Car4sale Bewertungen 5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpt bil, der alt var løyn

Kjøpte bil i November 2025 , der vi trodde ting gikk bra. Første uken gikk plettfritt, men bilen kortsluttet plutselig etter to uker. Vi fikk ikke kontakt med car4sale, og da vi prøvde sende tilbake bilen, nektet de svare oss. Vi måtte betale dyre dommer for å frakte bilen til og fra verksted, der vi måtte fikset flere ting. Nå har bilen igjen sluttet, og noe de lovde var fikset i februar 2025, har ikke blitt rørt på flere år. Dette er ikke en plass vi kommer til å anbefale til noen, styr unna, løyn.

12. April 2026

CAR4SALE

Hadde bil ute for salg hos dem i ca. 3 måneder. Oppfølgingen og kommunikasjonen var gjennomgående dårlig, og jeg måtte selv ta kontakt flere ganger for å få informasjon om status. Etter 11 uker endte jeg med å selge bilen selv.
I etterkant ble jeg også belastet et bruddgebyr på 2490 kr som jeg verken var klar over eller ble informert om på forhånd. Dette oppleves lite ryddig.
Kan dessverre ikke anbefale dette stedet basert på min erfaring

28. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som biler kjøp hos dette firmaet eller…

Som biler kjøp hos dette firmaet eller hva men skal kaller dette konseptet må jeg bare meg si meg meget skuffet!!! Over, Henting gikk noen lunde greit og som avtalt helt til di kommer med en egen produsert sjekkliste til deg du må gå igjennom alt
på bilen og besikte deg på en så kort tid men på vei hjem merket jeg at A/C ikke fungerer som den skulle var litt vanskelig og finne ut i 6+ute den dagen så da jeg kontakter car4sale.no fikk jeg beskjed om og sende bilen på verksted og fikk sjekket dette da var AC pumpe defekt og jeg måtte fint betalt dette selv for jeg hadde krysset av på deres sjekkliste så med andre ord prøver di og fra skrive seg alt ansvar dette er rett og slett en skjult feil så nå er det frem og tilbake med mail med bare tull!!! Jeg gir meg ikke!!!så hold dere langt unna for her sitter det bare noen useriøse unger bak spakene hilsen en meget missfornøyd kund😡😡

9. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De fikk meg til å kjøre 50 mil for å se…

De fikk meg til å kjøre 50 mil for å se på en bil. Avtalte med dem 3 dager før jeg kom. Når jeg kom frem hadde ikke care4sale agenten fått tak i selger så jeg ventet 1 dag ekstra. Den dagen ble bilen solgt. En annen ansatt i care4sale hadde fått tak i selger.
Lite ryddig og lite profesjonelle ansatte.

25. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr