Prachtige sieraden, die snel worden verzonden. Het pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Je voelt en ziet gelijk met hoeveel liefde het pakketje is ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakt het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We had a more then excellent dinner at Celia. Warm atmosphere,very friendly and professional service,delicious food and nice wines . The ceviche of seabass is certainly a recommandation,with a fine dr... Mehr ansehen
Celia de online sieradenwinkel. Sieradenwinkel met roestvrij stalen sieraden. Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en waterproof zijn (met normaal gebruik). Ook zijn de sieraden geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een metaal allergie. De sieraden geven niet af. Op dit moment hebben we in ons assortiment armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Een mooi en eerlijk bedrijf met een prachtige visie
Bovenal ook prachtige sieraden

Antwort von Celia
Wat een super leuk pakketje ontving ik! De sieraden waren heel mooi verpakt en het voelde echt als een cadeautje. Het handgeschreven kaartje maakte het ook super persoonlijk. De sieraden zijn prachtig en maken mijn outfit helemaal compleet. Als je op zoek bent naar mooie sieraden voor een feestelijke gelegenheid of juist je alledaagse outfits mee op te fleuren, dan raad ik de sieraden van Celia zeker aan!

Antwort von Celia
Het pakketje was zo schattig ingepakt net een kadootje en ik vond het handgeschreven kaartje zo liefff dat waardeer ik enorm en het kaartje staat ook in m'n woning zo liefff
Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie

Antwort von Celia
Via een giveaway won ik de twisted essentials set: het telefoonkoord, de zwarte zonnebril en de gouden juwelen. Ik ben fan van alle producten. Het telefoonkoord is mooi, de bril voelt zeer stevig aan en het design van de juwelen vind ik ook super mooi en past bij veel. Alles was ook met liefde verpakt. Zeker een aanrader

Antwort von Celia
Het ziet er precies zo uit als op de foto’s! goeie kwaliteit en snelle verzending!

Antwort von Celia
Ik heb de ketting met 3 hartjes en in het echt ziet hij er anders uit dan op de site. Ik heb geen dunne of een hele dikke nek, dus een normale, maar hij zat best strak om mijn nek en ik vind het erg fragiel qua ketting eruit zien.

Antwort von Celia
Ik bestelde een mooie ketting en een zonnebril. Pakketje kwam snel, super mooi ingepakt en de items zijn echt top. Aanrader dus!

Antwort von Celia
Mooie sieraden , super snelle service en een super mooi en lief hand geschreven berichtje! Wordt zeker gewaardeerd.

Antwort von Celia
Heb gewonnen met een winactie, en dit stelt me echt niet teleur, ik ga zeker nog eens bestellen. Ik kreeg een leuk zelf geschreven kaartje bij met een persoonlijk berichtje, alles was super goed en leuk verpakt. Heeel tevreden!!!!

Antwort von Celia
Goed contact mooi ingepakt en mooie juwelen ga hier zeker vaker kijken

Antwort von Celia
Snelle verzending, mooi ingepakt, zelfs nog een kaartje erbij met handgeschreven tekst…. Er is echt tijd en liefde in gestoken en dat merk je echt wanneer je je pakketje openmaakt met je prachtige sieraad! Plus ik had wat vragen aan de eigenaresse en zij heeft mij heel fijn en lief geholpen. 10 outta 10!!!

Antwort von Celia
Ik had besteld en al binnen een paar uur zat mijn bestelling op de post. Verzend en aankomst tijd is echt top.
Het pakketje is erg mooi ingepakt! En ik ben heel erg blij met de oorbellen!

Antwort von Celia
Ik heb een keykoord voor mijn telefoon gekocht! En normaal heb ik dit nooit, maar ben er wel heel blij mee! En een zonnebril dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk! Bedankt voor de snelle service! En het is zeker een aanrader om bij te bestellen.

Antwort von Celia
Ik had met de uitslag Nederland - Roemenië gewonnen. En mocht iets leuks uitzoeken. Het was snel bezorgd en heel leuk ingepakt. Ben er heel blij mee gr Fay 💗

Antwort von Celia
Sieraden waarbij ik mijn vrouwelijkheid laat stralen!
Hele mooie sieraden en zeker waard voor je geld. Daarnaast geeft het mij een boost om mijn vrouwelijke energie erin naar voren te laten komen.
Hoef ze nooit af te doen, omdat het stainless steel is en ze passen bij al mijn outfitjes!
Snelle levering en erg klantvriendelijk!
Meer dan tevreden met Celia.
Als ik Celia's sieraden draag krijg ik altijd complimentjes! Het geeft me zelfvertrouwen en ik voel me mooi als ik de sieraden om heb. Ik heb hier ringen, oorbellen en een ketting vandaan. Erg blij mee <3
Ik was altijd een beetje onzeker over mijn uitstraling, maar sinds ik de sieraden van Celia draag, voel ik me zoveel mooier en zelfverzekerder. De prachtige designs en de kwaliteit van de materialen maken dat ik me speciaal voel. Elke keer als ik mijn ketting draag, krijg ik complimenten en dat geeft me een enorme boost. Dankjewel, Celia, voor deze prachtige sieraden die mijn zelfvertrouwen hebben laten groeien!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.