Cards In The Gym Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Demy is een zeer betrouwbaren pokemon streamer, hij zorg niet alleen voor een gezellige stream maar geeft je ook nog is goede deals en verzending is ook altijd super geregeld!! Zelden nooit zo goed i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week 1e bestelling gedaan! Via tiktok ben ik bij hun terecht gekomen! Zijn 2 leuke vrolijke mensen. Altijd gezellige lives. Zijn respectvol en spontaan! Je mag je bestellingen net zo lang laten... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft
  2. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij hebben één van de meest diverse assortimenten van Nederland! Ook zijn wij elke dag Live te vinden op Tiktok waar wij live openingen doen van de bestellingen die worden gedaan via Tiktok.

Hervorragend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gezellige streamer

Gezellige streamer - nette prijzen voor producten, leuke extra 'games' zoals radje, pullbox. Altijd lachen met deze man, nooit een saaie stream. En niet onbelangrijk, gezellig mensen in de chat! Leuke give-aways op z'n tijd!

1. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Demy is een zeer betrouwbaren pokemon…

Demy is een zeer betrouwbaren pokemon streamer, hij zorg niet alleen voor een gezellige stream maar geeft je ook nog is goede deals en verzending is ook altijd super geregeld!! Zelden nooit zo goed ingepakt zien.
Zeker een aanraden!!

2. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige ervaring gehad met…Topservice van Cards In The Gym!

Wat een geweldige ervaring gehad met Cards In The Gym! Vanaf het eerste contact merk je direct dat je te maken hebt met mensen die écht verstand hebben van Pokémon TCG! De kennis van producten, sets en marktontwikkelingen is indrukwekkend en alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Daarnaast is de service absoluut van topniveau. De communicatie verloopt professioneel, vriendelijk en transparant. Bestellingen worden super netjes verpakt, snel verzonden en er wordt duidelijk veel aandacht besteed aan klanttevredenheid.

Wat ik vooral waardeer is de betrouwbaarheid en passie waarmee het bedrijf gerund wordt. Kunnen veel een voorbeeld aan nemen. Je merkt dat ze niet alleen producten verkopen, maar ook echt meedenken met verzamelaars. Dat geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat ik graag terugkom voor een volgende bestelling.

6. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grootst neppert ever

Grootst neppert ever. Scam neppe kaarten. Alsof doen dat ie eerlijk is. Echt 250 euro aan kaarten krijg je neppe kaarten binnen.
Alsof doen dat ik hem al jaren lastig valt terwijl ik donderdag voor het eerst had besteld en dikke verzendkosten moest betalen ondankst ik voor 250 euro aan kaarten had besteld. Daarnaast iedereen dreigen die slechte referenties stuurt omdat hij zwaar nep is. Alle 5 stars zijn zijn eigen accounts. Terwijl hij 1 van de grootste neppert is. Ga maar lekker aangifte doen. Ik heb al het bewijs hier en dan wordt jij opgepakt en ik heb al aangifte gedaan voor jou oplichterij.

23. März 2025

Mysterybox

Ging wat mis met de bestelling maar gebeld en kreeg ter compensatie 50 euro extra in me box🙌 voor de rest meer dan tevreden met de inhoud. Alles was heel netjes ingepakt en geen schade.

29. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr