Celia  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige sieraden, die snel worden verzonden. Het pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Je voelt en ziet gelijk met hoeveel liefde het pakketje is ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakt het... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatst... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We had a more then excellent dinner at Celia. Warm atmosphere,very friendly and professional service,delicious food and nice wines . The ceviche of seabass is certainly a recommandation,with a fine dr... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Celia de online sieradenwinkel. Sieradenwinkel met roestvrij stalen sieraden. Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en waterproof zijn (met normaal gebruik). Ook zijn de sieraden geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een metaal allergie. De sieraden geven niet af. Op dit moment hebben we in ons assortiment armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooi en eerlijk bedrijf met een…

Een mooi en eerlijk bedrijf met een prachtige visie
Bovenal ook prachtige sieraden

28. Oktober 2024

Antwort von Celia

Wat een prachtig compliment, dankjewel Anja!

Het betekent veel voor me dat je niet alleen de sieraden waardeert, maar ook onze visie en manier van werken. Zo fijn om te weten dat dat bij jou is overgekomen. 💖

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De sieraden zijn prachtig!

Wat een super leuk pakketje ontving ik! De sieraden waren heel mooi verpakt en het voelde echt als een cadeautje. Het handgeschreven kaartje maakte het ook super persoonlijk. De sieraden zijn prachtig en maken mijn outfit helemaal compleet. Als je op zoek bent naar mooie sieraden voor een feestelijke gelegenheid of juist je alledaagse outfits mee op te fleuren, dan raad ik de sieraden van Celia zeker aan!

6. November 2024

Antwort von Celia

Wauw, wat een prachtige review, dankjewel!

Ik vind het geweldig om te horen dat het pakketje als een cadeautje voelde en dat het handgeschreven kaartje het extra persoonlijk maakte. En wat leuk dat de sieraden je outfits helemaal compleet maken!

Dankjewel voor je lieve aanbeveling, dat waardeer ik enorm 💎!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het pakketje was zo schattig ingepakt…

Het pakketje was zo schattig ingepakt net een kadootje en ik vond het handgeschreven kaartje zo liefff dat waardeer ik enorm en het kaartje staat ook in m'n woning zo liefff
Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie

14. Oktober 2024

Ah Shirly, wat ontzettend lief om te lezen! 🥰

Ik vind het zo speciaal dat je het kaartje zelfs een plekje in je woning hebt gegeven dat maakt mijn dag helemaal. Fijn dat je het pakketje als een cadeautje hebt ervaren, precies zo wil ik dat het voelt. En wat geweldig dat je vaker wilt bestellen, dat betekent heel veel voor me! 💖

Met liefde gedaan

Via een giveaway won ik de twisted essentials set: het telefoonkoord, de zwarte zonnebril en de gouden juwelen. Ik ben fan van alle producten. Het telefoonkoord is mooi, de bril voelt zeer stevig aan en het design van de juwelen vind ik ook super mooi en past bij veel. Alles was ook met liefde verpakt. Zeker een aanrader

19. September 2024

Antwort von Celia

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je gewonnen set!

Zo fijn dat je fan bent van alle producten en dat ze helemaal bij je passen. Het maakt me extra blij dat je ook de verpakking met liefde hebt ervaren dat is precies wat ik wil meegeven bij iedere bestelling, giveaway of aankoop.

Geniet van je twisted essentials en heel veel plezier ermee! 💖

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het ziet er precies zo uit als op de…

Het ziet er precies zo uit als op de foto’s! goeie kwaliteit en snelle verzending!

22. August 2024

Wat fijn om te horen, dankjewel Romee! 🥰

Ik vind het belangrijk dat de sieraden precies zo zijn als op de foto’s, dus het is super dat je dat zo ervaart. En fijn dat de kwaliteit en snelle verzending ook in de smaak vallen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb de ketting met 3 hartjes en in…

Ik heb de ketting met 3 hartjes en in het echt ziet hij er anders uit dan op de site. Ik heb geen dunne of een hele dikke nek, dus een normale, maar hij zat best strak om mijn nek en ik vind het erg fragiel qua ketting eruit zien.

3. September 2024

Hoi Linda,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! 💖

Het spijt ons te horen dat de ketting met de 3 hartjes er in het echt anders uitziet dan je had verwacht. We proberen altijd zoveel mogelijk foto’s op de productpagina te plaatsen om een duidelijk beeld te geven, maar we waarderen je feedback enorm. Mocht je liever een andere stijl willen of de ketting retourneren, laat het ons gerust weten. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

We zijn benieuwd of je matchende armband wel bevalt! 😊 Als je nog vragen hebt of een aanpassing wilt, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestelde een mooie ketting en een…

Ik bestelde een mooie ketting en een zonnebril. Pakketje kwam snel, super mooi ingepakt en de items zijn echt top. Aanrader dus!

15. August 2024

Hoi Charelle,

Super bedankt voor je geweldige review! 😊

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe ketting en zonnebril. Het is altijd ons doel om je bestelling snel en mooi verpakt bij je te krijgen, dus het is geweldig dat je dit hebt opgemerkt!

Fijn om te weten dat je zo tevreden bent met je items. We hopen dat je er veel plezier van hebt, en we zijn natuurlijk altijd blij om je weer te verwelkomen bij Celia.

Als je nog vragen hebt of iets speciaals zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heel veel liefs,

Mooie sieraden

Mooie sieraden , super snelle service en een super mooi en lief hand geschreven berichtje! Wordt zeker gewaardeerd.

30. Juli 2024

Hoi Aurelia,

Wat een prachtige review, dankjewel! 😊

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze sieraden en snelle service. Het doet ons goed om te weten dat je het handgeschreven berichtje hebt gewaardeerd, we stoppen er veel liefde in!

Heel veel plezier met je nieuwe sieraden en weet dat je altijd welkom bent bij Celia.

Heel veel liefs,

Snel bezorgd goede kwaliteit

Snel bezorgd goede kwaliteit

30. Juli 2024

Hoi Thomas,

Bedankt voor je korte maar krachtige review! 😊

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle bezorging en de kwaliteit van onze producten. Dat is precies waar we naar streven!

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Gewonnen met winactie

Heb gewonnen met een winactie, en dit stelt me echt niet teleur, ik ga zeker nog eens bestellen. Ik kreeg een leuk zelf geschreven kaartje bij met een persoonlijk berichtje, alles was super goed en leuk verpakt. Heeel tevreden!!!!

29. Juli 2024

Hoi Olivia-Marie,

Wat een fantastische review, dankjewel! 🎉

We zijn zo blij dat je tevreden bent met je winactie-prijs en dat alles naar wens is aangekomen. Het is altijd een feestje om een persoonlijk kaartje toe te voegen, en het doet ons goed om te horen dat je dit waardeerde.

Het is geweldig om te weten dat je van plan bent om weer bij ons te bestellen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Als je nog vragen hebt of iets speciaals zoekt, laat het ons dan gerust weten. Veel plezier met je prijs en een grote glimlach van ons team!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed contact mooi ingepakt en mooie…

Goed contact mooi ingepakt en mooie juwelen ga hier zeker vaker kijken

8. Juli 2024

Hoi Marion,

Wat een fijne review om te lezen, bedankt daarvoor! 😊

We zijn superblij dat je tevreden bent met het contact, de verpakking en natuurlijk onze sieraden. Het is altijd ons doel om een glimlach op je gezicht te toveren als je je pakketje openmaakt.

We kijken ernaar uit om je vaker te zien bij Celia. Mocht je ooit vragen hebben of iets speciaals zoeken, weet dat we altijd voor je klaarstaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie stevige zonnebril voor een goede…

Mooie stevige zonnebril voor een goede prijs!

29. Juli 2024

Hey Jose,

Dankjewel voor je review! 😊

We zijn superblij dat je zo tevreden bent met je nieuwe zonnebril. Het is geweldig om te horen dat je de kwaliteit en de prijs waardeert. We streven er altijd naar om mooie en kwalitatieve producten aan te bieden voor een goede prijs.

Geniet van je zonnebril en de zonnige dagen die eraan komen! Mocht je nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Super tevreden!

Snelle verzending, mooi ingepakt, zelfs nog een kaartje erbij met handgeschreven tekst…. Er is echt tijd en liefde in gestoken en dat merk je echt wanneer je je pakketje openmaakt met je prachtige sieraad! Plus ik had wat vragen aan de eigenaresse en zij heeft mij heel fijn en lief geholpen. 10 outta 10!!!

27. Juli 2024

Lieve Angela,

Wat een heerlijke review om te lezen! We zijn superblij dat je zo tevreden bent met je ervaring bij Celia. 💖

Het doet ons goed om te horen dat je de snelle verzending, de mooie verpakking en het handgeschreven kaartje hebt gewaardeerd. We stoppen inderdaad veel tijd en liefde in elk pakketje, dus het is geweldig dat dit opvalt!

Fijn ook dat je tevreden bent over de hulp die je van ons hebt gekregen. We vinden het belangrijk om er altijd voor onze community te zijn, dus het is fijn om te weten dat je dat zo hebt ervaren.

Heel veel plezier met je nieuwe sieraad en weet dat je altijd welkom bent om bij ons terug te komen. 10 outta 10 voor jou ook! ✨

Perfect!

Ik had besteld en al binnen een paar uur zat mijn bestelling op de post. Verzend en aankomst tijd is echt top.

Het pakketje is erg mooi ingepakt! En ik ben heel erg blij met de oorbellen!

13. Juli 2024

Hoi Lotte,

Super bedankt voor je enthousiaste review! 😊

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de snelle verzending en de mooie verpakking. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je is en het is geweldig om te horen dat je dit waardeert.

En wat leuk dat je zo blij bent met je nieuwe oorbellen! We hopen dat je er veel plezier van hebt en dat ze je elke dag laten stralen.

Als je in de toekomst nog iets zoekt of vragen hebt, weet dat we altijd voor je klaarstaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een keykoord voor mijn telefoon…

Ik heb een keykoord voor mijn telefoon gekocht! En normaal heb ik dit nooit, maar ben er wel heel blij mee! En een zonnebril dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk! Bedankt voor de snelle service! En het is zeker een aanrader om bij te bestellen.

10. Juli 2024

Hey Chojoann,

Ten eerste wat een fantastische en unieke naam heb jij!

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe keykoord en zonnebril! 😊

We vinden het geweldig dat je iets nieuws hebt geprobeerd en dat het zo goed bevalt. Een zonnebril is inderdaad altijd mooi meegenomen, vooral als de zon schijnt.

Dankjewel voor je lieve woorden over onze snelle service. We doen ons best om alles zo snel mogelijk bij je te krijgen, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe aankopen.

We hopen je snel weer terug te zien bij Celia. Mocht je nog vragen hebben of iets speciaals zoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had met de uitslag Nederland

Ik had met de uitslag Nederland - Roemenië gewonnen. En mocht iets leuks uitzoeken. Het was snel bezorgd en heel leuk ingepakt. Ben er heel blij mee gr Fay 💗

6. Juli 2024

Hoi Fay 💗,

Wat een leuke verrassing om je review te lezen! Van harte gefeliciteerd met je winst! 🎉 We zijn blij dat je zo blij bent met je keuze en dat alles snel en mooi ingepakt bij je is aangekomen.

Het doet ons altijd plezier om te weten dat je blij bent met je bestelling. We hopen dat je veel plezier hebt met je nieuwe aanwinst!

Bedankt voor je enthousiaste woorden en we kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen bij Celia. Mocht je ooit iets nodig hebben of vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Waard voor je geld!

Sieraden waarbij ik mijn vrouwelijkheid laat stralen!

Hele mooie sieraden en zeker waard voor je geld. Daarnaast geeft het mij een boost om mijn vrouwelijke energie erin naar voren te laten komen.
Hoef ze nooit af te doen, omdat het stainless steel is en ze passen bij al mijn outfitjes!

Snelle levering en erg klantvriendelijk!
Meer dan tevreden met Celia.

21. Juni 2024

Ik voel me mooi!

Als ik Celia's sieraden draag krijg ik altijd complimentjes! Het geeft me zelfvertrouwen en ik voel me mooi als ik de sieraden om heb. Ik heb hier ringen, oorbellen en een ketting vandaan. Erg blij mee <3

3. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel complimenten over mijn ketting

Ik was altijd een beetje onzeker over mijn uitstraling, maar sinds ik de sieraden van Celia draag, voel ik me zoveel mooier en zelfverzekerder. De prachtige designs en de kwaliteit van de materialen maken dat ik me speciaal voel. Elke keer als ik mijn ketting draag, krijg ik complimenten en dat geeft me een enorme boost. Dankjewel, Celia, voor deze prachtige sieraden die mijn zelfvertrouwen hebben laten groeien!

19. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr