Carbucks Ishøj Team 2 var bare så gode. De var søde og hjælpsomme med spørgsmål og vi sad i solen og hyggede os til bilen var færdig. Reparationen var bare i orden. Kunne på ingen måde se den skade... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk oplevelse med team 2 i Ishøj! Super nem booking og rigtig godt håndværk. Meget behageligt og venligt personale. Min bil er blevet god igen efter en kedelig skade jeg fik i min sommerferie.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god og problemfri oplevelse. Lige fra anmeldelse til forsikring til nem booking og enkelt kommunikation før aftale. Smilende og glade mekanikere, god modtagelse, gode vente forhold og tiden b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nemt og hurtig udbedring af skade – sødt personale, der imødekom en venligt! Jeg var i hvert fald tilfreds med min oplevelse hos Carbucks i Ishøj – og min skade er blevet lavet så pænt på kun 2 timer.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
Vom Unternehmen geschrieben

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Industrigrenen 5, 2635, Ishøj, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Kan varmt anbefale dette værksted!

Antwort von Carbucks - Ishøj
Meget fint udført arbejde, og meget venlig betjening.
De har også gjort sig umage med at have fine faciliteter imens man venter.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Super flot arbejde både buler og ridser er væk og man kan ikke se der har været noget. Personalet var smilende og flinke så alt i alt en super god oplevelse. Kan anbefales til alle andre der står i samme situation.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Helt utrolig god service. Så søde og ægte serviceminded mennesker.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Den bedste oplevelse iforbm rep af skade 🫶
Super professionel håndtering fra start til aflevering. Blev mødt med stor imødkommenhed og T.TAK til mirakelmanden Buster for SÅ smukt arbejde.
På glædeligt gensyn hvis uheldet skulle ramne mig igen.
Alle jeg mødte var bare helt fantiske 👏👌💫
Kh Bettina Mørck Hestehave

Antwort von Carbucks - Ishøj
Rigtig god oplevelse! Kan klart anbefales!

Antwort von Carbucks - Ishøj
Blev hurtigt taget godt imod af et engageret og venligt personale. Fine vente-faciliteter og generelt et flot or ordentligt setup.
Resultatet af reparation af en "Bilka-bule" var glimrende, og arbejdet var klaret på under 2 timer.
Jeg kan stærkt anbefale Carbucks i Ishøj.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Henvist af forsikringsselskab i forbindelse med mindre skade med bule og lakskader i dør. Spurgte som det første ind til, hvorvidt hele døren blev lakeret, da jeg synes tidsrammen på 2 timer var kort. Det forsikrede de mig om var tilfældet. God service, tiden overholdt og fremragende resultat.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Super godt service. Min sag blev behandlet af Søren og der blev taget godt imod mig.
Mange tak herfra

Antwort von Carbucks - Ishøj
Ganske enkelt en rigtig god oplevelse. Utroligt at ens bil med riser kan fikses på 2 timer. Resultatet er så flot. God service fra Carbucks. Kæmpe anbefaling her fra.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Yderst kompetent service A-Z og ikke mindst håndværk. Jeg er meget, meget tilfreds og har allerede gemt kontakt oplysningerne til en anden gang

Antwort von Carbucks - Ishøj
Vi fik ordnet vores bil hos CarBucks, og vi er super tilfredse med resultatet.
Servicen hos Team 1 var professionel hele vejen igennem, og bilen ser nærmest ud som ny igen. Man kan virkelig se, at der er kælet for detaljerne. Klart en anbefaling herfra!

Antwort von Carbucks - Ishøj
Gennemført arbejde og høj service hos Carbucks (Ishøj 1). Påskønner i høj grad at det var muligt at ordnet bilen i weekenden!
Næste gang bilen får en skramme, bliver det Carbucks uden tvivl

Antwort von Carbucks - Ishøj
God Service med to venteområder med fri kaffe, te, vand og kakao.
Kom dertil med en en lille C1 med skadet kofanger. som blev fikset. De var også så venlige at ringe så jeg kunne komme ind en time tidligere end planlagt, hvilke gjorde jeg hurtigere kom hjem. Selv om der var billeder af skaden, var det første de gjorde at gennemgå skaden med mig. Det sidste de gjorde var at gennemgå reparationen med mig. Dette var meget dejligt.
Blev anmodet af mekanikeren at skrive hold navnet, hvilke jeg mener var "Thomas".
Alt i alt, en god oplevelse

Antwort von Carbucks - Ishøj
Jeg havde fået en parkeringsskade på bagkofanger/bagskærm og har været så trist over at se den.
Carbucks havde min bil i 2 timer og 15 minutter og nu er der INTET at se.
Min bil er sort og meget sart i lakken, men den står perfekt nu.
Tak til carbucks i Ishøj.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Vil varmt anbefale carbucks til alle. Bedste service og ikke mindst fantastiske medarbejdere. Reparationerne på bilen blev perfekte og vil helt bestemt komme igen vis uheldet er ude.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Virkelig fed oplevelse. God service, venlige medarbejdere. Der var lidt ventetid, men det var det værd, da de gjorde lidt ekstra på bilen. Kan helt sikkert anbefales!

Hvilken positiv oplevelse.
Supervenligt og imødekommende personale.
Virkelig grundige med alt, bare godt og trygt.
Kan klart anbefales.

Antwort von Carbucks - Ishøj
De er super dygtige og venlige. Jeg er meget glad for min oplevelse.
Super personale

Antwort von Carbucks - Ishøj
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.