Fantastisk service og altid smilende personale. Hun hjælper altid med at finde behandlinger til min kæreste og hun er SÅ tilfreds hver gang. Jeg er selv begyndt at få massage hernede og ansigtsbehan... Mehr ansehen
Super betænksom Gode produkter høj kvalitet Mens man venter på at blive smukkere Bliver man masseret i nakken og får lymfedragnage på brystet utrolige komfortable greb i massagen konge Priserne... Mehr ansehen
Jeg har gået hos Claire i mange år og fulgt med hende inden hun åbnede sin egen praksis. Jeg er altid yderst tilfreds med hendes behandlinger. Jeg får fast brazilian hos hende, men har ogs... Mehr ansehen
Har fået farvet vipper af Claire, som inkluderede verdens bedste hovedbundsmassage. Claire er dygtig og man føler sig i gode hænder. Man er ikke i tvivl om, at Claire har mange års erfaring. Klinikken... Mehr ansehen
Den 1. oktober 2022 åbnede Care by Claire Beauty Treatment på Ordrupvej 70B i Charlottenlund. Klinikken er etableret af kosmetiker Claire Ngesela Ernstved Rasmussen, som har en fortid hos bl.a. House of Melchiorsen og Skodsborg Kurhotel. Care by Claire tilbyder naturlige behandlinger med produkter baseret på naturens urter.
Dänemark
Carebyclaire er et dejligt sted med rolige omgivelser.
Behandleren Claire har mange års erfaring og er et naturligt sød og venligt menneske - kan varmt anbefale stedet
Har været til 90 min behandling hos Claire. Det var en meget dejligt oplevelse. Claire er super opmærksom og behageligt behandler. Omgivelser er super rare og afslappede. Alt det i kombination med hinanden gør at man få absolut det bedste ud af behandling.
Først og fremmest, en venlig og imødekommende behandler.
Jeg har været til behandling hos Claire og hun udførte behandlingen tilfredstillende, og kan varmt anbefale andre til at besøge klinikken.
Claire er en fantastisk dygtig og meget professionel kosmetiker. Stemningen i klinikken er rolig og hyggelig. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger - min hud har fået den fineste glød efter jeg er begyndt at få behandlinger hos hende.
Rigtig god stemning og service. Utrolig god behandling til rimelige priser.
Enhver bør unde sig selv en behandling hos Care by Claire. Selv om Care by Claire er en nystartet klinik, er Claire en veluddannet, grundig og dygtig behandler, der yder behandlinger i behagelige og rolige omgivelser og med udelukkende naturligt fremstillede produkter. En virkelig dejlig oplevelse - en selvforkælelse, som vi måske normalt er så gode til at bruge tid og penge på. Men pengene og tiden er givet godt ud hos Claire.