Excellent quality of paper and print! The cards are dense yet flexible; ink or stamps don't smudge, and the image is always crisp. Highly recommend.
Das sagen Bewerter
Дуже подобаються листівки Золота птаха. Чудова якість, щільність, фарби, цікаві сюжети і постійне додавання цікавих новинок. Особливо захоплива рубрика репродукцій картин. Ще хочу відзначити, що тепе... Mehr ansehen
Перше моє замовлення в цьому магазині. Дуже задоволена, швидко зв'язалися, скинули реквізити (замовлення зробила в неділю і зі мною зв'язалися по телеграму, скинули реквізити на оплату). Замовлення шв... Mehr ansehen
Хотіла подякувати працівникам магазину, дуже розуміючі та приємні. Були проблеми з доставкою, але все швиденько виправили та допомогли мені. Листівочки як завжди на найвищому рівні! В умовах доставки... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Видавничій дім Золота Птаха. Наші клієнти - посткросери, філокартисти, колекціонери та всі люди, які захоплюються творчістю та творчою продукцією. Ми спеціалізуємося на виданні та продажу поліграфічної продукції, товарів для творчості та декору. Наш напрямок — створення, друк та продаж поштових листівок, творчих боксів для дітей та дорослих, яскравих творчих матеріалів (стікери, планнери, список справ) та якісних постерів та картин на полотні для декору та затишку вашого будинку. Zolota Ptakha store postcards.
Kontaktinformationen
-, 03066, Kyiv, Ukraine
- postcards@cards-zolota-ptakha.com.ua
- cards-zolota-ptakha.com.ua
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Листівки найвищої якості
Листівки найвищої якості! Великий вибір і швидка обробка замовлення. Приємні бонуси за відгуки.
чудові листівки
чудові листівки! гарна якість основи та друку на ній. обов'язково буду замовляти ще!;)
Якісні і дуже гарні листівки
Якісні і дуже гарні листівки, особливо лінійка, створена українськими художниками
Ви просто неймовірні!
Ви просто неймовірні!
Ця якість, ця величеееезний вибір сюжетів, просто у саме серденько!!!
Дуже щиро дякую!!!!!
Напевне найкращий магазин листівок в…
Напевне найкращий магазин листівок в Україні. Дякую команді за приємну комунікацію, швидке оброблення і доставку замочування, надійне пакування, а також дуже приємно отримати подарункову листівку :) Сподіваюсь, що з часом асортимент Золотої птахи тільки збільшуватиметься і я знаходитиму листівки на увесь мій віш (а це ще дракони, Гра престолів та 18+ 🙂↕️)
Incredible postcards
Incredible postcards! High-quality cardboard, images! And a gift! Thank you
Люблю ваш магазин за великий відбір…
Люблю ваш магазин за великий вибір листівок та їх якість! 💞
Рекомендую
Не вперше замовляю листівки на сайті Золотої птахи, і впевнена, що не останній. Якість та швидкість друку на висоті. А також завжди присилають у подарунок листівки. Дуже дякую ✨
Широкий вибір
Широкий вибір, але довго чекати на відправлення - майже тиждень. Я замовила лише тому, що 1) не помітила цього, 2) не було альтернативи. Мені приміром треба було далі за кордон відправляти на дитяче свято в міжнародну школу, і я ледь встигла. Якби не Нова Пошта з блискавичною швидкістю, то мені лишилися б 35 листівок собі))
Thank you for the incredibly beautiful…
Thank you for the incredibly beautiful postcards!
Дякую за неймовірні листівки!!!
Found a defect in the cards
Found a defect in the cards and replaced them immediately. Good store
Good quality and fast delivery.
Чарівні листівки:)
Надзвичайно гарні листівки! Дуже швидко надрукували та відправили. Якість друку чудова! Безмежно дякую за красу:)

Antwort von Золота Птаха
First time ordering, super happy!
First time ordering, I will order again for sure! Great quality, super fast shipment! Thank youuuu
Amazing!
It's my second time buying here and I liked that experience! The selection of postcards is beautiful and unique, with stunning designs and high-quality materials. The ordering process was smooth, and my order arrived quickly and in perfect. Thank you, Zolota Ptakha!
Хороша якість та приємна комунікація
Листівки прямують точно до колекції.Чудова якість друку та пакування. Все прийшло надійно запаковане та без жодних пошкодженнь
Листівка на будь-який смак
Другий раз роблю замовлення в цьому магазині і дуже задоволена друком, мені подобається, як компанія вміє добре працювати з кольором, яскраві насичені кольори самі такими і виходять з-під станка. До того ж великий вибір листівок: фото, репринти картин, зображення ілюстраторів - дозволять вам знайти листівки собі до душі
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.