carebiuro.de Bewertungen 4

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem niezwykle rozczarowany usługami carebiuo…

Jestem niezwykle rozczarowany usługami firmy Carebiuro. Zdecydowałem skorzystać się z ich usług ponieważ obiecali pomoc w otwarciu firmy w niemczech oraz profesjonalną obsługę księgową. Niestety moje doświadczenia z Carebiuro od samego własciciela po Panie z jakimi rozmawiałem były bardzo nie udane, właściwie byli mili wyłącznie do podpisania umowy, następnie kontakt zmienił się o 180 stopni. Sam proces otwarcia działności przez firmę carebiuro był niezwykle chaotyczny, kazali wylełniać dziesiątki formularzy które w konsekwencji okazały się niepotrzebne. Po drugie obsługa księgowa była całkowitą porażką, zrobili niezwykle dużo błedów dla prostej działności gdzie ilość faktur nie przekraczała 10, następnie odkręcaliśmy to z inną księgową przez parę miesięcy. Skutkowało to bardzo dużymi problemami z organami podatkowymi. Opłaty za usługi są niezwykle wygórowane, za jakość jaką oferuje carebiuro powinni być o przynajmnej 10 razy tansi. Napisałem im list wraz z moim prawnikie, po właściciel firmy Pan Robert powiedział mi, że jak jeszcze jedną tego typu wiadomość dostanę, załatwi mnie ze swoim prawnikiem i zwyzywał od uszustów. Skierowałem sprawę na drogę sądową, a wszystkim osobom które trafią tutaj a nie na profil Google z tymi fałszywymi i nieprawdziwymi opiniami, gdzie ludzie zostawiają 5 gwiazdek jak sami piszą za "Super widoki" mocno przestrzegam. Osobiście trafiłem do 8 innych pokrzywdzonych osób, jeżeli znajdziemy jeszcze dwie które zechcą zeznawać, będziemy mogli złożyć postępowanie grupowe.

6. Juni 2023

Mocno odradzam Carebiuro...

Mocno odradzam tą firmę. Zajmowała się dla nas otwarciem działalności gospodarczej. Mimo zaliczki nie zrobili dosłownie nic. Zapewniali nas telefoniczne, że jak przyjedziemy do niemiec będzie wszystko gotowe. Nie ma firmy, nie ma kasy. Opinie w google maps mają kupione. Zobaczcie na profile, które je dodały. Zastanawiam się jak taki przekręt jeszcze istnieje. Bazują na tym że sprawy w polsce nie można zgłosić na policji a w Niemczech cieżko się doghadać. Jezeli nie chcecie stracić kasy i zostać bez niczego nie korzystajcie z usługi firmy Carebiuro.

23. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mieli mi załatwić numer DE obiecywali…

Mieli mi załatwić numer DE obiecywali że to trwa do 3 miesięcy,po 6 założyli ta gewerbę a numer urząd Niemiecki miał dosłać niby z automatu . Przez kolejne 3 miesiące tylko słyszałem że jeszcze nie jeszcze nie dostali odpowiedzi i sam mogę sobie tam zadzwonić i spytać kiedy będzie aż w końcu jakaś pani powiedziała że ja nie chciałem numeru DE i dlatego jeszcze go nie mam !! .Powiedziałem że nie wiedziałem że mam nagrywać rozmowy z nimi i chce potwierdzenie na emaila o złożonym wniosku. Dostałem po miesiącu odpowiedź odmowną z urzędu ,pani z carebiuro najpierw powiedziała że numeru nie będzie i sam mam się dowiedzieć dlaczego później zaproponowała mi że mnie zarejestruje inaczej ,nie chce mieć z nimi nic wspólnego oszukali mnie a teraz nie mogę złożyć wymówienia ,każde które wyśle niby nie dochodzi do nich !!!

4. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr