bestelling gedaan voor de zaak op 27-01 . bevestiging mail gekregen , daarna niks meer . geen mail , geen spullen , gemaild , gebeld , geappt .0 reactie .het is nu 11-02 dus 2 weken verder ik heb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Verkoop, import en export van composiet materialen en benodigdheden, gespecialiseerd in maatwerk van halffabrikaten
Lage Ham 110 (geen bezoek adres), 5102 AE , Dongen, Niederlande
- 06-52730961 (voorkeur whatsapp)
- info@carbonwinkel.nl
- carbonwinkel.nl
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestelling gedaan en per direct…
Bestelling gedaan en per direct bevestiging van betaling ontvangen. Vervolgens wordt de bestelling niet bezorgd. Telefonisch contact geprobeerd op te nemen: antwoordapparaat. Mail gestuurd: geen antwoord. Na 10 dagen bericht gekregen dat eigenaar geveld was door griep en de bestelling vertraagd was. Had ik dat eerder geweten, dan had mij dat ergenis bespaard. Tip: zet zo snel mogelijk een bericht op de website.
0 spullen 0 reactie na 2 weken…
bestelling gedaan voor de zaak op 27-01 .
bevestiging mail gekregen , daarna niks meer .
geen mail , geen spullen , gemaild , gebeld , geappt .0 reactie .het is nu 11-02 dus 2 weken verder ik heb de spullen nodig voor een klus waar ik aan werk , kan niet zomaar wachten tot iemand een keer zin heeft om te reageren of het op te sturen , ik verstuur normaal gesproken nooit een review, maar als er op mail en dergelijke niet wordt gereageerd , dan probeer ik het maar op deze manier , voor nu 1 ster , en dat is het voor nu eigenlijk nog niet waard
Artikel wordt niet geleverd
In het begin vlot contact, artikel niet aanwezig, alternatief voorgesteld. Betaald per overschrijving, maar de bestelling wordt niet verzonden. Drie mails en verschillende telefoon (steeds antwoordapparaat) geen reactie. We zijn drie weken later en nog steeds geen levering. Ondertussen wel terug reactie gekregen, hopelijk komt de levering nu snel in orde.
Prima bedrijf
Na een week een mailtje gestuurd over de levertijd en direct antwoord. Twee dagen later artikel verzonden. Prima dus.
Zeer slecht.
Zeer slecht.
Deze webshop is zo goed als niet te bereiken, geeft, als er contact is een waardeloze reply "Dat ga ik morgen uitzoeken" om er vervolgens niet meer op terug te komen.
De eerste bestelling kwam na 3 weken. De 2de bestelling wacht ik nog steeds op.
Zoals bij en andere review stond word er bij een andere webshop besteld uit duitsland, maar pas na een week of 2 vertraging.
Zeer slechte service, hier bestel ik nooit meer.
Zeer slechte service en ervaring
Zeer slechte service en ervaring! Na betaling van 2 maanden zijn de goederen nog niet aangekomen , tal van mails verstuurd zeer moeilijk antwoord op u vragen en telkens met een uitvlucht wat leugens zijn zou de goederen zijn nog niet beschikbaar, of ze hebben te druk en noem maar op . Na 2 maanden is voor mij genoeg geweest ! Zou zeggen hou u handen af van deze verkopen of oplichter ! De goederen zijn tot heden nog niet in aantocht .
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, niks vernomen. Na 2 weken contact gezocht en nog geen reactie op bestelling of bevestiging van levering. Waardeloos.
Belachelijk bedrijf
Belachelijk bedrijf. Misschien een leuke website maar het lijkt wel of je gewoon met een tussenpersoon bezig bent.
Besteld betaald en vervolgens niks.
Triest bedrijf
Laatste keer dat ik er ooit wat besteld heb.
Nu maar proberen of ik mijn geld terug kan krijgen.
Grt
Gerard rike
het bestelde was in orde.
het bestelde was in orde.
maar de levertijd was zeer lang 13 dagen
dat kan een stuk beter
Super goed en deskundig geholpen
Super goed en deskundig geholpen
Materiaal kwam ruim op tijd aan!

Top bedrijf
Top bedrijf. Snelle levering goede kwaliteit spullen en komen afspraken na .Eerlijk bedrijf.

Uitstekende service
Voor de verdere modernisering van mijn zeiljacht trad ik afgelopen maand een aantal malen in overleg met Carbonwinkel.nl. Hun professionele adviezen, tips en nieuwe ideeën bleken erg waardevol en leidden tenslotte tot een uitgebreide bestelling.
De online bestelling en levering van materialen verliep niet alleen probleemloos, maar ook verrassend snel. Op grond hiervan kan ik Carbonwinkel.nl in alle opzichten van harte aanbevelen.

Aandacht voor de klant
Heb telefonisch contact gehad en ze namen uitgebreid de tijd voor je en deelden waardevolle tips.
Ook was de uitleg zeer gedetailleerd.
Nogmaals, bedankt!

Antwort von CarbonWinkel.nl
De service was goed.het contact was…
De service was goed.het contact was vriendelijk en duidelijk.het materiaal is ook prima.

Antwort von CarbonWinkel.nl
Is dit bedrijf uberhaupt nog wel…
Is dit bedrijf uberhaupt nog wel actief, Reactie is niet te verkrijgen bij deze firma. Bij deze wel een reactie gekregen na de review, maar niet op de berichten via de site, en gemiste belletjes opvolgen doen ze niet aan. De vraag waarom ik hier ga communiceren? Met enige zelfreflectie is het eenvoudig, als je gemiste oproepen niet terug belt, berichten via je site niet beantwoord. Waar wil je dat er moet worden gecommuniceerd. Dit is het laatste wat ik hier over wil zeggen. Dan maar wat meer betalen, teminste geen gezeik.

Antwort von CarbonWinkel.nl
Staat binnen 3 dagen thuis maar na 3…
Staat binnen 3 dagen thuis maar na 3 dagen nog geen trackinglink!! Had eerder naar de revieuws moeten kijken.

Antwort von CarbonWinkel.nl
Ik had hier eerder naar de reviews van…
Ik had hier eerder naar de reviews van anderen moeten kijken. Anders had ik hier niet besteld. Wat een super slechte service, balen.
Op 27 april een bestelling gedaan en op 7 mei nog steeds niets ontvangen. Ook wordt de telefoon niet opgenomen.
Balen want ik zit met spoed op de spullen te wachten.
Meer dan een week besteld en geen…
Meer dan een week besteld en geen bestelling en ook geen reactie, ik heb het nodig voor een opdracht en moet mijn klanten steeds vertellen dat ik vertraging heb met leveren.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.