Hej Josephine,
Tak for din opdaterede anmeldelse. Vi er glade for, at I er tilfredse med fliserne, men naturligvis kede af, at I ikke er tilfredse med vores service.
Vi går normalt ikke så detaljeret ind i en kundesag offentligt. Da anmeldelsen imidlertid er blevet ændret flere gange, både i formuleringerne og i antallet af stjerner, og da flere af oplysningerne efter vores opfattelse ikke stemmer overens med den dokumentation, vi har, finder vi det nødvendigt at svare grundigt og oprigtigt.
Fliserne blev købt og faktureret den 10. juli. Da vores lager var sommerlukket, gjorde vi en ekstra indsats for at imødekomme ønsket om hurtig udlevering. Vi åbnede et lukket lager kun for jer. Ordren blev derfor lagt forsvarligt og sikkert klar til afhentning den 16. juli og blev afhentet samme dag, hvilket vores dokumentation bekræfter.
Jeres henvendelse om returnering blev modtaget den 1. august. Det ændrer dog ikke på, at henvendelsen efter vores opgørelse blev modtaget efter returfristens udløb.
Det er heller ikke korrekt, at vi ikke har besvaret jeres henvendelse. Vi har skrevet, at returfristen var overskredet. Inden vi nåede at svare på den efterfølgende mail, blev jeres anmeldelse offentliggjort på Trustpilot.
Da der er tale om natursten, kan farve og struktur variere mellem forskellige leverancer og produktionspartier. Derfor kan vi ikke tage tidligere udleverede kasser retur efter returfristens udløb og senere sælge dem sammen med en anden levering, da vi ønsker at sikre et så ensartet resultat som muligt for vores kunder.
Bottega Cremo er desuden et produkt, som vi har eksklusive salgsrettigheder til i EU. Stenen kommer fra et specifikt område, som ejes af vores leverandør, og materialet leveres eksklusivt til os. Derfor er det ikke korrekt, at den identiske sten i samme design og format kan købes hos andre fliseforhandlere.
Vi lægger stor vægt på at drive vores virksomhed ordentligt, ærligt og redeligt samt på at behandle vores kunder fair og professionelt. Vi respekterer naturligvis, at I kan have en anden oplevelse af servicen, og vi har forståelse for, at I er skuffede over vores beslutning.
Samtidig er vi nødt til at følge de returregler, der gælder for alle vores kunder. Vi ønsker, at vores kunder får et korrekt og retvisende billede af forløbet, og derfor finder vi det vigtigt at korrigere de oplysninger, som efter vores opfattelse ikke stemmer overens med den dokumentation, vi har, så sagen bliver belyst så sagligt og retfærdigt som muligt.