Carfreak Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I chose carfreak.dk for a ceramic polish I was interested in - they had the best price, and because they were local I thought I would get the item faster. I was right - I received the item fas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun benyttet butikken få gange men det har været en helt speciel oplevelse et par af gangene. Første gang havde jeg kigget på en vare der var på tilbud men jeg ventede for længe og tilbuddet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super positiv oplevelse. Var på gennemrejse i Holstebro, så valgte at afhente varen. Jens kender ikke til helligdage og weekender, så der blev svaret prompte over mail. Varen var præcis som ønsket,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

eg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Carfreak – og især Jens 👏 Jeg bestilte søndag sidst på eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede næste morgen sto... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Kfz-Chemikalienhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største forhandler af kvalitets bilpleje produkter fra blandt andet P&S detailing, The rag Company, MJJC Form canons, IK sprayers, samt Swisstrax.

Kontaktinformationen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Førsteklasses kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

Førsteklasses kundeservice! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jens fra Carfreak.dk har udvist enestående og personlig service. Svartider og løbende statusopdateringer gjorde ventetiden på leveringen af mine Swisstrax "ribtrax" gulve lidt mere overskuelig. Toppes lige med personlig levering på en søndag, da fragtmanden laver en fejl. 😄

Fedt at have en dansk importør af Swisstrax og tilsyneladende mange andre fine kvalitetsprodukter. Rigtig god og velfungerende hjemmeside/webshop.
Jeg kommer helt klart til at handle hos Carfreak igen. 👍

11. Dezember 2023

Tusind tak Casper🙏 hilsen Jens

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er godt nok god service 👌👌👌👌👌👌

Bestilte Fredag til afhentning.

Varerne blev leveret da han alligevel skulle ud og køre 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

13. Oktober 2023

Antwort von Carfreak

Tusind tak Søren. Heldigt det lige passede med fredags snoller jo ;)

Håber jeg får lov at hjælpe dig igen en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og ærlig vejledning

Super god og ærlig vejledning! Hurtig levering og billigeste priser på markedet, så kan man ikke kræve mere.

4. Oktober 2023

Tusind tak mr.T 🤩
Ser frem til næste gang🙏

A large assortment

A large assortment. Good support. They helped in a problematic situation. 100% satisfied.

14. September 2023

Antwort von Carfreak

I am so happy that we figured it all out with the nilfisk core model. Thank you for your understanding buddy.. thank you !

Konkurrencedygtige priser

Overskuelig webside, fornuftige priser, havde det hele på lager. Eneste minus var der kun er fragtfrit levering til pakkeshop.

9. September 2023

Hej Martin :)
Jeg håber du bliver glad for dine produkter og tak for din anmeldelse og din flotte ordre hos mig.

Jeg hører hvad du siger med gratis hjemmelevering og vil tage det med i overvejelserne omkring levering :)

Vh jens - Carfreak.dk

Gode produkter.

Gode produkter.
God hjemmeside.

20. August 2023

Antwort von Carfreak

Tusind tak Steen :) Er rigtig glad for at du kan li min nye hjemmeside. Håber jeg snart ser dig igen . Hilsen Jens

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering - kan anbefales.

24. Juli 2023

Antwort von Carfreak

Tusind tak JJ. Håber ikke det er sidste gang jeg får lov at levere til dig! Der er kommet mange nye sager online den sidste uges tid og der er stort nyt på vej osse snart🤩👍
Vh Jens

Top service!

Hvis man har brug for hjælp er Jens der med det samme! Det er en stor tryghed og gør at man kommer tilbage igen og igen. Jeg manglede et produkt der ikke var i shoppen og vupti en uge senere skrev han, at jeg nu kunne bestille det. Top service!

30. Juli 2023

Antwort von Carfreak

Tusind tak Mads 🤩 jeg er mega glad for at du spurgte om det var noget jeg havde. For selvfølgelig skulle jeg da have dem osse. Så tusind tak og glæder mig til næste gang :)

Skide god service

Skide god service! Og fede produkter til bilvask😁😁

31. Juli 2023

Antwort von Carfreak

Tusind tak Kathrine 🤩 håber jeg må levere til dig igen meget snart. Har jo så mange ting du skal prøve👍😅🤝

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Alt gik som forventet.

10. Juli 2023

Antwort von Carfreak

Tusind tak for flotte 5 stjerner Martin . Håber du bliver glad for det ! :)
Vh Jens

Hurtig afsendelse

Gode priser og rigtig godt udvalg, af de ting som meget få til ingen har herhjemme. En yderst tilfreds kunde fra Køge 👍🏼

16. Juli 2023

Antwort von Carfreak

Tusind tak Stig :) Håber jeg kan være så heldig at vise dig endnu flere fede ting fra både P&S , men også mjjc, stjarnagloss, TheRagCompany mm. Hilsen Jens

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr