Cashify Gold Bewertungen 38

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zamówienie zrealizowane sprawnie i prawidłowo. Oferta jest przejrzysta i konkurencyjna względem innych miejsc oferujących metale szlachetne. Przez telefon dostałem też wszystkie informacje jakie były... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalne podejście, szybka obsługa i jasne zasady sprawiły, że cała transakcja przebiegła sprawnie, bez stresu i w miłej atmosferze. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka sprawdzonej i godne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo kompetentna ,pomocna i fachowa obsługa. Skorzystałem z proponowanych mi korzystnych opcji zakupu. Doradca wykazał się dużą pomocą ,poświęcając mi sporo czasu. Serdecznie polecam tę mennicę.

Unternehmensdetails

1. Goldhändler
  2. Uhrengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Cashify Gold to renomowany sklep internetowy specjalizujący się w sprzedaży inwestycyjnych metali szlachetnych, takich jak złoto inwestycyjne, srebro inwestycyjne, platyna i pallad. Nasza oferta skierowana jest zarówno do doświadczonych inwestorów, jak i osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z lokowaniem kapitału w fizyczne aktywa. Oferujemy szeroki wybór produktów - od popularnych złotych sztabek i srebrnych monet bulionowych, po wyroby kolekcjonerskie oraz zegarki premium, które stanowią połączenie prestiżu i doskonałej inwestycji. Zakupy w Cashify Gold są proste, bezpieczne i w pełni dopasowane do indywidualnych potrzeb. Łączymy pasję do metali szlachetnych z profesjonalizmem i troską o klienta, zapewniając kompleksowe wsparcie na każdym etapie inwestycji. Dzięki temu budujemy trwałe relacje oparte na zaufaniu i jesteśmy rekomendowani jako solidny partner na rynku złota, srebra i zegarków luksusowych.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Super obsługa w Gdańsku

Super obsługa w Gdańsku, szybki czas realizacji. Polecam :)

1. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dziękujemy za miłe słowa! 😊
Bardzo się cieszymy, że doceniłeś/aś naszą obsługę w Gdańsku oraz szybki czas realizacji. Twoja rekomendacja wiele dla nas znaczy!

Zapraszamy ponownie 🚀

Jestem rozczarowany.

Jestem rozczarowany.
Zostałem wprowadzony w błąd przez sprzedającego.
Chciałem kupić 100g sztabkę srebra jednej z trzech mennic, które są widoczne na zdjęciach z oferty:
Heraeus, Argor Heraeus lub Valcambi.
Gotów byłem zapłacić więcej, niż u konkurencji, która oferowała Nadir Metal Rafineri.
W rozmowie telefonicznej konsultant zapewnił mnie, że to nie będzie turecki produkt i... przysłano mi Nadir...
Oczywiście w opisie jest napisane, że produkty posiadają certyfikat LBMA.
Owszem, NADIR posiada certyfikat, ale nie o to w tym chodzi.
W ofercie są zdjęcia relatywnie droższych produktów, a sprzedaje się tańsze...

6. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Cashify Gold

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz szczegółowe opisanie sytuacji. Przede wszystkim chcielibyśmy przeprosić za zaistniałe nieporozumienie podczas rozmowy telefonicznej oraz za rozczarowanie związane z otrzymanym produktem.

Rozumiemy, że sugerował się Pan zdjęciami przedstawiającymi sztabki mennic Heraeus, Argor Heraeus oraz Valcambi i że zależało Panu właśnie na jednym z tych producentów. Przykro nam, że w efekcie otrzymał Pan produkt Nadir. Pańska uwaga jest dla nas bardzo cenna – weźmiemy ją pod uwagę i przeanalizujemy sposób prezentowania produktów na stronie, aby w przyszłości uniknąć podobnych niejasności.

Jeżeli zechce się Pan z nami skontaktować, chętnie przyjrzymy się tej sprawie indywidualnie. W ramach rekompensaty z przyjemnością zaproponujemy Panu rabat na kolejne zamówienie.

Jeszcze raz dziękujemy za opinię i za zwrócenie uwagi na ten problem. Tego typu sygnały pomagają nam ulepszać zarówno komunikację z klientami, jak i sposób prezentowania oferty.

Z poważaniem,
Cashify Gold

Sklep sprawdzony już kilkukrotnie

Sklep sprawdzony już kilkukrotnie. Super ceny i szybka wysyłka.

3. März 2026

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy za ponowne zakupy i miłą opinię!
Staramy się zawsze oferować dobre ceny i szybką wysyłkę. Zapraszamy ponownie!☺️

Profesjonaliści

Szybko, sprawnie - profesjonalnie.

3. März 2026

Dziękujemy za opinię!
Miło nam, że docenił/a Pan/i nasz profesjonalizm.

Sprawna i szybka dostawa

Sprawna i szybka dostawa. Dobra konkurencyjna cena.

2. März 2026

Dziękujemy za 5 gwiazdek ✨

Jest nam niezwykle miło, że zakupy w naszym sklepie były udane. Zapraszamy ponownie!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam kupna od tych Panów

Nie polecam kupna żadnych monet od tej firmy.Oszusci.W ciagu 7 min jak zamawiałem towar 5 razy cena monet poszła do góry.Tragedia.Przelew z ich platwormy kosztuje 47 zł.Przez swoj bank mam darmowy.Uwazaj na ich ceny i zamowienia.1 raz tam kupilem i juz nigdy wiecej.NIe polecam absolutnie

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że Pana doświadczenie było niezadowalające.

Ceny metali szlachetnych są bezpośrednio powiązane z rynkiem i aktualizują się automatycznie co 5 minut, dlatego przy dużej zmienności notowań mogą dynamicznie się zmieniać.

Chcielibyśmy również jasno podkreślić, że z naszej strony nie pobieramy żadnych kosztów przelewu ani dodatkowych opłat przy zakupie metali szlachetnych. Ewentualne opłaty mogą wynikać wyłącznie z warunków wybranej metody płatności lub banku.

Jeśli zechce Pan przekazać nam numer zamówienia, chętnie dokładnie wyjaśnimy sytuację.

Pozdrawiamy,
Cashify Gold

Szybko, sprawnie

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Produkt oky, kapsel nie do końca...

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy za 5 gwiazdek!

Cieszymy się, że szybkość i profesjonalna obsługa spełniły oczekiwania. Uwagę dotyczącą kapsla przekazujemy dalej - dziękujemy za feedback!

Bardzo konkretna firma

Bardzo konkretna firma. Wszystko tak jak w opisach i zawsze na czas. Polecam.

4. Februar 2026

Bardzo dziękujemy opinię 💛

Cieszy nas, że wszystko przebiegło zgodnie z opisem i terminowo, dokładnie na tym nam zależy. Transparentność i punktualność to dla nas podstawa każdej transakcji.

Solidna firma

Sumienni i rzetelnie się wywiązują

3. Februar 2026

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy za 5 gwiazdek!

Cieszy nas, że doceniają Państwo naszą rzetelność i sumienność, to dla nas bardzo ważne.

Dostawa szybka - polecam Cashify Gold

Dostawa szybka, bez zbędnego opoźnienia,aktualnie częstego w przypadku takich transakcji.

Dziękujemy za polecenie! 😊
Cieszymy się, że szybka i sprawna dostawa spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie!💛

Solidna firma

Solidność, terminowość, menniczy stan monet.

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Cieszymy się, że docenił(a) Pan/Pani solidność, terminowość i menniczy stan monet. Zapraszamy ponownie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem zadowolona z latwej nawigacji na…

Jestem zadowolona z latwej nawigacji na stronie, gdzie sklep jest dobrze zaopatrzony. Z dostawa rowniez nie bylo problemu.

16. Januar 2026

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy za opinię! 💚 Cieszymy się, że nawigacja na stronie oraz oferta sklepu spełniły Pani oczekiwania, a dostawa przebiegła bez problemów. Zapraszamy ponownie!

Bezproblemowo

Bezproblemowo, szybka wysyłka.

3. Januar 2026

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie!

Super obsługa

Super obsługa

2. Januar 2026

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy serdecznie za pozytywną ocenę! Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza 💛

Profesjonalni pod każdym względem

Profesjonalni pod każdym względem, wytłumaczą, i przeprowadzą przez każdą transakcję nawet kogoś, kto nie ma o tym pojęcia.

12. Dezember 2025

Antwort von Cashify Gold

Dziękujemy bardzo ✨ Dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci czuli się zaopiekowani 💛 Zapraszamy ponownie!

poszło sprawnie

9. Dezember 2025

Antwort von Cashify Gold

Bardzo cieszy nas to, że wszystko przebiegło pomyślnie! Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie 💛

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr