Bestilte varer for tre uger siden. De er endnu ikke leveret. Har skrevet flere mails med forespørgsel om leveringsdato, men ingen svarer.
Virkelig lækker butik med stort udvalg af køkkensager. Et sted man let bliver fattigere ;-) Deres webshop kan også klart anbefales. Bestilte ting til en gave og bad om byttemærker. Ordren blev person... Mehr ansehen
Rettelse: Efter en kedelig oplevelse, hvor jeg ventede på min ordrer meget længe uden respons, var firmaet så søde at tilbyde at leverer produktet dagen efter. Dette var en utrolig sød og personlig... Mehr ansehen
Et mekka af køkkenudstyr i centrum af København.
Store Kongensgade 59G, 1264, København K, Dänemark
- 34101007
- Butik@carlskoekken.dk
- carlskoekken.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg har handlet en del køkkengrej
Jeg har handlet en del køkkengrej, både fysisk i butikken i København og via wep-shoppen. Grejet er af virkelig høj kvalitet, og synes jeg, til en pris, hvor alle kan være med. Jeg bor i Nordjylland og når jeg har bestilt via webshop, kommer varerne frem efter et par dage - så Carls Køkken får min varmeste anbefaling
Gode priser og hurtig levering👍
hurtig levering
Vare leveret til forkert pakkeshop OG…
Vare leveret til forkert pakkeshop OG så er det den forkerte vare og får en vare beregnet til en anden person samt ingen retur label.
God. personlig betjening og tilfredsstillende varer
De varer jeg har bestilt og modtaget lever fuldt ud op til forventningerne. Desuden oplevede jeg fin service ifm. besøg i den fysiske butik, hvor ekspedienten lovede at sende besked, når en udsolgt vare igen var på lager - og det gjorde hun.
God service og levering
Min bestilling kom hurtigt og nemt.
Fik min vare
Fik den vare, jeg havde bestilt. Men den kunne godt have været leveret tættere på.
Hurtig og sikker levering😃
Altid en fornøjelse at handle med Carls…
Altid en fornøjelse at handle med Carls Køkken.
Carl har virkelig mange lækre ting i…
Carl har virkelig mange lækre ting i sortimentet
Alt var næsten super godt.
Alt var næsten super godt og jeg elsker produktet, men ingen info om, at det var på vej eller sendt.
Hurtig og nem behandling af min ordre.
desværre ingen ordrebekræftelse
Super service