Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går, og jeg bestod alt i første hug. Teoritimerne med Christian var altid virkelig sjove og spændende og Kenneth er en virkelig fantastisk kørelærer, som lærte mig... Mehr ansehen
Jeg fik mit kørerkort her i går, og kan kun sige positive ting, mega sjove, gode og lærerige køretimer med Christian, og Erik er vildt god som teori lærer Et mega stærkt team🙏🏻 Tak for kortet... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole! Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Rasmus. Undervisningen var struktureret og let at forstå, og selv mere udfordrende emner blev forklare... Mehr ansehen
Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.
Vordingborgvej 112 C, 4681, Herfølge, Dänemark
- info@cd-k.dk
- cd-k.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg kan kun anbefale Christians…
Jeg kan kun anbefale Christians køreskole. 5 stjerner herfra. 😉
Kæmpe anbefaling
Mega fed køreskole, super søde kørelærer
Jeg kørte med Rene og det har været en kæmpe fornøjelse, har lært så meget, kan klart anbefale denne køreskole til andre der overvejer kørekort👍🏼
Rasmus
Min kørelære, Rasmus, var rigtig tålmodig med mig, lærte det jeg skulle og behandlede mig godt.
Anbefaler! :-)
BESTOD første køreprøve(husk at være rolig og mega positiv)❤️
Rigtig god køreskole i forhold til hvad…
Rigtig god køreskole i forhold til hvad jeg har hørt om andre køreskoler i omegnen. God teoriundervisning alt kører. Jeg kan klart anbefale Cristians køreskole
Super oplevelse med både tilmelding
Super oplevelse med både tilmelding, teori og kørsel. En køreskole med dygtige og kompetente underviser klart anbefales værdig
God køreskole
Virkelig god køreskole, Havde Rene som kørelære og han var bare en fantastisk kørelære, kan klar anbefales.
Motorcykel Kørekort
Super fed køreskole at tage mc-kort hos.
Kenneth som er kørelære er en super fed person og god til at tegne og fortælle så man forstår teorien. Kan kun anbefale andre til at tage kørekort der🤩
Jeg tog mit kørekort her jeg vil kun…
Jeg tog mit kørekort her jeg vil kun andbefale dem jeg har gået på mange skoler eller omkring undervisning men den her kunne regn faktisk godt lære mig noget der sker ikke tit så det har været fantastisk at kunne være en del af det her hold vil kun sige til folk hvis i vil ha kørekort så tag Christianskøreskole de er fantastiske 🛻 i sær hvis man har problemer på skole og læringpunktet ☺️
Klar anbefaling
Jeg havde rene som kørelærer, virkelig dygtig og god til at lærer fra sig. Han forberedte mig perfekt til min køreprøve, som gjorde jeg bestod første forsøg.
Fantastisk køreskole!
Fantastisk køreskole!
Virkelig god oplevelse at tage kørekort hos Christian.
Kæmpe anbefaling!
Fed oplevelse
Det var en super fed oplevelse, de en super søde og dygtige. Erik var min kørelærer og han er virkelig behagelig og god til at forklare teorien. Tak for turen og hjælpen.
Hilsen Michael
Jeg havde en helt perfekt oplevelse hos…
Jeg havde en helt perfekt oplevelse hos Christians køreskole! Undervisningen var top professionel. Jeg tog trailerkort hos Erik, der var virkelig fantastisk og hjalp mig med at bevare roen og overvinde nervøsiteten gennem hele forløbet. Det var en oplevelse ud over det sædvanlige, og jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle. Tak for en fremragende oplevelse!
De fleste stjerner går helt klart til…
De fleste stjerner går helt klart til min kørelære Rasmus
som er en rigtig god kørelære.
Og til Christian: du er en for fed teorilære, elsker din humor
Mega god skole
Mega god skole og lærer på Christians køreskole
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! Jeg har taget trailerkørekort hos Erik, som bare har været en virkelig behagelig, grundig og dygtig underviser. Jeg har følt mig godt tilpas og Erik er vildt god til at rose og anerkende, så jeg blev smækfyldt med selvtillid. Og det gik da også super fint til prøven som jeg bestod, så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Christians køreskole og Erik, hvis du skal tage trailerkørekort!
Nem og effektiv køreskole.
God køreskole
God køreskole, med super søde kørerlærere
Fantastiske person desvære skulle jeg…
Fantastiske person desvære skulle jeg flytte så var nød til at rykke
Kæmpe tak!
Jeg vil gerne sige en stor tak til en fantastisk behagelig køreskole, Christian er ultra dygtig til at lære fra sig i bilen og generelt bare super rar at køre med for at sige det som det er. Kæmpe anbefaling herfra!
Rigtig god sommer VH Aleksander :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.