Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gennem Caremaker kan man oprette nogle indsamlinger, udenom alle de etableret fonde og foreninger. Dette er ens personlige bidrag, som går til velgørende formål af et godt hjerte. Og alt imens får man... Mehr ansehen

1. Web-Kollaborationsplattform

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

CAREMAKER makes it super simple to fundraise online for the things that matter to you most. From helping friends in need, creating innovation workshops in developing countries, supporting NGO's, developing a new app, surprising a colleague and anything in between. It's easy to invite family & friends to donate to your important life events, projects &; causes. Since 2012 millions have been raised for thousands for fundraisers.

1,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har i mange år lavet en indsamling…

jeg har i mange år lavet en indsamling til børn på Sri Lanka efter min medvirken i Sporløs ville jeg gerne gøre en forskel for andre. Der er indsamlet penge og vi kan ikke komme ind og hæve dem og sende dem afsted til et land som har meget hårdt brug for alt hjælp lige nu :'(
Hvad gør man? er der andre der har fået fat på dem her så man kan få en dialog og pengene ud? jeg er på 22624489 og håber det løser sig. har prøvet flere gange!

12. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv, at man ikke kan komme i kontakt med caremaker når de af uvisse grunde tilbageholder de penge man har indsamlet.

Jeg har en afsluttet indsamling som jeg ikke har fået overført pengene fra endnu. Det er dog kun en lille uge siden at pengene skulle være overført, men fordi der ikke svares på mine henvendelser, både telefonisk og i chatten, ja så skriver jeg her. Jeg synes det er stærkt kritisabelt at tilbageholde andres penge, som mange mennesker har doneret til en sag de gerne vil støtte. Det er tyveri, og jeg glæder mig som andre også til at mine henvendelser besvares. Gerne snarest, evt. på mail da i har den. Jeg er egentlig ærgerlig over at skulle lave denne anmeldelse for grundlæggende synes jeg det har fungeret nogenlunde bortset fra at siden gik ned hele dec. 19 hvor mange kunne tænkes at ville donere, og at man ikke selv kan sende besked til donorer og sådan. Men alt i alt har det virket, så det er trist hvis man ikke får sine penge og hvis ikke engang nogen hos caremaker har anstændighed nok til at svare.

2. November 2020

Er caremaker et scam

Er caremaker et scam? Umulig at få penge ud. Har forsøgt over langtid uden held. Umulig at komme i kontakt med. Er dette måske måden?. De skal være så velkommen til at skrive eller ringe til mig på 40526403 og så skal jeg gerne æde mine egne ord ;)

10. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

12,5 i gebyr og 75 kroner i…

12,5 i gebyr og 75 kroner i overførselsgebyr. Yderligere har de pæne likvider i deres varetægt i længere perioder, heurnde de 14 dage de beholder pengene efter indsamlingen er sluttet.
Informationen om de store gebyrer opdager man ikke lige af sig selv. Der står alt om at "Pengene udbetales osv", men uden at det bliver nævnt, at det reelt er "Pengene (minus grove gebyrer, der ) bliver udbetalt når indsamlingen er slut".
Vi samlede ind til en rejse til min mor i 75 års fødselsdagsgave. Hun står nu, og har ikke råd til at betale for rejsen, fordi der mangler 12,5%.
Jeg har dd skrevet og klaget til Caremaker, men forventer ikke et positivt svar.
Det er en tarvelig og billig platform - hvilket egentligt er okay hvos den kun tager sig betaling af de renter de opnår ved deponering af penge, men eftersom de skriver,m at de bruger overskudet på udvikling af platformen, så er dte ikke okay.
Så snart jeg har modtaget svar, med et forventeligt afslag på udbetaling af det beløb som deres markedsføring giver udtryk for, så indgiver jeg en klage, og om nødvendigt vil min ven der er advokat, gerne føre en sag gratis for mig. Når sagen er afsluttet, så håber jeg, at andre klagere vil benytte lejligheden til at følge trop, så de ublu markedsføringstrix kan blive stoppet.
Så hvis du også er blevet fuppet af caremaker, må du gerne sende mig en besked, så vi sammen kan føre en sag mod dem. Som sagt har jeg en advokat der gerne vil føre den gratis.

4. Juni 2019

Kære Michael

Vi er kede af at du måtte have misforstået vores Handelsbetingelser, som vi ellers selv synes er ret udførlige. Men vi tager selvfølgelig din klage til efterretning og vil sikre i fremtiden, at dette er langt mere udførligt beskrevet.
Grunden til vi holder pengene i 14 dage er jo, at jf. den danske købelov, så har man 14 dages fortrydelsesret - dette gælder også folk der donerer. Så derfor skal vi sikre, at denne tid er gået (der kan jo være nogen der har doneret samme dag du stopper indsamlingen), således at når vi udbetaler pengene, så gør vi det korrekt og uden chance for at en kommer og beder om sin donation retur.
Jeg håber det besvarer dit spørgsmål.

Med CARElig hilsen
BO
Caremaker

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At tage 12,5% i salær for at lave…

At tage 12,5% i salær for at lave ingenting er efter min mening sq lige i overkanten, at ikke svare på henvendelser både fra tlf. mail eller fra deres online chat funktion.er under all kritik, vi manglede efter at indsamlingen var slut ca. 1.000,- kr hvilket jeg flere gange prøvet at få en forklaring på hvorfor, dog helt uden held..hold jer væk og find en anden løsning

19. November 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der skal strammes op!

Når man besidder andres penge (og tager penge for det), skal man overholde de foreskrifter man selv skriver. Ved indsamlings-stop fik vi besked om, at der ville gå 10 arbejdsdage inden udbetalingen ville ske - der gik 15. På hjemmesiden står der 14 dage - der gik i alt 20 dage! Det er møg ubehageligt, og man når at tænke det værste - især når der ikke bliver svaret på tlf og mail henvendelser.
Det positive er, at det kan lade sig gøre at lave sådan en indsamling, hvor papirarbejdet fylder forholdsvis lidt for indsamlingsstifteren.

Men jeg synes I bør stramme op i forhold til kontakten med Jeres kunder - og give besked hvis der er forsinkelser. Det er trods alt andres penge I sidder med!

7. September 2017

Uacceptabelt beløb for tjeneste

Synes det er lige groft at de for tjenesten tager så meget som de gør og derfor vil jeg ikke vende tilbage til den. Fik 500 kr doneret til et projekt og 381,25 kr udbetalt. Det ville være rart hvis de i med tjenesten ville annoncere tydeligere hvor store procenter de selv tager, særligt når pengene skulle gå til velgørenhed.

29. Dezember 2016

tænker andre

Jeg støtter andre steder og igennem denne her er positiv respons og mulighed er mange.. Jeg er finde noget.. Bede mig om hjælp.. Det kan laves for dets person også vær hjælpsom.. F.esk ferie.. En bruge ferie og kom aldrig ud rejse og gik denne her også gør jeg igen i er positiv arbejde...

3. April 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtige svar på spørgsmål, men dyrt og ugennemskueligt

Jeg er lidt splittet. På den ene side fik jeg meget hjælp fra caremakers - og det var lækkert at have indsamlingen samlet ét overskueligt sted. Desværre betaler man 5 pct ekstra ved indbetaling, som caremakers siger går til kortudbyderen, men som man ikke betaler på alle hjemmesider, og som igen bare gør caremakers til en dyr side. Dernæst tager de 8,75 pct af den indsamlede sum. De skal naturligvis tjene deres penge et sted, men det virker ugennemsigtigt. Desuden skal man sætte en slutdato ved oprettelse, men alligevel aktivt gå ind og trykke 'afslut indsamling' - og derfra går der 14 dage til man får sit beløb minus 8,75 pct minus 75 kr udbetalt. Det er noget med fortrydelsesret. Man ender med at have betalt mange penge indsamlet til et godt formål til, at caremakers er hurtige til at svare og hjælpe - men meget af det man har brug for hjælp til, er at forstå hvorfor der hæves 5 pct ekstra fra sit kort, hvorfor kampagnen ikke er afsluttet, hvorfor man får færre penge udbetalt etc... Næste gang kører jeg indsamlingen på mobilepaye. Selvom det var lækkert at have en side alle kunne gå ind på og følge med, var det en meget dyr pris at betale.

4. Januar 2016

Æv æv og æv

Havde oprettet en indsamling til julegaver til anbragte børn. Desværre er de indsamlede penge stadigvæk i caremakers varetægt, på trods af løfte om at de ville være at finde på min konto i dag. Jeg kan i dag ikke engang komme i kontakt med caremaker, så jeg kan finde ud af hvorfor eller hvordan de vil løse problemet.
Derudover var jeg ikke selv opmærksom på at jeg selv skulle stoppe indsamlingen, da jeg i forvejen havde opgivet en slutdato. Det ville have været rigtig rart at det blev gjort mere tydeligt, evt. med en påmindelsesmail eller bare super tydeligt når man opretter indsamlingen.

22. Dezember 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alting virker - fin kommunikation.

Det var meget nemt at oprette en indsamling. Alting virker og er meget troværdigt. Fin kommunikation og hurtig, personlig respons på henvendelser.

Kan absolut anbefales.

30. September 2015

Fantastiskt!

Det er så dejligt, at jeg og andre, her igennem kan glæde nogle som virkelig fortjener det! TAK
Bedste hilsner
Anitta Toker

23. März 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelhen fantastisk indsamlings-platform med servicen helt i TOP.

Caremaker gør en indsamling super nemt og der ydes en god service.
Som stifter af indsamling er man helt tryg fra start til slut.
Caremaker er bestemt deres administrationgebyr værd.
Klart anbefalelsesværdig hjemmeside at benytte og vil helt sikkert benytte Caremaker igen.

20. Februar 2015

Antwort von CAREMAKER

Tusind tak for dine fine ord, Juliette! Super dejligt at høre, at du havde en god oplevelse :) Vi vil gøre vores allerbedste for at leve op til din anbefaling!

Gør en forskel <3

Et helt igennem fantastisk koncept og organisation. Absolut troværdig og reel.
Jeg fandt dem ekstremt hjælpsomme, hvis der var det mindste.. Selv i weekenden.
I min indsamling fik jeg med deres hjælp samlet 32.000 kr ind til en kræft syg dreng, hvilket gjorde at familien fik en øget kvalitetstid med deres søn i den sidste svære tid.
Så tak for jer og jeres fantastiske arbejde.
I gør en forskel <3

25. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og dejligt at man kan hjælpe andre :-)

Jeg lavede en indsamling "indsamling til jul på EMFERD". Jeg nåede mit beløb, fik endda 505,- ekstra. Er så lykkelig for det.
Tak for en rigtig god side og gode medarbejdere, som har hjulpet mig hele vejen igennem med at besvare alle mine spørgsmål! Det er et fantastisk sted at lave sin indsamling :-)
Jeg håber mange flere vil benytte sig af det, held og lykke med alt og igen TAK! :-)

4. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super idé og super service!

Dette er genialt... Det er nemt at oprette en indsamlig, nemt at donere og sikke en service...! søde mennesker, der står bag. En meget troværdig side. Så opret endelig en indsamling. Jeg synes det er en smart måde at handle sig ud af et økonomisk behov på (ser det slet ikke som tiggeri!). Ingen skal føle sig pressede til at bidrage, men alle kan hjælpe med det de nu har, hvis de har lyst... Mange bække små... Og mange VIL jo gerne hjælpe, og på denne måde kan vi nemmere række ud efter hjælp... Tak!

18. November 2014

Gør en forskel

Meget enkelt at oprette en indsamling på en god og troværdig måde. Let at give bidrag og mulighed for at give bidrag via 'giv din tid'. Det er let at komme i kontakt med folkene bag caremaker. Synes også Caremaker er gode til at booste de forskellige indsamlinger.

23. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt og nem måde at gøre en forskel på.

En troværdig side, der gør det nemt at hjælpe og støtte, hvor der er behov.

Synes det er fantastisk at man kan følge med under hele indsamlingen :)

I gør en forskel!!

21. Oktober 2014

Hej Ditte,

Sikke dejlige ord! Tak for det :) Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med platformen og vi vil gøre vores bedste for, at den bliver mindst lige så god næste gang du kigger forbi :)

Hav en skøn dag!

CARElig hilsen

Søren
CAREMAKER

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr