Christians Køreskole Bewertungen 294

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går, og jeg bestod alt i første hug. Teoritimerne med Christian var altid virkelig sjove og spændende og Kenneth er en virkelig fantastisk kørelærer, som lærte mig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik mit kørerkort her i går, og kan kun sige positive ting, mega sjove, gode og lærerige køretimer med Christian, og Erik er vildt god som teori lærer Et mega stærkt team🙏🏻 Tak for kortet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole! Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Rasmus. Undervisningen var struktureret og let at forstå, og selv mere udfordrende emner blev forklare... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Motorradfahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Super god køreskole

Super god køreskole! Jeg tog trailerkørekort med Erik og han var mega god! Super god til at lære fra sig og svare på spørgsmål, og udover det, bare mega hyggelig! 😊 Tak for kørekortet!

13. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Christians…

Jeg kan varmt anbefale Christians køreskole. Det var orden og styr på tingene, og lærerne var rigtige flinke og rare. Især min kørelærer Johnny, som var rigtig god til at snakke meget, lærer én tingene ordentligt og var rigtig sød til at hjælpe når det var svært og være den bedste support!

24. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christian’s køreskole kan klart…

Christian’s køreskole kan klart anbefales! Super dygtige kørerlærer og teorilærere. Rigtig dygtige til at få teorien til at være både spændende og lærerigt, hvilket også har gjort at jeg kom igennem begge prøver i første hug!
Kæmpe anbefaling!!

22. Juli 2025

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole til dig, der ønsker at tage motorcykelkørekort!
Skolen tilbyder både teoriundervisning og praktisk træning i høj kvalitet. Jeg har haft Kenneth som underviser og han er erfaren, engageret og passioneret omkring motorcykelkørsel.

Undervisningen foregår i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fokus på både sikkerhed og køreglæde. Kenneth
er god til at tilpasse undervisningen til den enkeltes niveau, uanset om man er nybegynder eller har erfaring med motorcykler. Med Kenneth som kørelærer føler man sig godt rustet til både teoriprøven, den praktiske prøve og til at køre sikkert i trafikken bagefter.

Desuden råder skolen over moderne og velholdte motorcykler samt faciliteter, der gør undervisningen både effektiv og lærerig. Motorcyklerne og udstyret er i top, og forløbet er godt tilrettelagt fra start til slut.

Hvis du leder efter en seriøs, imødekommende og kompetent køreskole til motorcykelkørekort, er Christians Køreskole et rigtig godt valg.

9. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle kørelærerne var super søde

Alle kørelærerne var super søde, og gjorde undervisningen spændende og sjov. Min kørelærer René har været rigtig dygtig, hvilket har gjort at jeg klarede det i første hug. Kan klart anbefale køreskolen.

9. Juli 2025

5 stjernet køreskole

Jeg kan varmt anbefale Christians køreskole efter en rigtig god oplevelse med både teori- og køretimer, som førte til at jeg bestod begge ting i første hug. Teoritimerne var grundige og lette at følge med i, og alt blev forklaret på en måde, der gjorde det nemt at forstå. De formåede samtidig at gøre teoritimerne interessante ved de lidt tungere emner.
Jeg havde Lasse som kørelærer, som virkelig var fantastisk. Han var rigtig god til at tilpasse undervisningen efter mit tempo. Derudover havde han tålmodigheden med sig når han kørte med mig. Han var altid motiverende og god til at tale mig op når jeg ikke helt selv troede på det. Køretimerne var altid spændende og seriøse, men også hyggelige og sjove.

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse hos Christians…

Virkelig god oplevelse hos Christians Køreskole i Køge. Jeg havde René som kørelærer, og han var super rar, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Det var altid hyggeligt at køre med ham, og han var nem at snakke med. Hele forløbet var godt planlagt, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Kan helt klart anbefales – især René.

4. Juli 2025

5 stjernet køreskole

Jeg havde Nick som kørelærer. 🙏

Nick var god til at guide, når det svært. Generelt set god til at lære fra sig, og fyldt til renden med god tålmodighed.

En god køreskole med gode kørelærere. 🌸

27. Juni 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Havde Johnny som kørelærer, kan kun anbefale ham. Super sød og god til sit arbejde. Meget nede på jorden, bestod begge prøver i første huk. Så det kan ikke blive meget bedre.

En god kørerskole

Jeg kan varmt anbefale Christians Kørerskole, hvor jeg har taget MC-kort.

De har naturligvis styr på alt det faglige. Og de har været gode til at passe kørertider ind i en hverdag, hvor alle har forskellige arbejdstider. Men lige så vigtigt er, at det er et rart sted at komme. Hyggelig stemning med tid til sjov ind imellem. At blive ny trafikant eller starte på MC kan være overvældende i starten. Men de guider og coacher på en meget sød og dygtig måde, som ikke er nedladende, som man hører om andre steder, men på en måde der giver selvtillid og fremmer ens læring. En rigtig god oplevelse.

Så jeg kan altså varmt anbefale Christian og hans team – særligt Kenneth, som stod for MC-holdet.

Perfekt

Super godt oplevelse, flinke kørelærere og professionelle, super godt, varmt anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse med Christians køreskole…

Min oplevelse med Christians køreskole har været helt vildt god. Min kørelærer Johnny har været rigtig dygtig, og der har været styr på tingene. Jeg vil helt klart anbefale Christians køreskole til andre!

12. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr