Jeg tog barber uddannelse hos Carlsens Barber Academy. En "lad os se hvad der sker" beslutning blev hurtigt til én af de bedste beslutninger jeg har taget. Faget tager en med storm. Man kan ud... Mehr ansehen
selvom det er barbers under oplæring, så føler man sig i trygge hænder hele vejen igennem! det eneste minus er at der ikke er gratis øl, men til gengæld koster det kun 100 kroner (eller ingenting når... Mehr ansehen
Rigtig fed koncept de kører og er positiv overrasket. Jeg spurgte om en burst fade, underviseren kom og viste eleven hvordan det skulle gøres og eleven gjorde det. Selve faden er fin men nakken er l... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Carlsens Barber Academy er en uddannelsesinstitution med speciale i herrefaget. Barberuddannelse: 9-måneders uddannelse inden for barberfaget, hvor du lærer alt for at kunne blive en dygtig barber. Dagkurser: Vi har herrekurser som du kan benytte til yderligere at styrke dine kompetencer som uddannet frisør eller barber, inden for herrefaget. Fades, teknikker og barberinger. Derudover har vi også ungdomskurser til nybegyndere. Carlsens Barber Academy blev grundlagt med et mål om at revolutionere barberfaget ved at tilbyde et raffineret alternativ til den traditionelle frisøruddannelse. Vores moderne tilgang gør branchen mere tilgængelig og overskuelig at træde ind i, for dem som ønsker at blive barbers.
Søndergade 7, 5000, Odense C, Dänemark
- 30208327
- kontakt@carlsensbarberacademy.com
- carlsensbarberacademy.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Traveling from the US I decided to give…
Traveling from the US I decided to give this Barber Academy a shot for my haircut needs. The barber in training Ronni is excellent. He was very meticulous and made the experience great by talking about my travels and giving me new places to see in Denmark. I am not certain what regular barbershops in Odense cost for a haircut, but there is not need to go anywhere but Carlson’s Barber Academy.
Tak for endnu en god behandling
Tak for endnu en god behandling, og venlig service🙂 dagens klipning er nok den bedste jeg har fået indtil videre, så tusind tak for det Miki🙏🙂og tak til vejlederen som gør et godt stykke arbejde 🙏🙂 Lækker gerne hoved til læring 🙏😎
Super hjælpsomt og hyggeligt men man…
Super hjælpsomt og hyggeligt men man skal ige vænne sig til atmosfæren når snakken går ;)
Super sted og dygtige elever
Min søn på 8 år blev klippet. Frisøren spurgte os begge hvordan vi ønskede klipningen. Han lyttede til vores ønsker og var smilende og tålmodig. Han snakkede med min søn undervejs og de grinede sammen. Vi var meget tilfredse med resultatet og især med prisen. Kommer helt sikkert igen.
I am new in odense and first hair cut…
I am new in odense and first hair cut here, i am pleased by their service there was some misunderstanding because of the communication gap but they fully compensate it and i am really happy by their overall service and I will surely go there again.
Sofie er en stjerne!
Havde en Mega fed oplevelse med Sofie i dag! Har aldrig været så glad for en klipning før. Helt igennem fantastisk!
Jeg har gået der fast to gange i…
Jeg har gået der fast to gange i måneden i 2 år. Jeg er blevet klippet af mange forskellige men har altid fået samme “svigermors fade.” Det er fedt med et sted der har styr på tingene og alle gør hinanden en tjeneste. Der er jo også altid en voksen til at sørger for at eleverne gør det korrekt, så jeg vil kunne anbefale stedet til alle og enhver. Jeg er fra Jylland og er ikke en robot.
God high fade klipning og god stemning
Fadekursus
Vi har haft besøg af Victor fra Carlsens til et helt fantastisk fadekursus! Han er virkelig dygtig og vi lærte en masse af ham. Om ikke andet fik forbedrede de teknikker vi allerede kunne.
Fed oplevelse og slet ikke det sidste kursus vi skal have igennem dem.
Great service, recommend!
Everything was great, got haircut I asked for, personal was friendly .
Har været der 5 gange
Har været der 5 gange, og har kun haft gode oplevelser.
Kvalitets klip og behandling til studievenlige priser
Min søn var super tilfreds med…
Min søn var super tilfreds med klipningen 😊
Good experience
Good experience, hairdresser understood what I wanted and made a nice haircut
Skulle vente 30 minutter efter min tid…
Skulle vente 30 minutter efter min tid startede. Fik heler ikke den bedste klipning...
Ellers har jeg haft gode oplevelser tidligere.

Antwort von Carlsens Barber Academy
Rigtig god behandling...
Aghiad
Aghiad min ven !!
Han gør det simpelthen hver gang.
Perfekt klipning, perfekt service. Kan kun anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.