Havde et par trælse buler i bagerst skærmkant, samt ridser på bagdør og bageste kofanger, og et manglende v sidespejl. (en bus tog pynten af sct Gertrud) CarBucks vurderede de kunne lave det hele... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Top-professionelt firma hele vejen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Velfungerende hjemmeside med nemme instruktioner og godt overblik. Effektiv proces fra aflevering af bilen til afhentning igen. Alt klappede efter planen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig og professionel reparation af skade/bule på ca. 20 x 20 cm. på højre bagskærm. Fantastisk flot resultat med god kundeservice af personalet i Kolding. Kan kun give den bedste anbefaling til dem... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
Vom Unternehmen geschrieben

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Egtved Allé 2, 6000, Kolding, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
En ualmindelig god oplevelse og service på 1. klasse hele vejen fra anmeldelse af skade til fuldendt opgave👌
Hurtig og effektiv 👏🏻 super kvalitet og flink personale
Super tak for kæmpe service da jeg var nede i Kolding afd den 14-4 2026
Og flot reperation af højre dør og hjørne på bagkofanger
Enenste ulempe jeg snart skal holde for ikke at gå bilen skrammet igen
Hilsen jan dam

Antwort von Carbucks - Kolding
Hurtig og professionel reparation af skade/bule på ca. 20 x 20 cm. på højre bagskærm. Fantastisk flot resultat med god kundeservice af personalet i Kolding. Kan kun give den bedste anbefaling til dem :-)

Antwort von Carbucks - Kolding
Jeg fik tid allerede dagen efter jeg havde henvendt mig. De lavede en kedelig “BILKA-bule” så det overhovedet ikke kunne ses den nogensinde havde været der. Derudover var de så flinke at polere nogle overfladiske små skrammer væk i samme omgang. Alt lavet på under 2 timer. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Carbucks.

Antwort von Carbucks - Kolding
Flot arbejde af dem i Kolding. Kan ikke se ridser, hvor bilen var blevet ramt.

Antwort von Carbucks - Kolding
de var høflige og meget punktlige

Antwort von Carbucks - Kolding
Kan slet ikke se hvor den ris var, beliggenhed er også god lige ved Kolding storcenter så vente tiden går let, de har også TV i venteværelset

Antwort von Carbucks - Kolding
Super professionelle og godt resultat, kan anbefales.

Antwort von Carbucks - Kolding
God service og hurtig betjening!

Antwort von Carbucks - Kolding
CarBucks vurderede de kunne lave det hele på 4 timer, og det kunne de.
Pænt og hurtig service, vil klart anbefale dem til mindre skader,hvor det meste er kosmetisk.
De kan givetvis "fikse" mere end man lige regner med, og resultatet er ok.

Antwort von Carbucks - Kolding
Fik udbedret en skade hos Carbucks i Kolding. Fantastisk flot arbejde, og bilen var endda færdig før tiden. Virkelig god service.

Antwort von Carbucks - Kolding
Havde en skramme på størrelse med en håndflade på en bagskærm. Carbucks lovede at ordne det på 2 timer. Efter 1,5 timer fik jeg besked at bilen var færdig. Resultatet var perfekt. Jeg kunne slet ikke se hvor skrammen havde været. Min fulde repekt for godt professionelt
arbejde.

Antwort von Carbucks - Kolding
Flot udført arbejde hos Kolding afdelingen. Ventetiden på ca 2 timer er helt okay og personalet er venligt og kompetent.

Antwort von Carbucks - Kolding
Super god service.Sødt smilende personale.Hurtig arbejdstid og flot arbejde.

Antwort von Carbucks - Kolding
Amazing service with a nice lounge and space where to wait while they vastly fix your car. In 3 h my hood was done, no more dents and the colour makes the rest of the car :)

Antwort von Carbucks - Kolding
Martin gjorde et flot stykke arbejde og bilen er som ny igen

Antwort von Carbucks - Kolding
Super hurtig og god service fra Martin🤩

Antwort von Carbucks - Kolding
God service, og efter at have udbedret ridsen i min bil havde de også poleret små ridser rundt om væk. Stor anbefaling.

Antwort von Carbucks - Kolding
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.