kr for at få sendt en pakke retur 0,1 kg det er for skidt!
Unternehmen hat geantwortet
Hos Chainclub tilbyder vi smykker som giver dit outfit prikken over i'et. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt sølvfarvede halskæder og armbånd til mænd. Chainclub er opstartet med et specifikt mål, nemlig pæne smykker i god kvalitet til priser som alle kan være med på. Deraf kommer vores motto "Det behøver ikke være dyrt at ligne en million!"
Frederikssund, 3600, Bakkevej 6, Dänemark
Først smider GLS pakken væk men de er så søde de sender en ny gratis
produktet er absolut perfekt, der er hurtig 1-2 dages levering. billige priser du for hvad du betaler for. kunne sagtens finde på at købe mine smykker her en anden gang
Hurtig levering, men jeg kunne godt tænke mig at få en besked om at kæden var leveret. Det var rent held at jeg kiggede i postkassen.
Kæden er i god kvalitet.
Vh Jannie
Endnu engang har vi brugt Chainclub til gaver med stor tilfredshed. Hurtig svar ved spørgsmål, hurtig levering og god kvalitet.
Hurtig levering samt vandtæt og føles godt på kroppen.
Og ingen afsmitning på huden😁
Har før været ude for at nyopstartede virksomheder er lidt dårlige til st sende ting osv. men der var ingen problemer her
Virkelige fede produkter de har, pisse god kundeservice, svarer ens spørgsmål hurtigt. Klasse firma, klasse mennesker der står bag. Fantastisk oplevelse

Antwort von Chainclub
Jeg modtog både et armbånd, og en halskæde. Begge i høj kvalitet, intet der. Leveringen fejlede heller ik noget, så egentlig bare 10/10 service.

Antwort von Chainclub
Jeg fik købt 2 kanon fede items til en sindssyg god pris. Produkter, levering og service holder 100
Bestemt der jeg køber chains i fremtiden!
Keep up the good work guys!

Antwort von Chainclub
Hurtig levering, skarpe priser og gode produkter, kan varmt anbefale, hvis man leder efter billige smykker i høj kvalitet.

Antwort von Chainclub
Forsendelsen var hurtig og til tiden.
All in all ville jeg aldrig købe derfra igen og vil ikke råde andre til at gøre det heller.

Antwort von Chainclub
Jeg bestilte et armbånd og halskæde for deres tilbud med 2 for 1 pris plus fragt for under 300kr. Tingene kom maks 2 dage efter så sindsyg god og hurtig levering mega fedt.

Antwort von Chainclub
Det rigtigt godt kvalitet, man bliver ikke helt grøn af det, helt klart noget topkvalitet

Antwort von Chainclub
mega god service intet der og mega hurtig god kvalitet man for noget for prisen heller intet der

Antwort von Chainclub
En fornøjelse at handle hos Chain Club! Fantastiske priser og en meget nærværende kundekontakt. Super hurtig levering. Kan klart anbefales!

Antwort von Chainclub
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.