Fantastiske fine varer og veldig bra kundeservice. En stund etter jeg bestilte, så de ( uten at jeg ga beskjed) at pakken ikke hadde kommet frem ennå. De ordnet med et annet firma slik at jeg fikk va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varerne kom vildt hurtigt og var rigtig fint pakket ind - det var skrøbelige lampeskærme, så jeg havde været bekymret for transporten. Totalt ubegrundet. Pakken var ledsaget af en håndskrevet kort -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop modtaget min ordre fra søde Rikke. Flot og sikker indpakning og hurtig levering. Rikke havde desuden skrevet en flot og personlig hilsen til mig. Desuden er det virkelig smukke krus jeg hsr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Casa W – products with a story - er skabt med udgangspunkt i en stor passion for indretning og design samt inspiration fra særligt Asien og Marokko. Tanken bag Casa W er at skabe et magisk univers i spændingsfeltet mellem den enkle skandinaviske stil og “boheme” stilen. Næsten alle Casa Ws produkter er skabt med hænderne og designet med hjertet. Produkterne er fremstillet af lokale håndværkere med fokus på anvendelse af lokale materialer, bæredygtighed og ikke mindst respekten for lokale traditioner og produktionsformer. Casa Ws håndværkere har tilegnet sig denne ekspertise gennem generationer. Udover det smukke udtryk, er charmen ved håndlavede produkter, at de er unikke og ’products with a story’.
Skovfyrvej 9, 8250, Egå, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Fantastisk flot service ved først fejlsending og senere ombytning!

Antwort von Casa W
Fantastisk service fra denne butik 👏👏👏 Bestilte vare og næste dag kunne jeg hente på posten ❤️ Kan varmt anbefales 🫶🏻

Antwort von Casa W
Så fin en service da jeg skulle have byttet en pude -tak.

Antwort von Casa W
Flotteste varer i god kvalitet og super fin betjening!

Antwort von Casa W
Flotte varer som svarer til beskrivelse og bilde. Raske tilbakemeldinger ved spørsmål. Super fornøyd 😊

Antwort von Casa W
Super lækker smukke og bare rigtig god behandling

Antwort von Casa W
Bestilte en taske, der var skæv, og fortrød købet. Fik pengene tilbage og returfragten uden noget bøvl - virkelig god service!

Antwort von Casa W
Hos Casa W finder man et spændende og unikt udvalg at varer.
Dejligt at kunne finde en veninde gave, som ikke findes alle steder.

Antwort von Casa W
Rikke er venlig og yderst serviceminded. CasaW har mange fede produkter, hvor jeg især vil fremhæve de mange forskellige tæpper. CasaW hjælper gerne med råd og vejledning, så du får lige dét product der passer ind i dit hjem og hun bytter m et smil.

Antwort von Casa W
Supergod kundeservice ved forespørgsel på produkt, som var helt perfekt med hurtig levering 🫶🏼

Antwort von Casa W
Så god oplevelse 🤩 Kunne hente i showroom og spare fragt. Flere varer fundet frem da jeg kom så jeg selv kunne vælge. Meget tilfreds.

Antwort von Casa W
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.