Virkelig god underviser og godt med træning på dukker for at få afprøvet og blive instrueret i hvordan det skal gøres. Godt at blive bekræftet i at det er bedre at gøre noget end ingenting i en kritis... Mehr ansehen
Et super kursus, der var et godt mix af teori, film og praksis, gode øvelser til at prøve de nye færdigheder af og også rigtig fint at vores udførelse af tryk og hastighed på dukken kunne måles, så vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Manglende information. Bestiller førstehjælpskasser hos jer, og efter knap 2 uger tager jeg kontakt til jer omkring ordren og hvad status er? Får at vide de snart er på lager og derefter vil blive... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Cardiocare Scandinavia ApS brænder vi for sikkerhed og tryghed – både for private og virksomheder. Vi tilbyder hjertestartere, førstehjælpsudstyr og kurser samt brandsikring og ildslukkere, altid med fokus på kvalitet og pålidelighed. Siden 2009 har vi hjulpet vores kunder med at forebygge ulykker og redde liv, og vi er stolte af at kunne tilbyde personlig rådgivning og produkter, man virkelig kan stole på. Sammen redder vi liv.
Fabrikvej 11 B, 8260, Viby J, Dänemark
- +45 86 28 49 00
- info@cardiocare.dk
- cardiocare.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Kursus i førstehjælp og brug af hjertestarter
Simon var her på klinikken og underviste i førstehjælp og brug af hjertestarter.
Simon var fantastisk, og gjorde kurset både let, spændende og underholdende.
Vi giver Simon og Cardiocare vores bedste anbefaleringer!
Kundeservice
Vi følte os godt vejledt og i trygge hænder fra start til slut, da vores firma skulle anskaffe to nye hjertestartere.
Fantastisk team af mennesker…
Fantastisk team af mennesker omkring Cardiocare 👍🏻
Rigtig dygtig instruktør
Jeg var lidt nervøs for at afholde førstehjælpskurset, da det var lang tid siden sidst, og jeg var bekymret for interessen. Men Simon var fantastisk! Jeg har kun modtaget positiv feedback, selv fra de mest kritiske medarbejdere. Simon gjorde det både underholdende og spændende, og hans virkelighedshistorier gav virkelig meget værdi. Vi vil helt sikkert booke ham igen til vores næste kursus. Stor ros til Simon!
God og hurtig kommunikation
God og hurtig kommunikation, omkring det ønskede produkt. Stor ros herfra
Varen er ikke nået frem endnu
Varen er ikke nået frem endnu. Der er gået mere en 3 uger og intet er sket
Hurtig leveret
Fået en rigtig god behandling i…
Fået en rigtig god behandling i forbindelse med fremsendelse af udstyr til vores hjertestarter der står ved Røde Kors butikken i Haslev.
Henrik var en rigtig god formidler
Henrik var en rigtig god formidler - og særdeles kompetent fagligt. Tak, Henrik - vi føler os alle godt udrustet hvis vi får brug for at give førstehjælp.

Antwort von Cardiocare Scandinavia ApS
Nem online administration og booking
Nem online administration og booking. Serviceminded telefonisk support og super kompetent undervisning. Alt i alt meget anvendeligt og tidsbesparende kursusforløb.
Konflikthåndteringskursus
Dygtig og kompetent underviser med en spændende baggrund fra Politiet. God afveksling mellem teori, fortællinger/eksempler og egne opgaver/refleksioner.
Meget kompetent underviser der formår…
Meget kompetent underviser der formår at lave det spændende og også lidt sjovt, der hvor det er passende.
Kan i hvert fald anbefales.
Førstehjælp
Instruktøren var god til at formidle et tørt stof på en underholdende og humoristisk måde
Fungerer super fint
Fungerer super fint. Hurtig til at svare og god service
Førsteklasses virksomhed når det kommer…
Førsteklasses virksomhed når det kommer til produkter, kundeservice, TEKNISK FORSTÅELSE, og deres kurser. SUPERB ENERGI og hjælper hele vejen rundt.
Godt sammensat kursus
Godt sammensat kursus, med en erfaren instruktør, der formodet at gøre førstehjælp let tilgængeligt og underholdende. Kan varmt anbefales.
God vejledning og klargøring
God, professionel og kyndig vejledning og hurtig klargøring.
Vi er altid blevet behandlet godt af…
Vi er altid blevet behandlet godt af Cardiocare.Det gælder deres overholdelse og levering på serviceaftaler, som service i al almindelighed. kan klart anbefale dem og deres udstyr.
Stærk faglig instruktør
Stærk faglig instruktør og praktisk tilgang. Ikke for meget, hvor man skal sidde stille og lytte.
God vejledning, godt produkt og hurtig levering.
Fint produkt.
God og venlig vejledning/oplysning om produktet og leveret indenfor få dage. Kan godt finde på at handle der igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.